Mancini ile Yollar Ayrılmalı mı?

Mancini'yi yönetimin aklına sokan Bülent Tulun biran öne bu kulüpten defedilmelidir.

Gider mi kalır mı bilmem ama gelecek sene başımızda kim olacak kişiden tek beklentim şu ligde içerde dışarda Galatasaray aynı oyunu oynasın. CL'de rakibe göre yaparsın birşeyler ama bizim lig öyle değil. Bunu anlamalı artık birisi. İçerde dışarda hücum oynayacaksın arkadaş bu ligde. Biz Terim'i hücum oynatıyor diye değil, gelişigüzel oynatıyor diye eleştirdik. Aklı başında hücum oynatacak, rakibe insiyatifi vermeyecek bir takım istiyorum ben ligde.

Galatasaray budur bence.

mancini kalırsa hiçbir maçı takip etmem, izlemem. yani mancini yerine paf takımının teknik direktörü gelip hocalık yapsa daha çok heyecan duyarım

Gelecek sezon icin takimin basinda olmamali. Bu acik.

Eger Mancini kalirsa, Ünal Aysal tek hedef olacak. Bunu unutmasin.

Bu isin oluru yok.

Önümüzdeki sezon 4. yıldızı ilk takan kulüp olmak istiyorsak derhal yollamalı ve kaliteli bir teknik adam getirip önümüzdeki sezonun hesaplarını yapmalıyız! Gitmesin, kalsın diyenler içimizdeki İrlandalılar!

arkadaş biz ts tayfasından kurtulalım diyoruz şenol güneş falan yazan var

oldu olacak colmanı da alıp türk yapalım antalya düşerse girayı kapalım bi de üstüne alanzinho geldi mi yeme de yanında yat

Çeptalk

Selçuk ve Burak haini yollanmalı. Ardından Eboue, Chedjoue, Drogba. Mancini'de kalmalı.

Ya şimdi oyuncuların hali ortada, takım dizilişi ortada, oyuncu tercihleri ortada, transferler ortada, bir de her oyuncu değişikliğinde ortada bir kağıt dolaşıyor. Böyle doneler ortadayken gelecek sene için tekrar denemek mi? Asla!!! Eğer takımda kalırsa destek veren arkadaşlar çok kafasını taşlara vurur. Selçuk İnan olayında olduğu gibi "olsa olsa küfür dağarcığımızı geliştiririz".

Takıma ihanet eden onlarca oyuncu varken mancini gitsin yeni gelen hocayla ihanetlerinden vazgeçip adam gibi top oynamaya başlıyacaklar çünkü.hele selçuk burak ikilisi yok mu mancini bi gitsin terar maestro ve kral ikilisi olacaklar.:)

Teknik ekipte en ufak tepki, kıpırdanma RUH mu varda oyuncular motive olup ruhunu ortaya koysun. Takım yeteneksiz olsa bile en azından mücadele eder bu kadar kopuk ve laubali oynamaz.

Bu kulüp 100m euro harcayacak parasi yok, Mancini nin ultra-defansif taktigi bu ligde çalismadigini hepimiz gördük ve görüyoruz. Ben bu takimi kurmadim! veya kadro yetersiz! bahaneleri birakalim, çünkü bazi bölümleri yetersiz olmasina ragmen yine de 90 dakika mücadele edebilen bir takimiz var, üstelik Terim daha kötü bir kadroyla sampiyon oldu. Burasi türkiye ligi, EPL veya Ispanyol ligi degil.

Manciniyle takim kuramayiz, o kadar basit.

Şimdiden yeni sezonun planlaması yapılması lazım. Gerek TD, gerek alınacak-gönderilecek oyuncular konusunda.

yüz milyon eurolar harcanmış takımı şampiyonlar liginde gruptan çıkaramamış biri nasıl başarılı olabilirki. juventusun küme düştüğü milanın eksi puan alarak başladığı ligde interle şampiyon oldu o dezavantajları kullandı. kariyeri ortada yani en başta getirmek riskti

Ya ben zaten Mancini´nin kalbini vererek calistigini düsünmüyorum acikcasi. Ortada bir sinerji sorunu var.

Lidere inanmak, güvenmek önemlidir. Ben Mancini´nin hocaligini tartismiyorum, bize de düsmez zaten.

Türkiye´de basari icin ilk önce inanacaksin, sonra tek tek savasacaksin. Taktik maktik sonra gelir.

Böyle bir sorunumuz var bizim. Herkes biliyor ki, Mancini ile 1 sene daha cöpe atilacak.

Zaman varken bir care aranmali acikcasi. O da mutlu olsun biz de mutlu olalim.

Acilen uçak bileti alınıp erhal yollanmalıdır.Ünal Başgan cebinden tazminatını ödeyerek kulüp binasına bile alınmamalıdır.

Kesinlikle ayrılmalı eğer mancini ile devam edilecekse seneye 4.yıldızı fener takar bizde bakarız.

Geri
Üst Alt