Mancini ile Yollar Ayrılmalı mı?

Benim takimimi deneme tahtasi yapmasi nedeniyle gitsin istiyorum. Ama 1 milyondan fazla tazminat verilsin istemem.

Bundan birkaç maç önce, hatta lig sonuncusu Kayseri'ye kendi evimizde yenildiğimiz maçtan sonra bile Mancini kalmalı, kendi takımını yaz transfer döneminde kuracak ve önümüzdeki yıl rahatlıkla şampiyon oluruz diyordum.

Bugünkü Sivas maçının sadece ilk yarısını seyrettim. Mancini geleli 5-6 ay oldu ve takım gün geçtikçe kötüye gidiyor. Galatasaray takımı Sivas deplasmanında

ilk 20 dakika neredeyse kaleci Korcan'ı görmedi. Bir ara kaleye çekilen şutlar 8-1 Sivas lehineydi 30. dakika civarı. Takımda istek arzu yok, kabiliyet desen o bazı oyuncularda hiç yok ama istek ve arzu ile kabiliyet eksikliğini kapatıyorlardı geçen senelerde.

Mancini geldiğinden beri her maç (özellikle deplasmanda) üzerine koyarak kötü oynuyoruz.

Bir sonraki deplasman maçında daha da kötü olacak, bunu görmek için alim olmaya gerek yok.

Yukarıdaki ankete Gitsin işaretledim. Tabi işin maddi boyutunu bilmiyorum ama artık Mancini o güveni bana vermiyor.

Lucescu yu sattiniz, Mancini satiyorsunuz iki hafta sonra yine Lucescu yu satarsiniz. O yüzden Baskan insallah güvenir, ve bu atptalca her puan kaybin dan sonra TD yolliyalim isine dönmez.

Rijkaard i kovun, yeaaaa Hagi, hagii yi kovun, yeaa Bülent Ünder filan a dönecek.

Lucescu yu sattiniz, Mancini satiyorsunuz iki hafta sonra yine Lucescu yu satarsiniz. O yüzden Baskan insallah güvenir, ve bu atptalca her puan kaybin dan sonra TD yolliyalim isine dönmez.

Rijkaard i kovun, yeaaaa Hagi, hagii yi kovun, yeaa Bülent Ünder filan a dönecek.

Lucescu'nun gitmesini hiç istemedim, Gerets'in de. Hatta Rijkaard ve Mancini dışında hiçbir hocanın ipini bu kadar çabuk çekmedim. Ama yazın 100milyon bütçe ayırmayacaksak bu adama gitsin. Ki ayırmayacağız..

Lucescu'nun gitmesini hiç istemedim, Gerets'in de. Hatta Rijkaard ve Mancini dışında hiçbir hocanın ipini bu kadar çabuk çekmedim. Ama yazın 100milyon bütçe ayırmayacaksak bu adama gitsin. Ki ayırmayacağız..

Her TD e zaman lazigm, Lucescu ya da lazigm di, Mancini ye de lazigm. Bizim hele en büyük problemmimz yerli tok olan topcularimiz. Drogba da buna katilir. Bir gün de kalk Selcuk bi r maci dönder be, adam da hic futbol oynama istegi kalmamis, Burak kendi probleminde, bazilari diyor sag kanat niye oynuyor, orginal pozisyonu buydu, sanki defans dan sag kanat yaptik....

Rijkaard in sansizligi Polat in Adnan Sezgin sevdasi oldu.

o oyle degıl lucescu yu sattınız fatıh terımı yedınız olmalıydı...sen ve zıhnıyetın gıbıler yuzunden su haldeyız hala bıseylerı savunmana sasıyorum umutsu gıbı forumda olmaman lazımdı..herkesten ozur dılemen gerek susmasını bıl.

Allah aşkına şu adam bize zarar vermekten başka birşey yapmıyor.Yazıklar olsun...

Her TD e zaman lazigm, Lucescu ya da lazigm di, Mancini ye de lazigm. Bizim hele en büyük problemmimz yerli tok olan topcularimiz. Drogba da buna katilir. Bir gün de kalk Selcuk bi r maci dönder be, adam da hic futbol oynama istegi kalmamis, Burak kendi probleminde, bazilari diyor sag kanat niye oynuyor, orginal pozisyonu buydu, sanki defans dan sag kanat yaptik....

Rijkaard in sansizligi Polat in Adnan Sezgin sevdasi oldu.

Tamam da yazın kaç oyuncu değiştirebiliriz? Stoper, sağ bek, kanat, 2 orta saha, 2 forvet? Ve hepsi kalbur üstü olacak?

o oyle degıl lucescu yu sattınız fatıh terımı yedınız olmalıydı...sen ve zıhnıyetın gıbıler yuzunden su haldeyız hala bıseylerı savunmana sasıyorum umutsu gıbı forumda olmaman lazımdı..herkesten ozur dılemen gerek susmasını bıl.

ben senin gibi hemen birisini satmiyorum. Fatih Terim i 2000 ortasinda da gördüm, transfer politikasi berbat, her yere bos para harcadik, ve oynanan futbol sifir, bide üstüne kapris kapris isler yapiyor. Herseyde ates ile püskürüyordu, bi transfer gecikti, her hafta giydiriyordu... ve onda ve takimda tokluk geldi, ne kendisi acti, nede futbolcular. Bu takimi bu hale getiren de kendisi dir. Ha Fatih Terim kötü mü ? hayir !

Kendisi 3cü dönem ac geldi, ve öyle oynayarak da sampion olduk. Ikinci sezon ama bi hayli cöküs vardi, herkes öyle anlatiyor ki sanki girgir samata oynayarak sampion olduk, gruplardan kolay kolay ciktik filan diye.

Fatih Terim zor bi insan, onun kusuru da bu.

samet aybaba değil bu adam... öyle mancini gel bura mancini git orayla olmaz... adam türkiyeye taktik getirdi... elde kağıtlar diye dalga geciyorlar... ya medeniyet kağıt kalemle baslar... adam kağıt üstünde gösteriyor daha ne yapsın...

ben senin gibi hemen birisini satmiyorum. Fatih Terim i 2000 ortasinda da gördüm, transfer politikasi berbat, her yere bos para harcadik, ve oynanan futbol sifir, bide üstüne kapris kapris isler yapiyor. Herseyde ates ile püskürüyordu, bi transfer gecikti, her hafta giydiriyordu... ve onda ve takimda tokluk geldi, ne kendisi acti, nede futbolcular. Bu takimi bu hale getiren de kendisi dir. Ha Fatih Terim kötü mü ? hayir !

Kendisi 3cü dönem ac geldi, ve öyle oynayarak da sampion olduk. Ikinci sezon ama bi hayli cöküs vardi, herkes öyle anlatiyor ki sanki girgir samata oynayarak sampion olduk, gruplardan kolay kolay ciktik filan diye.

cekeceksın bırader zor ınsansa..al mancını geldı 20m euro harcattı 10 adam aldı ne yapabılıyorsun? bı amrabatı dany ı senelerce adamın kafasına kaktınız durdunuz.hajro yu ontivero yu goruyoruz sahada..adama parator dedınız 2 senede kazandıgı parayı tek senede alıp gıdecek gram basarı kazanmadan. turkıye gerceklerını azıcık gorun oyle sıstem yeaa dıye aglamayla sıstem gelmıyor..gul gıbı gıden sıstemı hepsı el bırlıgı ıle bozdu olan bıze oldu yıne.

Ya bıraksınlar, boş boş konuşuyorlar. Geçen sene bundan kötü oynuyorduk, kavga, dövüş kazandık maçları. Ligin son haftalarında hocasız bırakan sanki Aysal'dı..

Tamam da yazın kaç oyuncu değiştirebiliriz? Stoper, sağ bek, kanat, 2 orta saha, 2 forvet? Ve hepsi kalbur üstü olacak?

kac degistirebilirz degil, kac degistirmek mecburuz daha dogru olur. yani kimi getirirsen getir, selcuk ölmüs, burak in hali zaten ortada, drogba gidiyor, ve yeterli degil. Bu takima kanat ilk önce lazigm, variyasyon yok, orta dan mecburuz, sag ve sol hic birsey yok.

emre çolagı sol acıga semıhı stoperde ıhtıyar urfalıji ıle oynatan trabzondan kovulmuş engin baytara efsane top oynatan devre arası 33 luk necatiyi takıma monte edip fantastik gollerini bize izleten Fatih terimi düşünüyorum birde mancinin oynattıgına bakıyorum sonuç facia.kayserı ercıyes te sonradan gelen hıkmet karamanın katkısı okan burugun elazıga katkısı statı olmayan velı lerle oynamaya calışan bılıçın katkısına bakıyorum o da yok.futbola benzer bır sey oynatsa yıne savunucaz o da yok.

Geri
Üst Alt