Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

manciniyi severim ama bizle uyuşmadığı açıktı. tazminat talep etmediği için ayrıca sempatimi de kazanmış oldu. yolu açık olsun.

bize şu şartlarda en uygun aday mustafa denizli. yerli oyuncularımız çok kötü çünkü. yabancı bir teknik direktörün bu yerli oyuncularla iş yapabilmesi çok zor.

Anladığım kadarıyla ben dahil herkesin korkusu "gelen gideni aratır mı?".Luce gelirse belki biraz rahatlarız.

hayırlısı olsun sevindim gitmesine ilk başlarda güvenmiştim manciniye ama ligin 2. yarısında oynattıgı sistem oyuncu değişikliklerinden sonra olmaz bu işte a dan z ye herkes hemfikir olmuştu.. Şuan bizim ilacımız avrupada başarılı olmak için Lucescu. alman Jupp Heynckes gelse diyeceğimde çok zor imkansız tabi ama böyle birileri gelmesi lazım.

Modem kafayı yiyip resetlemiş kendini. Daha yeni girebildim internete, harbi doğru mu beyler?

Dedi Terimsporlu.

yıllarca takımın kaptanlıgını yapmış 6 şampiyonluk bir çok diğer kupa uefa kupası sana kapak olsun.bırakta savunalım imparator hocamızı.biz şampiyon olunca imparatorcu.başkan 2-3 futbolcu alıyor diye başkancı olmuyoruz.her zaman GS lıyız.kim başarılı ise onu savunuyoruz.başarısız bir Fatih terimde gitsin demeyi biliriz.başarısız kasımpaşa kayseri gibi hezimetler yaşatan devre arası transfer fiyaskolarına imza atan bir mancını gitmiş aglıyacaksınız.

yuhhh :asd: neyse hayırlısı oldu sanırım çünkü bu kadar nefret edilen bir adamla devam etmek yanlış olurdu.

4. yıldız sezonu olmasaydı bir şans daha verilebilirdi, neyse geçmiş olsun, bu arada ligi tanıyan biri getirilir diye düşünüyorum, yoksa Mancini'yi göndermeleri anlamsız olur.

yıllarca takımın kaptanlıgını yapmış 6 şampiyonluk bir çok diğer kupa uefa kupası sana kapak olsun.bırakta savunalım imparator hocamızı.biz şampiyon olunca imparatorcu.başkan 2-3 futbolcu alıyor diye başkancı olmuyoruz.her zaman GS lıyız.kim başarılı ise onu savunuyoruz.başarısız bir Fatih terimde gitsin demeyi biliriz.başarısız kasımpaşa kayseri gibi hezimetler yaşatan devre arası transfer fiyaskolarına imza atan bir mancını gitmiş aglıyacaksınız.

Sus sus. Git Türkçe'yi öğren bana kapak takmaya çalışmadan önce.

İstediğimden değil yalnızca tüpçüye gıcıklık olsun diye F.T.'nin çift takım çalıştırması için teklifte bulunalım...

Hadi oradan Terim putperesti utanmadan bir de Galatasaraylıyım diyorsun...

KAP açıklamasını şimdi okuyabildim. Bence iyi oldu, Luce'yi getirebilirsek bunun üstüne çok daha güzel olur.

Geri
Üst Alt