Manchester City Takip Başlığı

Aynen, Kolarov oldukça iyiydi. Otamendi'nin oynamaması ilginçti aslında, herhalde pas oyununa uygun değil henüz.

İlk yarının büyük bi kısmını seyrettim, Nolito, Agüero falan zaman zaman pozisyona girdiler ama çok bi üretkenlik yoktu. Hem sezon yeni başladığı için, hem Pep'in ilk resmi maçı olduğu için bişey söylemek pek doğru olmaz belki ama bana kalırsa yine de aşırı kısırdı City atakta...

Pep "Hart'ın istediğim özellikleri elde edebileceğini düşünüyorum" falan demiş. Bence kolay kolay satmazlar Hart'ı, City'nin "evlat"larından ne de olsa. Taraftar pek hoş karşılamaz kaleye Neuer'i bile getirseler.

Otamendi Arsenal maçında yoktu sakattı riske etmediler sanırım, zaten rotasyon yapacak. Bunlar doğru düzgün hazırlık kampı da yapamadılar, Çin'de maçları iptal oldu bunların 3 maç mı ne oynadılar toplam. Bu ilk maçlar bi nevi hazırlık oluyor ama zor maçlar başlayacak haftaya Stoke City'e gidiyor bunlar.

Pep'e şu an mesih muamelesi yaptıkları için sanırım kabullenecekler, sorulan soruda üstü kapalı konuştu ama gazetede vardı dün basın toplantısında "6-7 ay onu bekleyemem demiş", bu adamın oyun sistemi için libero kaleci ve topu iyi kullanan oyuncular önemli.

Yalnız bu adamın stoper tercihleri Kompany, Stones, Otamendi, Kolarov olacaksa transfer kapanmadan Denayer'i de bırakabilir.

Son düzenleme:
Claudio Bravo Manchester City ile şartlarda anlaşmış. Tabi bana saçma geliyor ama..

Claudio Bravo 'agrees personal terms' with Manchester City as he nears Barcelona exit to replace Joe Hart
Mundo Deportivo reports that Claudio Bravo is set for a Barcelona exit
The 33-year-old Manchester City target has a £36m release clause
City No 1 Joe Hart was axed for their Premier League opener on Saturday

Claudio Bravo 'agrees personal terms' with Manchester City as he nears Barcelona exit to replace Joe Hart | Daily Mail Online

Son düzenleme:
Claudio Bravo zu Man.City

Bravo bitmiş.

And Joe Hart zu Everton olacak sanırım, Sevilla da istiyormuş kendisini galiba. €25 milyona almışlar 33 yaşındaki adamı.

Bravo Manchester City'e.

Bravo'nun gelmesiyle Pep'in son açıklaması "Joe Hart eğer isterse transfer olabilir."

Tam bir faşist.

Bravo kendi gitmek istedi herhalde iki kat maaş vermiş olabilirler yoksa manası yok bu işin.

Cillesen yanlış tercih olur bu arada o parayı Muslera'ya versinler.

Bravo kendi gitmek istedi herhalde iki kat maaş vermiş olabilirler yoksa manası yok bu işin.

Cillesen yanlış tercih olur bu arada o parayı Muslera'ya versinler.
Ter Stegen'e talip oldular ilk, Ter Stegen de artik birinci kaleci olmazsam gidiyorum dedi. Barcelona da birinci kaleciligi ona verdi. Bravo da ayrilmak istedi. Cillesen'i yedek kaleci olarak aliyor Barcelona.

Muslera libero kaleci degil.

Son düzenleme:
Faşist Pep'in Bayern'den Thiago'yu almasını umuyorum.

Manchester United guclu kadro kurdu ama bence ozellikle 11 olarak. Pogba Zlatan Mkhitaryan Baily ve eldekiler lige gore iyi. City bi suru ileri donuk genc adam aldi hepsi kiraya gitti o zinchenko mu ne onu da yollayacaklar. Ilkay Sane Bravo'yu aldilar bi bu sene icin, takimdaki copleri temizliyor bu sene.

Manchester United guclu kadro kurdu ama bence ozellikle 11 olarak. Pogba Zlatan Mkhitaryan Baily ve eldekiler lige gore iyi. City bi suru ileri donuk genc adam aldi hepsi kiraya gitti o zinchenko mu ne onu da yollayacaklar. Ilkay Sane Bravo'yu aldilar bi bu sene icin, takimdaki copleri temizliyor bu sene.

Pep beğendiğiniz bir teknik direktör müdür?

Bayern hakkında neler düşünürsünüz?

Pep beğendiğiniz bir teknik direktör müdür?

Bayern hakkında neler düşünürsünüz?
Cok begendigim bir teknik direktordur. Bayern yakindan takip ettigim begendigim cok iyi yonetildigini dusundugum bir kuluptur. Ancelotti adamlarin futbolunu degistirmekle mesgul gecen gece jena zeiss mi panavision mi ne bi takimla maclarina baktim, devre arasinda baydi ciktim.

Geri
Üst Alt