Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

Lucescu + Abdül Albayrak + Bitirici Forvet + Olcan = CL YARI FİNAL + LİG + KUPA + SÜPER KUPA

Mancininin kesinlikle kalmasını isterdim fakat gitmesi hususunda tek sevindiğim nokta 4,5 milyonluk yıllık ucreti bence bir teknik direktör icin oldukca fazla o ucrete takıma ciddi anlamda katkı verebilecek bir futbolcu alınabilir.

beni kastetiyorsan ben msj larımı tepki amaçlı yazdım.yorumlara bakıyorum haberde mancini gitmiş deniyor yorumlarda hala Fatih terimi küçültücü yazılar yazyorlar.bir şikecilerde var bu Fatih terim düşmanlıgı birde sözde GS lılarda.

sen kendi yazdıklarınla zaten kendine kapak takıyorsun.başarısız bir td savunmak niye.takım elbisesi mi güzel.

Sadece Fatih Terim, Mancini, Ünal Aysal söz konusu olunca ortaya çıkıyorsun akbaba gibi. Trollsün ya da kafan pek çalışmıyor gibi geliyor bana yorumlarını okuyup inanılmaz boyutlardaki saçmalamayı görünce.

mancini istediği futbolcuları aldıramayacağını anlayınca ve yabancı sınırı yüzünden alternatif sıkıntısı da olunca kariyerini ikinci sınıf futbolcularla riske etmemek için bastı istifayı bu birinci ihtimal diğeri de başkan daha önceden karar vermişti uygun ortamı bekledi 1 haftaya kalmaz anlarız gerçeği umarım yönetim ne yaptığını biliyordur güle güle MANCİNİ seviyordum seni be hatalarına rağmen :(

lucescu gelmezse başka bir yabancı hoca gerçekten risk olacak

gerets gibi Türkiye'yi ve Gs kültürünü bilen bir yabancı hariç tabi

Hala Terim mi konusuyorsunuz ya. Adam gitti baska hoca geldi o da gitti. Yeter arkadas.

sen karıştır bakalım 3-5 sayfa mancini yollanmış hala Fatih terime laf atanları gör sonra msjımdan alıntı yap.işine gelmıyor degilmi.Fatih hocaya laf atılınca sorun yok.

sen kısa şortla gezerken 1 e 250 şans verilen takım uefa kupası alıyordu.yumurtadan çıkmış kabugunu begenmıyorsun.biz uefa görmeden Fb bizden çok daha başarılıyken GS gönul verdik.sen uefa kupasına şampiyonluklar ugruna belki GS lı oldun.

burada yaş muhabbeti ne gariptir... Kimse kimsenin galatasaraylılıgına laf etmesin. Hala terim diyorsunuz ya kurtulun şu illetten gidin tedavi olun bitsin gitsin... yıllar öncede 20 tane topçu alıp maddi külfete sokup kaçtı.. huylu huyundan vazgeçmez.. noldu federasyonda ne görev yapıyor yabancı oyuncu konusunda fikri neydi.. boşverin herkes parasına bakar... Uefa zamanında türkiyedeki en iyi kadro bizdeydi.. hepsi havadan gelmedi dimi ? terimden sonra hangi teknik direktörüne HAGİ gibi adamlar yada Taffarel gibi kaleciler aldı bu takım ? artık önümüze bakalım kurtulun şu terim hastalığından :)

bu sezon yerlilerin performansında da patlama olur

bunun 2 sebebi var

1 maaşlara zam

2 mancini şut

sen karıştır bakalım 3-5 sayfa mancini yollanmış hala Fatih terime laf atanları gör sonra msjımdan alıntı yap.işine gelmıyor degilmi.Fatih hocaya laf atılınca sorun yok.

İlk senin mesajina denk geldim. Sen cevap verince sende yazmis oluyorsun. Bu konuda hala Terim'in gonderlisinin tartisilmasi cok sacma geliyor bana.

anlaşılan kulübün mali durumu sandığımızdan da b...tan.bu şartlarda yılmaz vural gelse şaşırmam gelecek seneye olan bütün ümitlerim bitti:(

İlk senin mesajina denk geldim. Sen cevap verince sende yazmis oluyorsun. Bu konuda hala Terim'in gonderlisinin tartisilmasi cok sacma geliyor bana.

bunu de öyleyse.sayfalarca FT me laf atan var.tek benden alıntı yapman ilginç.sende kebapçı taifesindensin.pizzacı elinizde patldı camianız olarak.

Ya kim gelecek gerçekten kim gelecek çok rahatsız oldum şimdi herkes istemiyor etmiyor filan tamamda getirecekler Denizli faydasızını al başına iş hadi diyelim yabancı gelecek bir tane isim söyleyin hem yönetimi hem taraftarı tatmin edecek öyle biri yok işte bence Mancini kalmalıydı.

Demek ki bu sezon adam gibi transferler yapılmayacak. En azından Burak ve Selçuk performansını artırır belki.

bunu de öyleyse.sayfalarca FT me laf atan var.tek benden alıntı yapman ilginç.sende kebapçı taifesindensin.pizzacı elinizde patldı camianız olarak.

Ben Terim'e kebabcı filan demem sert elestiririm ama ben kisilere hakaret etmem. Ayrıca sirf bir adam Adanadan diye kebabcı diyecekde degilim. Kendinle karistirma beni.

O camia dediginde Galatasaray. Tuttugun takim.

sen yak sana lazım.önemli olan GS tazminat ödemeden zarar etmeden başarız bir td den kurtulmuştur.ve sözde GS lılar bu duruma üzülüyor.kasımpasa kayseri maçlarını rize maçını unutmadık.bırak chealseyi elemeyi kalecisi yere yatmadan maçlar bitti.

Geri
Üst Alt