Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Benim takimimi deneme tahtasi yapmasi nedeniyle gitsin istiyorum. Ama 1 milyondan fazla tazminat verilsin istemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok Bursa'yı yener hatta kupayı alırız. Mancini de kupa aldık yaranamıyoruz der..![]()
Lucescu yu sattiniz, Mancini satiyorsunuz iki hafta sonra yine Lucescu yu satarsiniz. O yüzden Baskan insallah güvenir, ve bu atptalca her puan kaybin dan sonra TD yolliyalim isine dönmez.
Rijkaard i kovun, yeaaaa Hagi, hagii yi kovun, yeaa Bülent Ünder filan a dönecek.
Lucescu'nun gitmesini hiç istemedim, Gerets'in de. Hatta Rijkaard ve Mancini dışında hiçbir hocanın ipini bu kadar çabuk çekmedim. Ama yazın 100milyon bütçe ayırmayacaksak bu adama gitsin. Ki ayırmayacağız..
Lucescu yu sattiniz, Mancini satiyorsunuz iki hafta sonra yine Lucescu yu satarsiniz. O yüzden Baskan insallah güvenir, ve bu atptalca her puan kaybin dan sonra TD yolliyalim isine dönmez.
Rijkaard i kovun, yeaaaa Hagi, hagii yi kovun, yeaa Bülent Ünder filan a dönecek.
Her TD e zaman lazigm, Lucescu ya da lazigm di, Mancini ye de lazigm. Bizim hele en büyük problemmimz yerli tok olan topcularimiz. Drogba da buna katilir. Bir gün de kalk Selcuk bi r maci dönder be, adam da hic futbol oynama istegi kalmamis, Burak kendi probleminde, bazilari diyor sag kanat niye oynuyor, orginal pozisyonu buydu, sanki defans dan sag kanat yaptik....
Rijkaard in sansizligi Polat in Adnan Sezgin sevdasi oldu.
o oyle degıl lucescu yu sattınız fatıh terımı yedınız olmalıydı...sen ve zıhnıyetın gıbıler yuzunden su haldeyız hala bıseylerı savunmana sasıyorum umutsu gıbı forumda olmaman lazımdı..herkesten ozur dılemen gerek susmasını bıl.
samet aybaba değil bu adam... öyle mancini gel bura mancini git orayla olmaz... adam türkiyeye taktik getirdi... elde kağıtlar diye dalga geciyorlar... ya medeniyet kağıt kalemle baslar... adam kağıt üstünde gösteriyor daha ne yapsın...

ben senin gibi hemen birisini satmiyorum. Fatih Terim i 2000 ortasinda da gördüm, transfer politikasi berbat, her yere bos para harcadik, ve oynanan futbol sifir, bide üstüne kapris kapris isler yapiyor. Herseyde ates ile püskürüyordu, bi transfer gecikti, her hafta giydiriyordu... ve onda ve takimda tokluk geldi, ne kendisi acti, nede futbolcular. Bu takimi bu hale getiren de kendisi dir. Ha Fatih Terim kötü mü ? hayir !
Kendisi 3cü dönem ac geldi, ve öyle oynayarak da sampion olduk. Ikinci sezon ama bi hayli cöküs vardi, herkes öyle anlatiyor ki sanki girgir samata oynayarak sampion olduk, gruplardan kolay kolay ciktik filan diye.
Fatih Terim zor bi insan, onun kusuru da bu.
samet aybaba değil bu adam... öyle mancini gel bura mancini git orayla olmaz... adam türkiyeye taktik getirdi... elde kağıtlar diye dalga geciyorlar... ya medeniyet kağıt kalemle baslar... adam kağıt üstünde gösteriyor daha ne yapsın...
ben senin gibi hemen birisini satmiyorum. Fatih Terim i 2000 ortasinda da gördüm, transfer politikasi berbat, her yere bos para harcadik, ve oynanan futbol sifir, bide üstüne kapris kapris isler yapiyor. Herseyde ates ile püskürüyordu, bi transfer gecikti, her hafta giydiriyordu... ve onda ve takimda tokluk geldi, ne kendisi acti, nede futbolcular. Bu takimi bu hale getiren de kendisi dir. Ha Fatih Terim kötü mü ? hayir !
Kendisi 3cü dönem ac geldi, ve öyle oynayarak da sampion olduk. Ikinci sezon ama bi hayli cöküs vardi, herkes öyle anlatiyor ki sanki girgir samata oynayarak sampion olduk, gruplardan kolay kolay ciktik filan diye.
Fatih Terim zor bi insan, onun kusuru da bu.
Tamam da yazın kaç oyuncu değiştirebiliriz? Stoper, sağ bek, kanat, 2 orta saha, 2 forvet? Ve hepsi kalbur üstü olacak?