Mancini: "Deplasmanda kazanamazsak şampiyon olamayız..."

Adama bak lan sanki çıkmış analiz yapan taraftar gibi yorumluyor.. Sorarlar sana geldiğinden beri 2 deplasman maçı hariç niye kazanamadın diye ? Yılmaz Vural olsa takımın başında en az senin kadar oda kazandırırdı..

beidetoccaadepc-kopya.jpg

Eboue'yi oynatma, 5 yabancı ile maça çıkıp hajrovic'i tercih etme, maç 0-0 tıkanmış giderken Chedjou ve Ceyhun'u oyuna al, sonra saçma sapan konuş.

Güle güle Mancini, Haziran 1'den itibaren yerin olmamalı burada.

Futbolcu psikolojisinden bir haber olma, oyun içi tercihlerinde saçmalama aynı. Tek farkı Rijkaard idmanlarda da hiç kasmayan bir adam bu ise orada iyi( Ekibinin payı büyük, onlar gelmese sonu Rijkaard'dan beter olurdu).

Sonuç olarak kabızlık getirdi mi bu takıma getirdi. En nefret ettiğim oyun budur benim. Bir de Lucescu diyorlar baktım adam 70 yaşına gelmiş olmaz yani.

Aç antrenör lazım bu takıma tekrar Terim'e dönmeyeceğimize göre risk alıp Hamza Hamzaoğlu'nu deneyecekler.

Ayrıca Uğur Meleke'nin dediği gibi İtalya'da ise kafası niye Hajrovic'i, Ontivero'yu aldırdın derler adama. Bunlar yeni hoca gelsin direk kiralık gönderilecekler listesine girer çünkü.

Lucesci diyenlerdenim de 70 oldumu? 4-5 sene belki daha yapar işi . Hamzaoğlu için çok erken bence. Hedef sadece türkiye ligide değil sonucta.

Jürgen klopp bu dünyada bizim için en uygunu ama oda imkansız gibi galiba.

Bilmiyorum ya. Mancini ile olmayacak gibi .

Sen böyle devam ettiğin sürece koltukta kalmazsın, merak etme.

# tapatalk #

Yani diyor ki; eğer top ağlarla buluşsaydı gol olurdu ya da 0-0 biten maçta gol atan kazanırdı... Mantıklı...

Yok yok bir şey demeyim dedim ama gülmeden de edemiyeceğim,deplasmanı kazanamazsak şampiyon olamazmışız bunu söyleyen de drogbayı oyundan alıp ceyhunu sokarak beraberliğe yatan adam

ne bileyim böyle töbe bismillah bi gülme geliyor:asd:

Juventus (D)-B 2-2

Akhisar (D)-M 2-1

Kayserispor(D)-G 2-4

Fenerbahçe(D)-M 2-0

Kopenhag (D) -M 1-0

Kasımpaşa (D) -B 1-1

R.Madrid (D) -M 4-1

G.Birliği (D) -B 1-1

K.Erciyes(D) -G 3-1

G.Antep(D) -B 0-0

Antalya(D) -B 2-2

Ç.Rize(D) -B 1-1

Karabük(D) -B 0-0

+

Elazığspor(D) M 1-0

Antalya(D) B 1-1

Tokatspor(D) G 0-3

TOPLAM

16 3 G 8 B 5 M 20 21 -1

ORT PUAN: 1.06

Mancini öncesi G.Saray

2011-2012

20 12 G 6 B 2 M 34 10 +24

2012-2013

LİG

17 8 G 6 B 3 M 28 18 +10

Avrupa

5 3 G 0 B 2 M 7 5 +2

2013-2014

3 1 G 2 B 0 M 4 1 +3

TOPLAM: 45 24 14 7 +39

ORT PUAN: 1.91

2 puan ortalamasından 1 puana düşersen başarı hayal olur.

Bu takım son 2 sezonda deplasmanda

Beşiktaş'a yenilmedi ( 2 G 2 B)

Fenerbahçe'nin stadında kupa kaldırdı ( 3 maç 2 beraberlik)

Trabzonspor ( 2 G 1 B)

Cluj,Braga'yı burada yenemedi orada yendi.

Schalke'yi gitti deplasmanda yendi eledi.

2 sezon da play-off dahil toplam 7 kez mağlup oldu. Sonra üstün Mancini geldi aynı takıma 5 ay da 5 mağlubiyet Tokat dahil 3 galibiyet aldırabildi.

Tamam belki 2 yıl önce ki istek yok takımda, doymuşluk, formsuzluk vesaire ama bu performans her şeyi ortaya koymuyor mu?

Bizde biliyoruz deplasmanda kazanamazsak sampiyon olamayacagımızı.Böyle diyorsun beraberlige yatıyosun mancini bey.Takımda kazanma arzusu yok.Cok abes olmus tenkidin.

Pazar gunu en kotu beraberlik olursa sampiyonuz. Ama Fener alirsa o maci, sampiyonluk Fener'in alacagi cezaya bakar. Oyle bir sampiyonlugu da sindirebilir miyim bilmiyorum.

Fener yenilse hadi deriz ki 2'ye düştü. Berabere kalırsa son 9 maçtan 25 puan çıkaracağız? Biz? Bu kadar umut zararlı. :S

Geri
Üst Alt