Mancini ile Yollar Ayrılmalı mı?

Sezon sonu Mancini gönderilmeli ve yerine Lucescu değil, Hamza Hamzaoğlu getirilmeli. Hamza hoca bu şansı fazlasıyla hak ediyor. Özellikle bugün Akhisarın oynadığı oyuna hayran kaldım. Çok düşük bütçeyle çok iyi şeyler başarmış durumda. Henüz erken diyen arkadaşlar olacaktır. Fatih Terim bu takımın başına geldiğinde kaç yaşındaydı bir araştırsınlar. Gerekli insanlara gerekli şansların verilmesi lazım.

Aynen ben de İtalya'dan ümitliydim ama işte. İngilizler'de de biraz akıl varsa almazlar zaten. Korkuyorum. :)

Tottenham'dan boyle bi hamle bekliyorum acikcasi.Onlar yapiyor geneld boyle akil(!) dolu hamleleri..Valla duaci oluruz bi de ustune Burak'i alsinlar ustune,iyi dusunelim keyfe gelelim biraz bari :)

Sezon sonu Mancini gönderilmeli ve yerine Lucescu değil, Hamza Hamzaoğlu getirilmeli. Hamza hoca bu şansı fazlasıyla hak ediyor. Özellikle bugün Akhisarın oynadığı oyuna hayran kaldım. Çok düşük bütçeyle çok iyi şeyler başarmış durumda. Henüz erken diyen arkadaşlar olacaktır. Fatih Terim bu takımın başına geldiğinde kaç yaşındaydı bir araştırsınlar. Gerekli insanlara gerekli şansların verilmesi lazım.

5. haftayi cikaramaz.

Turk olacaksa Senol Gunes olmali.

------

Mancini ile yollar sene sonu ayrilmali. Lucescu gelmez Turkiye'ye. Neden ve nasil gonderdiginizi hatirlayin once.

Terim'in yanında stajda değil mi zaten? Büyük ihtimal onu düşünüyorlar ama bana Ertuğrul daha mantıklı geliyor.

Yahu bizim kulüp yöneticilerinden hiçbir şey olmaz ha..

Kendilerini futboldan anlıyoruz zannediyorlar bir halttan anladıkları yok..

Mali konular dışında hiçbirşeyi bilmiyorlar..

Şimdi 10 milyon €daha zararımız oldu.

Komik ya..

Ne plan var ne program..

Fatih hocayı kov..

He ünlü boşta kim var getir..

Ne futbol sistemini araştır,ne adamın kişiliğini,ne iş prensibini.

Hep böyle Riijkaard bize geldi kariyerini bitirdik..

Şimdi yeni gelecek hoca diyecek ki kim bu Hajrovic kim bu Ontivero kovun..

10 milyon'da ordan girer..

Sanki Alman kulübüyüz 500 tane genç aldık hiçbiri beş para etmez..

Telles dışında..

Terim'in yanında stajda değil mi zaten? Büyük ihtimal onu düşünüyorlar ama bana Ertuğrul daha mantıklı geliyor.

Umarım düşünüyorlardır. Hamza hoca şans verilmeyi hak eden bir Teknik direktör. Epeyi zaman sonra bugün Akhisarın maçını izledim. Bizim ülkemizde de futbol oynanıyormuş dedirten bir maç oldu bana göre. Bu arada Karabük'e kiraladığımız oyuncu Karabük'ün en iyisiydi bugün. Fazlasıyla dikkat çekiyordu.

Hele bi' de Bjk maçlarında filan kötü oynarsak, yandı.. Da işte bir yerlerden başlamak lazım.

Ben takilmam oyle seylerede, Dany'i bile penalti yaptirdigi icin asan bir BJK taraftari var, dusunsene derbi filan kaybettigimizi. Hic gerek yok. Yerli olacaksa Senol Gunes olsun. En garantisi.

Umarım düşünüyorlardır. Hamza hoca şans verilmeyi hak eden bir Teknik direktör. Epeyi zaman sonra bugün Akhisarın maçını izledim. Bizim ülkemizde de futbol oynanıyormuş dedirten bir maç oldu bana göre. Bu arada Karabük'e kiraladığımız oyuncu Karabük'ün en iyisiydi bugün. Fazlasıyla dikkat çekiyordu.

Tolunay Kafkas senelerdir kucuklere iyi futbol oynatiyor. Capa'da iki sene once iyi futbol oynatiyordu. Tamam Akhisar'la iyi seyler yapiyorda, Galatasaray'i calistirmak ayni sey mi? Sneijder'e filan laf geciremez. Ersun Yanal bile zor zoruna goturuyor. Dua etsin biz kotuyuz bu sene, yoksa CL'de filan oynattigi futboluda gorduk. Hamza hoca once MT'in basina gecsin Fatih Terim'den sonra, orada basarili olursa ancak.

Ayrica yabanci hocalara turkce ogrenme zorunlulugu getirilmeli. O Mert hocanin yaninda laf anlatmaya calisiyor, cok sacma bir olay. Ayni sekilde Turklerinde iki uc dil bilmesi lazim.

Sadece Mancini'yi yollamakla çözülmez sorunlar. Futbolcusundan yöneticisine ciddi bir temizlik yapılması gerek şubede.

Voleybolda takımı batıran Orkun Darnel futbol takımına yönetici olarak getirilmiş sanırım. Böyle ciddiyetsizlik nerede görülmüş?

Bizde yapabilir mi o kafamı kurcalıyor açıkçası. Takım, Game of Thrones'tan fırlamış gibi.

Furkan mı?

Tolunay Kafkas senelerdir kucuklere iyi futbol oynatiyor. Capa'da iki sene once iyi futbol oynatiyordu. Tamam Akhisar'la iyi seyler yapiyorda, Galatasaray'i calistirmak ayni sey mi? Sneijder'e filan laf geciremez. Ersun Yanal bile zor zoruna goturuyor. Dua etsin biz kotuyuz bu sene, yoksa CL'de filan oynattigi futboluda gorduk. Hamza hoca once MT'in basina gecsin Fatih Terim'den sonra, orada basarili olursa ancak.

Ayrica yabanci hocalara turkce ogrenme zorunlulugu getirilmeli. O Mert hocanin yaninda laf anlatmaya calisiyor, cok sacma bir olay. Ayni sekilde Turklerinde iki uc dil bilmesi lazim.

Trabzon da zaman verilseydi tolunay hoca orada da iyi şeyler yapardı ama zaman verilmeden gönderildi. Hamza hocayı diğerlerinden ayıran bariz özellikleri var bunu maçı izlerken görebiliyorsun. Sneijdere söz geçiremez falan bunlar doğru kelime ve doğru düşünceler değil. herkes olması gerektiği yerde oynar ve herkes durması gerektiği noktayı bilirse böyle bir sorun çıkmaz. Milli takım olayına gelirsek eğer, Fatih Terimin Milli takım öncesi var. 21 yaş altında kendi grubunu kurmasına imkan verildi. ve Milli takıma geldiğinde de aynı oyuncular vardı. Hamza hocaya da öyle bir grup oluşturma imkanı sağlanırsa, ki FT varken zor. Benzer başarıları yakalaması muhtemeldir.

Bizde yapabilir mi o kafamı kurcalıyor açıkçası. Takım, Game of Thrones'tan fırlamış gibi.

Furkan mı?

Aynen Furkan. Gelişme kaydetmiş, eksik yönleri olmasına rağmen sahada göze batan oyuncuydu. Seneye bize gelmesindense bir sezon daha karabükte kalması daha doğru olur gibi.

kım gelır bılmıyorum ama kabul ederse bulent korkmaz yardımcısı olmalı.

Geri
Üst Alt