Mancini Bir An Evvel Takımdan Uzaklaştırılmalı

Erhan Karkucak

Tecrübeli Üye
Chelsea maçında aldığımız yenilgi sonrası Mancini'nin takımın kontrolünü ele almakta zorlandığını, taktiksel açıdan özellikle oyuncu tercihleri ve değişikliklerinde bir çok hata yaptığını (sadece bu maçla sınırlı değil) ve oyuncularla olan iletişiminde olan kopukluğunu bir kez daha net bir şekilde görmüş olduk. Mancini benim için bitmiştir. En başından takımın başına getirilmesi taraftarı değildim tabi o ayrı bir konu...

Mancini bu takımı ben kurmadım diyor. İyiki o kurmamış. Devre arasında aldığı 9 tane oyuncunun maliyeti 20 milyon euro'ya yaklaşık yaptığı transferlerden söyler misiniz Alex Telles dışında kaç tanesi ileride Galatasaray'da kalır ve fayda sağlar diyebileceğiniz bir oyuncudur. Bir diğer konu ise ben bu takımı nereden devraldım diyor, ben söyliyeyim mi;

Mancini 2 sene üst üste şampiyon olmuş, lige kupa ile başlamış, namağlup bir takım devraldı. Liderle puan farkımız 3'dü ve diyorki kaç tane pozisyona girdik, sayamadım. Fatih Terim'in yönetiminde Ç.Rizespor ve Antalyaspor ile berabere kaldık ve o kadar net hatırlıyorumki, atak üstüne atak yapıyorduk. Şanssız olmasak bu maçlar en az 3, 4 olurdu. Real Madrid'e 6-1 yenildiğimiz maçta dahi bu kadar şahsiyetsiz ve karaktersiz bir oyun ortaya koymadık. Bu takım yenilirdi ama ezile ezile değil, aslanlar gibi çıkar oyununu oynar bizde takımımızı alkışlardık. Düşündüğümde benim aklımdan geçenler bunlar, her türlü görüşe saygım var.

Başlığı Erhan Karakucak olarak güncelleyebilir miyiz

get out denmeli kendisine

dün bir arkadaş yazmıştı kovulduğunu kağıda yazıp eline verecen tabi o da hesap numarasını kağıda yazıp geri yollayabilir işin bir de bu kısmı var :)

bizi başarıya taşıyacak iki adam lucescu ve Şenol hocadır bence bu ikisinden biri gelecekse gidebilir onun dışında kim gelirse gelsin fayda etmeyeceği için kalmalıdır

[attachment=8930:uploadfromtaptalk1395616459069.jpg]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1395616459069.webp
    uploadfromtaptalk1395616459069.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 425
Bu kaçıncı aynı tarz konu :sleeping:

zaten kovulmak için yol yapıyor kendine.. geriye tazminatı alıp üstüne oturmak kalıyor.. bize de cefasını çekmek düşer.. aylar önce bunu demiştik..

Oyuncunun teknik heyete cephe almasına Servet Çetin'den beri gıcık oluyorum.

Mancini kalsın, onu göndermek için ruhsuz oynayan oyuncular gitsin.

Selçuk'un inadına ileriye oynamadığı bi takımda neden mancini gidiyormuş açıklar mısın? Burak'a falan zaten girmeye gerek yok. Mancinin de en büyük suçu bunları oynatması, yenileceksen de git diğerlerini oynat onlarla yenil.

Manciniye neden bu kadar yükleniyorsunuz. İmparatoru göndermek zaten büyük hataydı ama mancinide iyi bi teknik adam. Önümüzdeki yıl elimizdeki sözde yıldızcıklardan arınır,yırtıcı ve mücadeleci bi takım kurarsak bizi 4-5 yıl başarıya götürür.

Sorunun büyük bölümü yönetimde. Kuşların 3 temmuzdan sonra başına gelmeyen kalmadı. Ama her yıl adamlar şampiyonluğa oynadı. Taraftarları takımlarını ne olursa olsun yalnız bırakmadı.

Bir de bize bakın. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş realin juvenin olduğu gruptan çıkan takımı 3-5 kötü sonuçta yalnız bıraktık. Öncelikle yönetim ve biz taraftarın kafa yapısını değiştirmesi lazım.

Mancini'nin çaresizliğini maçta sinir krizleri geçirdiğini gördükten sonra çok daha iyi anladım... Oynatamayan hoca değil, oynamak istemeyen oyunculardır.

Her ne kadar Mancini'nin takımın başında olmasını istemesem de apar topar gönderilmesine karşıyım şu an. Öncelik olarak takımdaki kötü niyetli ve yeteneksiz oyuncular gönderilmeli. Teknik direktör işini çocuk oyuncağına çevirmeye gerek yok.

Her ne kadar Mancini'nin takımın başında olmasını istemesem de apar topar gönderilmesine karşıyım şu an. Öncelik olarak takımdaki kötü niyetli ve yeteneksiz oyuncular gönderilmeli. Teknik direktör işini çocuk oyuncağına çevirmeye gerek yok.

Oyuncunun teknik heyete cephe almasına Servet Çetin'den beri gıcık oluyorum.

Mancini kalsın, onu göndermek için ruhsuz oynayan oyuncular gitsin.

Aynen katılıyorum, sonuçta boş kaleye Mancini kaçırmıyor golü.

Sene sonu attaya yollanmalı.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Geri
Üst Alt