Mancini Hakkında Birkaç Şey

@Alpay Asma sana haksızsın demiyorum, sadece kendin de belirttiğin gibi -farazi- durumlar üzerinden yazımı eleştiriyorsunuz anlamıyorum.

Ben bu seneki yaşanan olaylar ve sezon istatistikleri gibi reel verilerden yola çıkarak yazıyorum. Örneğin desen ki Fatih Terim'in deplasman istatistiği daha başarılı aha skorlar aha goller aha puanlar derim ki haklısın kardeşim.

O dediğini zaten daha önce yapmıştım. Son 3 sezonda Fatih Terim ile deplasmanlarda

2011-2012

20 Maç 12 G 6 B 2 M -%60 galibiyet, %90 yenilmeme

2012-2013

Lig

17 Maç 8 G 6 B 3 M

UCL

5 MAÇ 3 G 2 M

22 11 G 6 B 4 M %50 Galibiyet %77 Yenilmeme

2013-2014

3 maç

1 G 2 B - %33 galibiyet %100 yenilmeme

TOPLAM: 45 MAÇ 24 G 14 B 7 M- %53 G %84 YENİLMEME

Mancini

LİG

2 G 6 B 2 M -%20 galibiyet %80 yenilmeme

UCL

4 Maç 0G 1 B 3 M %0 g %25 Yenilmeme

TK

3 MAÇ 1 G 1 B 1 M

Toplam: 3 G 8 B 6 M %15 Galibiyet %64 Yenilmeme

Bariz düşüş var.

R.Madrid ile 2 sene eşleştik.

Kopenhag ile Cluj benzer kategori takımı, Chelsea hariç ki o da geçen sezonun M.United'ına yakın bir takım.

Normaldir. Süreci hatırlayalım. Gelip çaktı dediğin maçta olan biri olarak, mucize gerçekleşti o maçta. dünya gol kaçırdık. Mancini'nin öyle bir maçını hatırlamıyorum açıkcası. Üstelik forvetleri Nectai ve Elmander'di o takımın ayıp ediyorsunuz.

Tamam da futbol sonuç odaklı bir oyun değil mi? Dün Kayseri karşısında direkten dönen topların biri girse maç bizimdi. Bu sene yine deplasmanlada milyonlarca gol kaçmadı mı?

Futbol sonuç odaklı diyorum çünkü şimdiki kafamızla Lucescu'nun şampiyon yaptığı maçları izlesek cehennem ızdırabı çekeriz. Ki bence ortalama olarak Elmander-Necati-Baros forvet hattı bu seneki forvet hattından çok daha efektif. Necati olsa 3-4 deplasman maçı fazla kazanabilirdik.

@Alpay Asma sana haksızsın demiyorum, sadece kendin de belirttiğin gibi -farazi- durumlar üzerinden yazımı eleştiriyorsunuz anlamıyorum.

Ben bu seneki yaşanan olaylar ve sezon istatistikleri gibi reel verilerden yola çıkarak yazıyorum. Örneğin desen ki Fatih Terim'in deplasman istatistiği daha başarılı aha skorlar aha goller aha puanlar derim ki haklısın kardeşim.

O dediğini zaten daha önce yapmıştım. Son 3 sezonda Fatih Terim ile deplasmanlarda

2011-2012

20 Maç 12 G 6 B 2 M -%60 galibiyet, %90 yenilmeme

2012-2013

Lig

17 Maç 8 G 6 B 3 M

UCL

5 MAÇ 3 G 2 M

22 11 G 6 B 4 M %50 Galibiyet %77 Yenilmeme

2013-2014

3 maç

1 G 2 B - %33 galibiyet %100 yenilmeme

TOPLAM: 45 MAÇ 24 G 14 B 7 M- %53 G %84 YENİLMEME

Mancini

LİG

2 G 6 B 2 M -%20 galibiyet %80 yenilmeme

UCL

4 Maç 0G 1 B 3 M %0 g %25 Yenilmeme

TK

3 MAÇ 1 G 1 B 1 M

Toplam: 3 G 8 B 6 M %15 Galibiyet %64 Yenilmeme

Bariz düşüş var.

R.Madrid ile 2 sene eşleştik.

Kopenhag ile Cluj benzer kategori takımı, Chelsea hariç ki o da geçen sezonun M.United'ına yakın bir takım.

Alpay @ işareti kullan :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam da futbol sonuç odaklı bir oyun değil mi? Dün Kayseri karşısında direkten dönen topların biri girse maç bizimdi. Bu sene yine deplasmanlada milyonlarca gol kaçmadı mı?

Futbol sonuç odaklı diyorum çünkü şimdiki kafamızla Lucescu'nun şampiyon yaptığı maçları izlesek cehennem ızdırabı çekeriz. Ki bence ortalama olarak Elmander-Necati-Baros forvet hattı bu seneki forvet hattından çok daha efektif. Necati olsa 3-4 deplasman maçı fazla kazanabilirdik.

Tek tek öyle bakamayız.

SEn bir sebep ile bağladın. Dedin ki, hani üstüne koyarak gidecektik ? Eee öyle oldu zaten. Senin örnek verdiğin sezon zaten ilk sene idi. Orada bir kere hatan var. Sonra, o sene enfes oynadık o kadro ile. 14 oyuncu ile genelde mücadele verdik. Stoper yedeği bile yok gibiydi. Gayet iyi sonuçlar aldık ve güzel futbol oynadık. O kadro ile olabilecek en iyi sonucu aldık. Çaktılar diye yazınca cevap hakkı doğdu. Diyorum işte, çakmadılar. Bizim beceriksizliğimiz. Kayseri maçı demişsin de rezil oynadık yahu. Lig sonuncusu birkere çok komik bir kıyas seninkisi. Kaldı ki o maçta, dünya kaçırdık diyorum sana.

Neyse arkadaşlar çalışan adamız, yarın da yoğun mesai olacak.

Yazımı okuyanlar, katılanlar/katılmayanlar olsun -bence- çok faydalı bir tartışma ortamı oldu ki forumun ihtiyacı olan birşeyler.

Yarın yorumlarınızı okuyup cevaplamaya çalışacam vakit yettikçe.

Tek tek öyle bakamayız.

SEn bir sebep ile bağladın. Dedin ki, hani üstüne koyarak gidecektik ? Eee öyle oldu zaten. Senin örnek verdiğin sezon zaten ilk sene idi. Orada bir kere hatan var. Sonra, o sene enfes oynadık o kadro ile. 14 oyuncu ile genelde mücadele verdik. Stoper yedeği bile yok gibiydi. Gayet iyi sonuçlar aldık ve güzel futbol oynadık. O kadro ile olabilecek en iyi sonucu aldık. Çaktılar diye yazınca cevap hakkı doğdu. Diyorum işte, çakmadılar. Bizim beceriksizliğimiz. Kayseri maçı demişsin de rezil oynadık yahu. Lig sonuncusu birkere çok komik bir kıyas seninkisi. Kaldı ki o maçta, dünya kaçırdık diyorum sana.

İlk sezon değil ikinci sezon için 14 oyuncu kullandık dedim. Üstüne konulması gereken sezon. Hem oyuncu hem oyun bakımından.

İlk sezon değil ikinci sezon için 14 oyuncu kullandık dedim. Üstüne konulması gereken sezon. Hem oyuncu hem oyun bakımından.

Her alıntı da şov var umarım bu sefer tutmuştur ama, yukarı da defalarca tekrarlanmış mesajımın özeti Terim ile 2 sezon+3 maçta galibiyet yüzdemi (deplasmanda) %54, Yenilmeme %87 , Mancini ile ise %15 ve %64 bu istatistikler.

Bence bariz fark var.

Tamam da örnek verdiğim post içinde 14 oyuncu tabiri yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu ben verdim sana bilgi olarak. O sezon o maça kadar (o maç dahil) 14 oyuncu ile geldik. Kısıtlı idi.

Konuyu da dağıtma. Çaktılar dediğin maç ilk sezon kısıtlı 14 kişilik kadro ile oldu ki o maçta da gayet iyi oynadık. Gol de attık. Çok çok daha atabilirdik. Nitekim, o sezon şampiyon da olduk hemde 2 kez.

İlk sezonla kıyaslamadım ki zaten.

Fatih Terim gelirken ne demişti. Her sene üstümüze koyarak gidecez. Süper Final maçlarında zaten ilk sinyaller geldi, oynattırdığı bok gibi futbolla gidip son maça bıraktık şampiyonluğu.

O sezon kendi evimizde Süper Final'de Fener gelip bize çakmadı mı?

Sen o macı ya ızlemedın ya da artık mancınıyı savunamacagım dıye suursuzlastın dıyecek laf bulamıyorsun. O macta bizim 25 tane pozisyonumuz vardı. Eze eze tıpık bır fener balıyla yenıldık.

mancınıye ver bayern munıhı çok degıl 3-4 ay sonra augsburg olarak geri teslım eder.

Arkadaş iyi hhoş basta yazdiklarin ddoğru ama ilk juve mavi dişinda mancini ne yapti. Kopenhagi evinde yenemeyeceksen bir git zaten. Deplasmanda kopenhaga yenildik gittik 10 kişilik yedek realden 4 yedik. Allah yüzümüze güldü de kar kis derken snonun golüyle üst tura ciktik. velhasil gs seviyesi her yil son ana kadar şampiyonluk yarisinda olmayi gerektiriyor. Bu kadar hatali oyuncu tercihlerini kaldirmaz.. Mancini psikolojik olarak bu takimin altında ezildi.. Evet aguerolarla tevezlerle calisan adam selçukbBurak gibi isimleri kesme cesaretini gösteremedi.

Arkadaş iyi hhoş basta yazdiklarin ddoğru ama ilk juve maci dişinda mancini ne yapti. Kopenhagi evinde yenemeyeceksen bir git zaten. Deplasmanda kopenhaga yenildik gittik 10 kişilik yedek realden 4 yedik. Allah yüzümüze güldü de kar kis derken snonun golüyle üst tura ciktik. velhasil gs seviyesi her yil son ana kadar şampiyonluk yarisinda olmayi gerektiriyor. Bu kadar hatali oyuncu tercihlerini kaldirmaz.. Mancini psikolojik olarak bu takimin altında ezildi.. Evet aguerolarla tevezlerle calisan adam selçukbBurak gibi isimleri kesme cesaretini gösteremedi.

Arkadaş iyi hhoş basta yazdiklarin ddoğru ama ilk juve maci dişinda mancini ne yapti. Kopenhagi evinde yenemeyeceksen bir git zaten. Deplasmanda kopenhaga yenildik gittik 10 kişilik yedek realden 4 yedik. Allah yüzümüze güldü de kar kis derken snonun golüyle üst tura ciktik. velhasil gs seviyesi her yil son ana kadar şampiyonluk yarisinda olmayi gerektiriyor. Bu kadar hatali oyuncu tercihlerini kaldirmaz.. Mancini psikolojik olarak bu takimin altında ezildi.. Evet aguerolarla tevezlerle calisan adam selçukbBurak gibi isimleri kesme cesaretini gösteremedi.

Yorumlar bomba :D augsburg falan evet evet öyle

Mancini ilk geldiğinde en çok savunanlardan biri de bendim hata yapsa da yenidir Alisir dedim ama is yapacak hoca kararlarıyla nazi şeyleri belli eder. Mancini hala selçukburaki 11 baslatiyorsa kurtaricimiz umut bulut oluyorsa genelde en iyi oynayan topcularimizi oyundan aliyorsa bir zahmet guvenmeyeyim.

Yorumlar bomba :D augsburg falan evet evet öyle

Geri
Üst Alt