Manchester United, Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag ile Anlaşma Sağladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1649319125765.webp

İngiltere Premier Lig'de ilk dört mücadelesi veren Manchester United'da teknik direktör sorunu çözüme kavuşuyor.

ESPN'de yer alan haberde, Manchester United'ın Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag'la anlaşmaya vardığı ve resmi sözleşmenin kısa süre içerisinde imzalacanacağı ifade edildi.

Haberde, Mauricio Pochettino'yla da uzun süredir görüşüldüğü ancak yönetimin ve kulübün sahibi Glazer ailesinin Erik ten Hag'ın en doğru seçim olacağı yönünde görüş bildirdiği belirtildi.

Manchester United, Erik ten Hag için Ajax'a yaklaşık 2 milyon sterlin ödeyecek.

Gerçekten arkasında durup proje içinde sabır edeceklerdir eski günlerine dönebilirler.

Adamlar son yılların en büyük td yiyici kulübü, giden kara deliğe düşüyor daha iflah da olmuyor

Ben istedigim kadroyu kurmakta serbest olacagim, transfer etmek istedigim veya istemedigim oyunculari bizzat kendim belirleyecem demis son haberlere gore. Glazer ailesi herseye tamam demis.

Bakalim Ronaldo falan kalacak mi? Bir cok yildizi postalar bence. Yeni bir kadro insa etmek istiyorlar zaten.

Süper hoca, çok merak ediyorum yapacaklarını. Ülke dışı ilk büyük deneyimi birinci hoca olarak.

Manchester United, Erik ten Hag ile prensip anlaşmasına vardı. (The Athletic)

Çok sükse yaratacak oyuncuları topladılar ama takım olamadılar. İmkan verilirse budayacaktır.

Ragnick denilen elemanın balon olduğunu görmüş olduk.

Yeni sezondan itibaren Kırmızı Şeytanlar'ı çalıştıracak Hollandalı menajerin takımdaki yardımcıları da belli oldu.

Erik ten Hag'ın iki yardımcısından biri, Ajax'ta da birlikte çalıştığı Mitchell van der Gaag olacak.

Hollandalı menajerin diğer yardımcısı ise İngiliz futbolunun ünlü simalarından Steve McClaren olacak.

(NTV)

Geri
Üst Alt