Mehmet Ozturk
Parçalı Üye
- 16 Mart 2015
- 3.449
- 38
- 618
Aynen, Kolarov oldukça iyiydi. Otamendi'nin oynamaması ilginçti aslında, herhalde pas oyununa uygun değil henüz.
İlk yarının büyük bi kısmını seyrettim, Nolito, Agüero falan zaman zaman pozisyona girdiler ama çok bi üretkenlik yoktu. Hem sezon yeni başladığı için, hem Pep'in ilk resmi maçı olduğu için bişey söylemek pek doğru olmaz belki ama bana kalırsa yine de aşırı kısırdı City atakta...
Pep "Hart'ın istediğim özellikleri elde edebileceğini düşünüyorum" falan demiş. Bence kolay kolay satmazlar Hart'ı, City'nin "evlat"larından ne de olsa. Taraftar pek hoş karşılamaz kaleye Neuer'i bile getirseler.
Otamendi Arsenal maçında yoktu sakattı riske etmediler sanırım, zaten rotasyon yapacak. Bunlar doğru düzgün hazırlık kampı da yapamadılar, Çin'de maçları iptal oldu bunların 3 maç mı ne oynadılar toplam. Bu ilk maçlar bi nevi hazırlık oluyor ama zor maçlar başlayacak haftaya Stoke City'e gidiyor bunlar.
Pep'e şu an mesih muamelesi yaptıkları için sanırım kabullenecekler, sorulan soruda üstü kapalı konuştu ama gazetede vardı dün basın toplantısında "6-7 ay onu bekleyemem demiş", bu adamın oyun sistemi için libero kaleci ve topu iyi kullanan oyuncular önemli.
Yalnız bu adamın stoper tercihleri Kompany, Stones, Otamendi, Kolarov olacaksa transfer kapanmadan Denayer'i de bırakabilir.
Son düzenleme: