Ayla Keller
Sarı Üye
- 17 Haziran 2010
- 415
- 0
- 266
Lucescu + Abdül Albayrak + Bitirici Forvet + Olcan = CL YARI FİNAL + LİG + KUPA + SÜPER KUPA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancininin kesinlikle kalmasını isterdim fakat gitmesi hususunda tek sevindiğim nokta 4,5 milyonluk yıllık ucreti bence bir teknik direktör icin oldukca fazla o ucrete takıma ciddi anlamda katkı verebilecek bir futbolcu alınabilir.
sen kendi yazdıklarınla zaten kendine kapak takıyorsun.başarısız bir td savunmak niye.takım elbisesi mi güzel.
Hala Terim mi konusuyorsunuz ya. Adam gitti baska hoca geldi o da gitti. Yeter arkadas.
sen kısa şortla gezerken 1 e 250 şans verilen takım uefa kupası alıyordu.yumurtadan çıkmış kabugunu begenmıyorsun.biz uefa görmeden Fb bizden çok daha başarılıyken GS gönul verdik.sen uefa kupasına şampiyonluklar ugruna belki GS lı oldun.
sen karıştır bakalım 3-5 sayfa mancini yollanmış hala Fatih terime laf atanları gör sonra msjımdan alıntı yap.işine gelmıyor degilmi.Fatih hocaya laf atılınca sorun yok.
Sadece Fatih Terim, Mancini, Ünal Aysal söz konusu olunca ortaya çıkıyorsun akbaba gibi.
Sadece Fatih Terim, Mancini, Ünal Aysal söz konusu olunca ortaya çıkıyorsun akbaba gibi. Trollsün ya da kafan pek çalışmıyor gibi geliyor bana yorumlarını okuyup inanılmaz boyutlardaki saçmalamayı görünce.
cevap veremiycem daha fazla harf israfısın.
İlk senin mesajina denk geldim. Sen cevap verince sende yazmis oluyorsun. Bu konuda hala Terim'in gonderlisinin tartisilmasi cok sacma geliyor bana.
bunu de öyleyse.sayfalarca FT me laf atan var.tek benden alıntı yapman ilginç.sende kebapçı taifesindensin.pizzacı elinizde patldı camianız olarak.
bunu de öyleyse.sayfalarca FT me laf atan var.tek benden alıntı yapman ilginç.sende kebapçı taifesindensin.pizzacı elinizde patldı camianız olarak.
kina yak