Manchester City Takip Başlığı

WF kavramını hatırlatırım. Türkiye'de gizli forvet olarak nitelendiririz hatta. Saçmalamalara bir yenisi daha eklenmiş.

Avrupanın top 5 liginin top 5 takımın her oyuncusu üst düzey. He canlarım he.

santroforla forvet arasındaki farkı öğren. aç oku birader. burda birbirinize çanak tutarak konuşuyorsunuz. bu haklı olduğunuzu göstermez. sen üye sorumlususun git sen aç o konuyu

Ronaldo ve Neymar her yerde Left Wing olarak geçer Aguero vs. Striker veya Center Forward olarak geçer. Aradaki farki biliyorum ve dünyanın en iyi futbol otoriteleri de biliyordur, emin ol.

Üye Sorumlusu olmamla da anket açma konusunda görevli olmam alakasiz meseleler.

N5

Ronaldo ve Neymar her yerde Left Wing olarak geçer Aguero vs. Striker veya Center Forward olarak geçer. Aradaki farki biliyorum ve dünyanın en iyi futbol otoriteleri de biliyordur, emin ol.

N5

Cristiano Ronaldo: "I'm very happy in Madrid... I'm at home!"

In a brief talk with UK's sports radio station "talkSport", Cristiano Ronaldo didn't hide his satisfaction for having recently signed a long-term contract with Real Madrid and admitted that he's extremely pleased to be living and playing in the Spanish capital. The 28-year old forward has also noted he has high expectations for what Gareth Bale can bring to the team in the months and years ahead, justifying the Welshman's slow start due to the injury problems he faced in the early weeks of the season.

N5

birader senede 50 gol atan adam forvettir ok? yok orda left wing yazıyomuş bilmem neymiş senede 50 gol atamayan takımlar var. neyin derdindesin. neymar da aynen böyle bir forvettir yakında onunda 50 gol attığını görücez. üye sorumlususun derken klasik üyelerin açtıkları konular silinebiliyor sen aç garanti olsun

Messi mesela,

10 numaradır. Kağıt üstünde "Ofansif Ortasaha" olsada, Barcelona taktiğinde Forvettir. 4-6-0 oynarlar çoğu zaman hatta. Ibra, Villa harcandı o takımda Messi hala durur. Ve forvettir. First Scorer'dir. Her oyuncu önce Messi'yi arar. Bizde Drogba-Burak arandığı gibi.

Drogba-Burak olmasa, oynamasa, Sneijder'i (her ne kadar skorer olmasa da) aynı pozisyonda oynatabilirsiniz. Adı forvettir. Bu yeteneği vardır.

WF kavramını hatırlatırım. Türkiye'de gizli forvet olarak nitelendiririz hatta. Saçmalamalara bir yenisi daha eklenmiş.

Avrupanın top 5 liginin top 5 takımın her oyuncusu üst düzey. He canlarım he.

yoo değil realden örnek vereyim benzema, arbeloa, nancho fernandez,varane, morata üst düzey değil iyi oyuncular,ronaldo bale ramos xabi alonso di maira üst düzey bana göre,ama tartıştığımız adam yaya toure olunca komik oluyor ,dünyanın en iyi 3 orta sahasından biridir benim görüşüm bu adam üst düzey değilse kim üst düzey olabilir

yoo değil realden örnek vereyim benzema, arbeloa, nancho fernandez,varane, morata üst düzey değil iyi oyuncular,ronaldo bale ramos xabi alonso di maira üst düzey bana göre,ama tartıştığımız adam yaya toure olunca komik oluyor ,dünyanın en iyi 3 orta sahasından biridir benim görüşüm bu adam üst düzey değilse kim üst düzey olabilir

Benzema, Agüero gibi isimler iyi oyuncular yıldız oyunculardır. Üst düzey değillerdir.

Üst düzey dediğiniz adamlar, yıllar yıllar sonra da hatırlanır. Üst düzey işte ötesi yok. Bu isimler futbolu bıraktığında "legend" olarakta bilinir.

Bu iş bu kadar basitken her dönemin çakma ergenleri 2 gol atan yüksek transfer olan her ismi buraya üst düzey diye taşımasın kimse. Dünkü b.k eski Bvb'li yeni Münihli adı neyse adamı üst düzey yapmayın hemen. Bismillah derler adama.

Ya gecin bunlari.

Agüero, Lewandowski, Cavani gibi isimleri tartisiyoruz, adam gelip Ronaldo ve Neymar diyor.. Alakasi yok. Bu oyuncular farkli pozisyonlarda oynuyor ama onu bilmiyorsunuz.

Sana göre öyle. Yaya Toure üst düzey olmamıştır henüz. Olması da zordur.

1- oynadığı takım para dopingli Man. City

2- DK'da oynayacağı takım Fil Dişi muhtemelen ne final görecek ne de kupa alacak

3- Oynadığı mevkii de göz batması daha zordur. Olmaz değil ancak maçlarda çok ön plana çıkamıyorlar ilk işleri defansif-pas olduğu için.

O bölgede nice efsaneler var (zamanının üst düzeyi) onlarla yanyana koyunca kusura bakmayın diyorum sadece.

Benzema, Agüero gibi isimler iyi oyuncular yıldız oyunculardır. Üst düzey değillerdir.

Üst düzey dediğiniz adamlar, yıllar yıllar sonra da hatırlanır. Üst düzey işte ötesi yok. Bu isimler futbolu bıraktığında "legend" olarakta bilinir.

Bu iş bu kadar basitken her dönemin çakma ergenleri 2 gol atan yüksek transfer olan her ismi buraya üst düzey diye taşımasın kimse. Dünkü b.k eski Bvb'li yeni Münihli adı neyse adamı üst düzey yapmayın hemen. Bismillah derler adama.

elit diye tabir edilen oyuncular üst düzeydir benim anlayışıma göre ama reis senin bahsettiğim kavram efsane benim anladığım, üst düzey olayı ayrı selçukta iyi oyuncu ama üst düzey değil, yaya üst düzey selçuktan bir farkı olmalı iyi oyuncu diyemessinki bu adama selçukla aynı kefeye koymuş oluruz

Ya gecin bunlari.

Agüero, Lewandowski, Cavani gibi isimleri tartisiyoruz, adam gelip Ronaldo ve Neymar diyor.. Alakasi yok. Bu oyuncular farkli pozisyonlarda oynuyor ama onu bilmiyorsunuz.

Lewandovski önce büyüsün hele. Cavani - Agüero yıldız ve sağlam oyuncular. Ancak henüz üst düzey değiller. Sabır. Önünüze geleni üst düzey yapmayın diyoruz da nafile.

Lewandovski önce büyüsün hele. Cavani - Agüero yıldız ve sağlam oyuncular. Ancak henüz üst düzey değiller. Sabır. Önünüze geleni üst düzey yapmayın diyoruz da nafile.

Emrah agir sacmaliyorsun sacmalama. Bunlar üst düzey degilse kim üst düzey?

Futbolda 3 kategori vardir, first class, second class ve third class.

Senin bahsettigin isimler efsane isimler Emrah. Onlari bir kenara koy.

Agüero, Cavani, Lewandowski, Yaya, Götze, Reus, Ribery vsvs bunlarin hepsi üst düzeydir.

elit diye tabir edilen oyuncular üst düzeydir benim anlayışıma göre ama reis senin bahsettiğim kavram efsane benim anladığım, üst düzey olayı ayrı selçukta iyi oyuncu ama üst düzey değil, yaya üst düzey selçuktan bir farkı olmalı iyi oyuncu diyemessinki bu adama selçukla aynı kefeye koymuş oluruz

Oynayan bir oyuncu henüz efsane olmaz. Futbolu bırakır ve legend olur. Oynadığı dönemde her gittiği takımda üst düzey oyuncu olur. Agüero böyle değildi mesela A.Madrid'de. Evet takımın iyi oyuncularından biriydi ama Milli Takım'da bile yedekte idi. Maradona torpillisi Man. City'e aldılar. Haa kötü oyuncu demiyorum ama gelişimi böyle oldu. Durun hele diyoruz.

Ben sizi anlıyorum ama syntax'ınızda sorun var. Yahu seneye nice isimler çıkacak hepsi mi üst düzey oluyor bunların :)

Emrah agir sacmaliyorsun sacmalama. Bunlar üst düzey degilse kim üst düzey?

Futbolda 3 kategori vardir, first class, second class ve third class.

Senin bahsettigin isimler efsane isimler Emrah. Onlari bir kenara koy.

Agüero, Cavani, Lewandowski, Yaya, Götze, Reus, Ribery vsvs bunlarin hepsi üst düzeydir.

Üst düzey isimler bir elin parmağını geçmez zaten. Siz de bu kavram yok. Biraz saksıyı çalıştır oksijenli ortamda Hakan. Saçmaladığım yok. Önünüze gelene üst düzey yaftası koymayın. Bu gözler Ronaldo'yu gördü diyorum Agüero neymiş.

Götze üst düzey değildir "henüz".

Sana göre öyle. Yaya Toure üst düzey olmamıştır henüz. Olması da zordur.

1- oynadığı takım para dopingli Man. City

2- DK'da oynayacağı takım Fil Dişi muhtemelen ne final görecek ne de kupa alacak

3- Oynadığı mevkii de göz batması daha zordur. Olmaz değil ancak maçlarda çok ön plana çıkamıyorlar ilk işleri defansif-pas olduğu için.

O bölgede nice efsaneler var (zamanının üst düzeyi) onlarla yanyana koyunca kusura bakmayın diyorum sadece.

ben şu andaki topçulardan bahsediyorum kim mesela yaya dan üstün oyuncu şu anda faal olarak oynayanlar içinde, iniesta xavi diyebiliriz mevkileri tam anlamıyla aynı olmasada,xabi alonsomu üstün mesela ya da ramirez ben göremiyorum açıkçası yanına yaklaşan baska oyuncu

Ben "yıldız" dedim. Selçuk yıldız değil. Olamazda bu saatten sonra. Yaşı gereği.

Geri
Üst Alt