Manchester United, Antony'i Ajax'tan Kopardı: Bedeli 95+5 Milyon Euro

Ederinin çok üstünde vermişler

ajax'ın tok satıcılık dillere destan. 50 küsürden açıldı kapı. En son geçen hafta 75+5 dediler Antony bile çıktı beni salın geçen seneden beri gitmek istediğimi biliyorsunuz adam bulamadık demeyin dedi. Oyuncu baskısına rağmen onun üstüne 20 milyon daha eklettiler.

Keza td'nin biz cl oynayacağız manu orada değil antony bizle kalmak isteyecektir vs diyerek manu'ya sallaması cabası. Hiç mi çekinmezsiniz, çekinmiyorlar.

Bu adamlar neden bu kadar kötü transferler yapıyorlar ya. Ali Koç'tan beter resmen.

65+10 ile baslayan pazarlik daha nereye kadar gelmis. Ajax bu isi biliyor :)

dumb fucks

ajax utdin mal olmasından faydalandı yoksa bu ücreti kimse ödemezdi

Goala göre 17 milyona yakin Sao Pauloya gidiyormus. Adamlarin kardan 20% payi varmis

Nerden biliyorsun renkdas bu bilgiyi ?
Hollanda'da haberleri takip ediyorum renktas. Zaten yillardir Ajax'in en az 250milyon avrosu oldugu soyleniyor.

Antony 100milyon avro
Martinez 67 milyon avro
Haller 35milyon avro
Gravenbergh 25milyon avro

Adamlar 225milyon euro para kazandi sadece bu donem transferlerden.

222 milyon euro öz sermayesi var.

2021 mali raporlarinda bulunuyor bu bilgi.

Yalniz tamami transfer geliri degildir diye dusunuyorum yoksa sirket tabi paylasiyordur ancak bu yine de likidite mi ondan emin degilim. Bir bakayim bende. Farkli mal varligini dahil etmis olabilir (tasinmazlar, yatirimlar vs...)

Bakalım ne zaman sakatlanacak?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl bu paralara çıkabiliyor, hangi pazarlama enstrümanları kullanılıyor merak içerisindeyim. Yani oyuncunun hangi özellikleri ön plana çıkarılıyor ki 50 den başlayan pazarlık 90+ larda bitiyor. Manchester'in çok ihtiyacı olup olmaması dışında çok farklı veriler söz konusu olması lazım. Anlamakta zorluk çekiyorum.

Geri
Üst Alt