- 28 Kasım 2008
- 16.098
- 4.908
- 2.448
Yazıdaki çoğu şeye katılmamakla birlikte, Mancini'ye olan öfkenin aşırı derecede gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ft'nin kariyeri boyunca 2011 sezonu haric hoca sifatina layik gorulebilmis olmasi gulunctur ,kendisi de aslen HAGI vasitasiyle turettigi +rep'i 1.5 decade suresince yemis kulubunu de dusmana satmis bir zattan otesi degildir ,bunu not duselim
mancini'ye gelince sneijder gibi ustayi oynamasi gerektigi gibi CM yahud CAM oynatmadigi icin SUCLU, inan ve yilmaz'i takimdan kesmedigi icin SUCLU ,ki herifler kendi kalesine shut cekse obur mac ilk 11'e ilk yazilan 2 isim oluyor. sira bir pl takiminda bu kadar kendi takimini sabode eden adam 2 ay kesik yer min.
mancini'nin kulubun geldigi shu noktada suc orani = 30%. kadro da zati terim'in lesleriyle dolu ,sneijder melo muslera telles'i eksilttigin vakid akhisar'in kadrosu daha ii su an. bruma'nin injury de mahfetti bizi tbh
yanliz yazdigim yazimi 4-5 defa okudumda baya saglam yazmisim. orgasm yasiorum suan... bu yaziyi yazmamda emegi gecen forumdaki tum yazarlara teskur ederim![]()
Terim iyi bir hocaydı ama içinde bulunulan karmaşık dönemde ayrılması kulüp için daha hayırlı olacaktı.
Mancini iyi bir hoca ve içinde bulunduğumuz dönemde destek olunması kulüp için daha hayırlı olacak.
fazla yapıcı bir post:tranquillity:,mancini keşke garip tercihler yapmasa da arkasında dursak geç kalmışta sayılmaz ama aynı kafa ile devam edecek gibi duruyor haftaya da burdisso, salih girer ilk 11 e:crushed:
Ben de eleştiriyorum kadro tercihlerini veya oyuncu değişikliklerini ama öyle acayip bir ısrarını görmedim. Burdisso mesela, 1 hafta denedi olmayınca daha da almadı kadroya. Salih de aynı şekilde ligde 1 kere oynadı yanlış hatırlamıyorsam. Selçuk-Burak ısrarı ve Sneijder'i solda kullanması şu an eleştirebileceğim şeyler, ama onlara bile bir açıklama getirebiliyorum. Yekta oynasın diyorduk Selçuk yerine, 1 maç iyi oynuyor sonraki 2 maç sahada yok. Veya Burak kesilse Umut oynayacak ondan beter neredeyseSneijder desen Aydın-Bruma-Emre gibi eldeki 4 kanat oyuncusundan 3'ünün sakat olduğu bir döneme denk geldi, kaldı sol açıkta. Ortada kullansa daha çok verim alabileceğini gözardı ettiğini sanmıyorum ama muhtemelen takımın geri kalanı uymuyor planına. Yani elinde alternatif olsa, yanlışlarında sürekli ısrar ediyor diyeceğim ama kadro kapasitesi buna yakın zaten.
Bu mantıkla Mou Drogba, Ronaldo, Deco sayesinde buralara geldi.Guardiola Messi Ribery'e dua etsin...... Uzar gider.
Futbolda olagan bir olay vardir bunu genelde herkez bilir.. 2 buyuk takim oynarken rakip takim 1-0 one gecerse genelde gol yiyen takim baski yapar... skoru 1-1 e getirmek icin cunku sartlar onu gerektirir bak bu 111111 cepte... 22222. sampiyonlar liginde olympiakos 2-0 yendi manchester uniteddi.. demekki United 3-0 yenmesi lazim olympiakosu.. sartlar onu gerektirir ve geneldede hep gol yiyen takim atak oynar bu sefer veya united 3-4 gol atar olagan seylerdir bunlar. futbolun gerektirdikleri.. bak buradan nereye gelicem
Gecen sene Fatih Terim Manciniyle ayni puan toplamasi o gunun sartlarina yeterli oldugu icin okadareh be cahil. bunu dusunemeyecek kadar kus beyinlimisin ? Her macin ayri bi hikayesi her sezonun ayri bi puanlamasi vardir... O sezon fenerbahce 70 toplasaydi biz 80 toplardik ... fb 50 toplasaydi 60 toplardik yani kisacasi NABZA gore serbetlerdi kkocuuuuum.
Buraya gelip Manciniyle Terim ayni puani topladi yeaaaaaaaaaaaa .d.d.d.d.d tribine giremezsin. ayni puan toplamismis .. kac puan gerisindeyiz fenerin? kac tane deplasman galibiyeti var? takim futbolmu oyniyor? ruh mu var? skor 2-0 beyefendi ayaklarini ust uste atip siritiyor?