Mancini ile Yollar Ayrılmalı mı?

kac degistirebilirz degil, kac degistirmek mecburuz daha dogru olur. yani kimi getirirsen getir, selcuk ölmüs, burak in hali zaten ortada, drogba gidiyor, ve yeterli degil. Bu takima kanat ilk önce lazigm, variyasyon yok, orta dan mecburuz, sag ve sol hic birsey yok.

takım iyi sıkıntı yok.. baskan dik dursun eğilmesin bu taraftar manciniyle....

kac degistirebilirz degil, kac degistirmek mecburuz daha dogru olur. yani kimi getirirsen getir, selcuk ölmüs, burak in hali zaten ortada, drogba gidiyor, ve yeterli degil. Bu takima kanat ilk önce lazigm, variyasyon yok, orta dan mecburuz, sag ve sol hic birsey yok.

Evet bunlar lazım, tamam saçma olacak ama örnek vermek için söylüyorum Lucescu hepsini 40 milyon harcama ile B kalite oynatırsa, Mancini 65 milyon harcamayla. Benim demek istediğim bu.

Tamam bunlar lazım, tamam saçma olacak ama örnek vermek için söylüyorum Lucescu hepsini 40 milyon harcama ile B kalite oynatırsa, Mancini 65 milyon harcamayla. Benim demek istediğim bu.

Lucescu nun takimi su an ucuz mu ?

Taison gibi oyuncuya 17 milyon verdiler,

Wellington 9 Milyon avro

Fernando 11

Fred 15

Bernardi almak cok zor bi is, ve 25 milyona aldilar

ve hep 8 milyon a yaklasik oyuncular aldilar, her sene. Biz den baya daha fazla parallari var. Lucescu süper bi adam, ama defansi cok seven de birisi, iki mac sonra bu taraftar onu yine sattar, cünkü oda fener derbisine bir puan almak icin cikar, ve bana göre de dogrusu bu olur, ama bizim taraftar hemen zirlar, vay nasil öyle korkak cikilir mi diye filan.

Wellington 9 Milyon avro

Fernando 11

Fred 15

ve hep 8 milyon a yaklasik oyuncular aldilar, her sene. Biz den baya daha fazla parallari var. Lucescu süper bi adam, ama defansi cok seven de birisi, iki mac sonra bu taraftar onu yine sattar, cünkü oda fener derbisine bir puan almak icin cikar, ve bana göre de dogrusu bu olur, ama bizim taraftar hemen zirlar, vay nasil öyle korkak cikilir mi diye filan.

üstadım cok doğru yazmıssınız..bu taraftar ali lukunku gibi adamı bile linc etti...

Wellington 9 Milyon avro

Fernando 11

Fred 15

Ama şu anda geldiği seviye gerçekten çok büyük başarı, artık para harcaması gayet normal. Doğru derler, yuhlarlar, Terim diye bağırırlar; ne alakaysa..

üstadım cok doğru yazmıssınız..bu taraftar ali lukunku gibi adamı bile linc etti...

ya bu kadar da kuş oldugunu belli etmez insan.nasıl bu sene de şike çalışmalarınız varmı.GS taraftarı olarak başkanınıza temiz iç çamaşırı kampanyası düzenlıycez.ceza evinde çamaşır yıkamıycak seneye.

ya bu kadar da kuş oldugunu belli etmez insan.nasıl bu sene de şike çalışmalarınız varmı.GS taraftarı olarak başkanınıza temiz iç çamaşırı kampanyası düzenlıycez.ceza evinde çamaşır yıkamıycak seneye.

her saka yapanı rakip diye mi nitelendiriyorsun... kendimizle kafa yapınca fbli mi oluoz?

Kararsızım. Teknik direktör değişikliğinden şahsen sıkılmış vaziyetteyim. Mancini'nin her ne kadar hataları da olsa takıma bazı olumlu şeyler kattığıda kanaatindeyim. Sezon başında takımın başında olsaydı eğer çok daha farklı şeyler söyleyebilir, net kararlar verilebilirdi ama durum şimdi biraz muallakta.

yollar ayrıldı gibi , otogarda hani elin cebine gider de misafirin "yok yok katiyen olmaz kesinlikle kabul etmem" gibi bir konşma geçer ya , aslında siz de sıkışısınızdır ve gönlünüz para vermeye gitmiyordur ama işte karşınızdaki ayaklarını yere sürtüyor , "keşke atmden para çekseydim" , "acaba gitmesem mi bir hafta daha kalabilirim" gibi laflar ediyorsa , mıçtığınız resmidir.

Bu takıma uyacak başarıya götürecek iki isim var Lucescu ve Şenol Güneş iki isimden birisi gelmeli.

Akhisar' ı çalıştırmak ile Galatasaray' ı çalıştırmak bir değil. Bir zamanlar İBB' nin oynadığı futbola bakıp Abdullah Avcı gelsin diyen de çoktu. Hatta adama teklif bile yapıldı ama allahtan kabul etmedi. Sonra milli takımda nasıl patladığını hep birlikte gördük.

Fatih Terim Galatasaray' ın başına milli takımı EURO 96' yı taşıdıktan sonra geldi. Ayrıca yıllarca Piontek' in yanında yetişti.

Türk teknik direktör gelecekse ya Terim' i geri getireceksin ya da Mustafa Denizli ile maceraya gireceksin.

Bence şu an en makul isim Lucescu. 10 milyon mu verir başkan, 20 milyon mu verir bilmem. Nasıl yaparsa yapsın, getirsin.

Piontekin yardimcisi oldu da ne yapti? Bir programdi, ismini tam hatirlamiyorum. Piontekin hatali kadrolar cikardigini kendisini uyardigini soyleyecek kadar patavatsızlaştı. Euro 96ya gelince, Fatih terim Milli Takım 21 yaş altı ekibinin başındayken kendi grubu kurdu. Yaş küçülterek oyuncu aldi oynatti. Bu grup Euro 96da da aynen hocanin elindeydi. Fatih Terime imkanlar sunuldu, sabredildi, zaman verildi. Öyle bir an da olmadı yani. Benzer şartlar hamzaoglu icin verilirse o da başarılı olur. Abdullah avci, bulent korkmaz, ertugrul saglam, tolunay kafkas. Bunlar Hamza hocanın yanına bile yaklaşamazlar. Ben dün akhisarı izlerken Turkiyede de futbol oynanıyormuş dedim.

Lucescu ile Mancini arasinda pek bir fark yok. Ikiside savunmacı. Biri digerinden farkli degil yani :)

çok sebep sayarım 9 milyon tazminati var 5-6 ya anlaşrırsın gider 2.75 salihe verdin çöp 8 amrabat çöp manciniye 6 milyon çokmu versin yollasın kurtalalım

Kesinlikle yollanmalı, kan tutmadı işte. Zorlamanın bir anlamı yok. Ama yolladıktan sonra da kulübü iki de bir yarı yolda bırakan, gözünü para hırsı bürümüş bukelamun kişiliğinde adamlar istemiyoruz.

chelsea maçlarından beri bu adam hakkında fikirlerim değişti. ondan önce hep savundum. ama chelsea ye karşı takıma verdiği motivasyon hele orada ayaklarını uzatıp ..kime kadar muhabbeti yapmasından beri nefret ediyorum. tez zamanda gider inşalah.

bari 2. olabilsek şl ye direk gitsek.

Fatih Terimle fenere 10 puan fark atan takım, Mancini ile 10 + puan fark yiyor.

Geri
Üst Alt