Manchester City Takip Başlığı

Toure geçen sezon çok kötüydü sahada yürüyordu resmen, karar normal.

Herkes Çin'e gitmesini bekliyordu zaten.

İlkay ya da Silva oynayacak onun bölgesinde.

İlkay yedek kalacak adam değil, Silva sağ tarafta da oynayabilir.

ilkay önce kendisini hastanelerden kurtarsın adamı nezaman görsem sakat eger bu diz sakatlıkları devam ederse cityden sonra kamyon devrilir

kendisi bncede cok iyi oyuncu ama ama adamın adını daha milli takımda duyamadık bu gidişle emekli olacak tabi birazda şanssız sanırım

ilkay önce kendisini hastanelerden kurtarsın adamı nezaman görsem sakat eger bu diz sakatlıkları devam ederse cityden sonra kamyon devrilir

kendisi bncede cok iyi oyuncu ama ama adamın adını daha milli takımda duyamadık bu gidişle emekli olacak tabi birazda şanssız sanırım
Onu ben de anlamadım yahu adam bayağı da iyi fiziğe sahip ancak son dönemde belini bir türlü doğrultamadı.

İyi para ödediler, herhalde iyi bir tedavi süreci geçirtiyorlardır :)

Toure sene sonu ya buraya ya da Çin'e gider.

Guardiola ve City bize Denayer'i vermediği halde halen forumda M.City'i destekleyenler var.. şaşırmadım

Guardiola ve City bize Denayer'i vermediği halde halen forumda M.City'i destekleyenler var.. şaşırmadım
Barca da Adriano'yu bize değil Beşiktaş'a verdi? Bırak Barca diloluğu yapmayı artık da kurtulalım?

Olm sen yorum yapma ya hırt hırt konuşuyon anca, şu lafı normalde etsen sabaha kadar billur geçerler.

Barca da Adriano'yu bize değil Beşiktaş'a verdi? Bırak Barca diloluğu yapmayı artık da kurtulalım?

Olm sen yorum yapma ya hırt hırt konuşuyon anca, şu lafı normalde etsen sabaha kadar billur geçerler.

Sayın Adminim biz Adriano'yu istedik mi ? isteseydik emin ol rahat alırdık ama istemedik..

bu yorumu yazmamın nedeni, Denayer gelmediğinde forumda City'e beddua eden kısım %98 civarındaydı.. ama görüyorum ki, herşey göründüğü gibi değil..

Sayın Adminim biz Adriano'yu istedik mi ? isteseydik emin ol rahat alırdık ama istemedik..

bu yorumu yazmamın nedeni, Denayer gelmediğinde forumda City'e beddua eden kısım %98 civarındaydı.. ama görüyorum ki, herşey göründüğü gibi değil..
Koyim City'e olm City kim? Adriano'yu da bence alamazdık ŞL yok.

İnsanlar futbol, taktik, teknik konuşuyor burada. Denayer mevzusu da büyütülecek bir olay değil gereksiz abartıldı.

Ancelotti denilen adam çok beter açıklamalar yapmıştı şimdi millet Ancelotti'yi yalıyor.

Cocuk gibi yorumlar yazmayin

Denayer bize gelmedi diye guardiola kotu hoca mi oldu

Tartismasiz ilk 3'te olan bir Hoca guardiola

Futbola yenilik katan,sistem/taktik gelistiren baska Kim var

Ilkay fitse ortasahada İlkay oynar. İlkay-Silva-De Bruyne olur, Fernandinho stopere veya sağ beke geçer.

Veya Fernandinho-İlkay-Silva olur, De Bruyne kanada geçebilir. Silva'yı da kanada alabilir, bunlar çok yönlü oyuncular. Yine Silva/De Bruyne/Aguero/Sterling ve takıma katıldığında bu Jesus isimli çocuk false 9 oynayabilir. Sağlam bir İlkay Man City orta sahasında bi sürü opsiyon katar, dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri İlkay, 6/8/advanced playmaker hepsini oynayabilir. İlkay 6'da oynayıp Fernandinho daha ofansif de oynayabilir.

Advanced playmakerdan kastım 10 numara değil.. Silva 10'da guzel ama Pep 10 numara kullanmıyor pek, onun yerine iki 8'le oynuyor ama bunlar, özellikle Silva (Barcelona'da da Iniesta yapıyordu bunu) advanced playmaker ve roaming playmaker şeklinde gezerek oynuyor, geri de geliyor ileri de gidiyor. İlkay da bunu yapabilecek adam.

City'de Delph şu an fazlalık gözüküyor, zaman ilerledikçe ne olur bilemem. İlerde Dortmund'dan Weigl tarz bir adam daha alırlarsa Guardiola Busquets'ini de bulmuş olur.

Allahtan Real Madrid'den iyi bir oyuncu almamışız, forumdaki Real Madrid taraftarları toplu intihar edebilirdi. Real Madrid sattığı oyuncuları ucuz bi geri alma maddesiyle satıyor, herif iyi seviyeye geldiğinde oyuncu ne istiyormuş, öbür takım ne istiyormuş gözünün yaşına bakmıyor geri alıyor. 30 milyona Morata'yı Juventus'tan geri aldılar öyle, Carvajal'ı da Leverkusen'den peynir parasına geri almışlardı.

Burda City ile Klopp'a kızılacağına yönetim neden alternatif belirlememiş onu sorması lazım herkesin ama geçti artık. Galatasaray güzel de bir transfer dönemi geçirdi bana göre.

Pep'e iade-i itibar vakti gelmiştir.
Engel olmamış Denayer transferine.

Pep > Mourinho diyebiliriz

Ceolarına zamanında bir şey yaptık herhalde araştırılsın.

Ceo doğru kararı verdi objektif yorumlar isek.
İngiltere premier league de savunma ağırlıklı oynayan Sunderland varken niye dandik super lige yollayım genç oyuncumu?
Gelişimi hangi noktada Ceo olarak bana fayda sağlıyor ise oraya yolarım. Duygusallığa yer yok bu iş de.

Galatasaraylı taraftar olarak. Senin gibi ceo'ya ben tahhhh ... :)

Manchester City'nin yeni robot sponsoru UBTECH Robotics Corp oldu.

Şöyle de bir açıklama yapılmış:

"The Club constantly seeks to innovate and is dedicated to bringing beautiful football to its fans so they enjoy unforgettable moments. Innovation is also deeply embedded in the DNA of UBTECH Robotics and as a result we are excited to become the official global robot partner of Manchester City.

“UBTECH Robotics focuses on bringing intelligent consumer robots to every home in the world and creating a more intelligent, humanized lifestyle for all. With Manchester City, we look forward to bringing the excitement of intelligent robots and “beautiful football” together for all to enjoy.”

:)

Manchester City sign partnership with UBTECH Robotics Corp
Ozan Puki ilgilenir diye görünce asayım dedim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt