Manchester United, Benjamin Šeško Transferini Bitirdi

ferguson gidene kadar avrupadaki favori takımımdı açık ara dortmund ile beraber

ben beckham keane scholes gigs cole york 442 unitedın hastasıydım

amerikalılar aldıktan sonra için ettiler takımın
Solskjer sevmez miydin?

Ruben AMorim'in istediği 1 sitemde oynayabilecek oyuncular alınmaya başlandı.Biraz daha şans verelim kendisine.Ben daha kendisine inanıyom..

unitedsız pl eksik çok net

ama unitedın hala baba oyuncu eksiği var özellikle savunmada

ferdinand scholes tadında 2 topçu alınabilseydi bu kadar genç adamın yanına çok iyi olur

mesela bastoniyi filan parayı basıp almak lazım

dumfriesi basıp parayı almak lazım

kariyeri BİTTİİİİİİİ

Ruben AMorim'in istediği 1 sitemde oynayabilecek oyuncular alınmaya başlandı.Biraz daha şans verelim kendisine.Ben daha kendisine inanıyom..

Bu transferlerle de yapamazsa teneke baglayip gonderirler.. bence bu sefer dogru isimler alindi ama Manu looserligi baska bir boyutta ferguson sonrasi dunyanin en iyileri gelse sanki bunlardan yjne bir cacik olmaz gibi geliyor ..
Klopp gibi bir hoca lazim bakalim Amorim bu isi ne kadar kivirabilecek

Bu transferlerle de yapamazsa teneke baglayip gonderirler.. bence bu sefer dogru isimler alindi ama Manu winnerlığı baska bir boyutta ferguson sonrasi dunyanin en iyileri gelse sanki bunlardan yjne bir cacik olmaz gibi geliyor ..
Klopp gibi bir hoca lazim bakalim Amorim bu isi ne kadar kivirabilecek
Şimdilik desteğe devam Çobanspor :D

unitedsız pl eksik çok net

ama unitedın hala baba oyuncu eksiği var özellikle savunmada

ferdinand scholes tadında 2 topçu alınabilseydi bu kadar genç adamın yanına çok iyi olur

mesela bastoniyi filan parayı basıp almak lazım

dumfriesi basıp parayı almak lazım

Her mevkiye 100 milyonluk adam koyup şampiyon olunmuyor maalesef bu sorunu yaşıyorlar. Aldıkları oyuncuların üstüne koymaları gerekiyor. Ferguson başka takımlarda hiçbir varlık gösteremeyecek adamlardan rotasyon yapıyordu.

Geri
Üst Alt