Manchester City Takip Başlığı

maxresdefault.jpg

Gözümüz üzerinde pep aman deyim denayer'a dokunma yakarız çıranı ellam.

Guardiola'nın takımda kullanmak istemediği için gönderilen oyunculardan oluşan ilk 11.

CrSYWPPWYAEG-39.jpg

Galatasaray'la uğraşmak senin boyunu aşar Pep'in babaannesi kaşar :atess:

evet sana sana sana hepinize be. rezil iğrenç yaratıklar. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? onlar stoper istiyor, sağ bek istiyor, defans istiyor, denayer'i istiyor. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

kroosu istedi yöneticilerden dolayi kalmadi.

Yalnız Arteta'nın açıklamaları anlamlı olmuş. Denayer için kendisini geliştiremediğini aksine geriye gittiğini söylemiş. Bu çok üzücü bir durum gerçekten.

JOR özellikle oyuncu bazında gelişim için iyi bir tercih oldu ancak olur da verim alamazsak kesinlikle riske girip Almanyada akademiden çıkan bir hoca getirmeliyiz, Dick, Vitor, Mancini, Prandelli gibi adamlardan daha başarılı olacağı aşikar.

Aysal o dönem Tuchel'i getirebilseydi şu an bambaşka şeylerden söz ediyor olabilirdik.

Ümit herkes senin gibi taraftar olmuyor destekliyorlar. Mourinho - Pep mücadelesi her zaman rating olur.

Ben Manchester City'i tutmuyorum, Avrupa'da takım tutsam Bayern'i tutarım veya Dortmund Gladbach filan, onları da tutmuyorum da hıyar hıyar konuşuyor işte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye bir laf var, çift haneli rakamlara tekabül eden IQ'suyla konuşuyor, bu ülkede sürüyle var bunlardan.

Gladbach City maçına gidersin artık..

Gecen sezonun öcünü alacagiz insallah City'den. Acemiligimize yendiler bizi.

1 CL macina gitmeyi basarirsam iyi, biletlet aninda tükendi. Barcelona'ya deplasmana gitme ihtimalim var 3 arkadaslar bakalim kismet.

Ümit herkes senin gibi taraftar olmuyor destekliyorlar. Mourinho - Pep mücadelesi her zaman rating olur.

Bu arada ben City'li filan değilim ama şimdi bu Premier Lig'de Man City'i tutucam, Conte Poch filan da iyi de Guardiola şu takımını bi oturtsun alır orayı, hallaç pamuğu gibi atar. Şu United maçını öyle veya böyle geçsin 1-2 aya oturmaya başlar takımı.

Gecen sezonun öcünü alacagiz insallah City'den. Acemiligimize yendiler bizi.

1 CL macina gitmeyi basarirsam iyi, biletlet aninda tükendi. Barcelona'ya deplasmana gitme ihtimalim var 3 arkadaslar bakalim kismet.

Sürpriz yapar mı yapar valla Gladbach. Hiç belli olmuyor Gladbach'ın işi. İsterim gruplardan çıkmanızı.

Pep yine yapacagini yapmis.

Sampiyonlar Ligine bildirilen kadroda Yaya Toure yer almiyormus.

Toure kadro icin yetersiz, bence dogru karar.

Yaya Toure denen çöp Manchester City düzeyi bi takım için yetersiz. Taraftarları da artık defolsun gitsin bu çöplerden kurtulamadık, bu maaşı başka yerde bulamadıkları için gitmiyorlar tabi diye kulüplerinin yaptıkları anlaşmaya kızıyor.

Bony ve Mangala gibi çöpleri yollarken bunu da yollamak istediler ama maaşı tatlı olduğu için gitmek istemedi, Inter dışında talibi yoktu zaten ama beyfendi İnter'i beğenmedi, diğerleri de haftada £220,000 poundluk maaşını ödeyemiyor, bu da aşağısını kabul etmiyormuş. Menajeri zaten ayrılmak istemediğini söylemişti. Para tatlı..

Toure ye çöp demek ayıp yani.
Şu bizim lige gelse tek bacağı yeter. Kontrati bizi ilgilendirmez zamanında yapmayalardi. Böyle takıma herşeyini vermiş seni büyük takım konumuna getirmiş adamları bir çırpıda silip atmak ayıp. Onun için bizim Selçuk'un da takımdan güzelce yollanmasini isterim dövüşüp sövülmeden

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Çöp çöp. Geçen sene de yedeğe düştü zaten. Geçen West Ham maçında spiker de yorum yaptı City orta sahası çok hareketli, Yaya Toure olsa şimdi eli belinde dolaşırdı diye. Vefa diyorsun, bu takımın 3 şampiyonluğunda direk rol oynamış adama defolsun gitsin çöp diye aynılarını söylüyorsun, sırf zenci diye başkasının kapıya koymaya çalıştığı adam gelsin ligin anasını ağlatsın diyorsun. Yaya Toure iyi çalışmadığı için eskisi gibi fit diil, kendisinden istediği gibi çalışmazsa takıma giremez, hocası da aynısını basın toplantısında söyledi "bu şekilde olmaz, daha çok çalışıcak" diye, olmadı devre arası kendine düzgün takım bulmazsa seneye heralde Çin'e gider, parayı seviyor.

Geri
Üst Alt