Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

Adam bize oynanan oyunlari gördü. Böyle bir futbol ülkesinde çalisamazdi zaten. Yolu açik olsun.

Başkana güveniyorum, o da Mancini'nin ayrılmasını istedi ve bütün şartları ona göre ayarladı.Aynı Terim olayında olduğu gibi.Ve sonunda da işin içinden bir şekilde çıkmayı bildi.

Luce ile de anlaşılmıştır diye düşünüyorum.

Mancini gibi karizmatik bir hocayla başarılı olmamizi cok ısterdim. Ama olmayacagi belli gibiydi. Ayrılmasi eger luce gelicekse hayırlı oldu. Luce gelmeyecekse bosuna istifa ettirdik.

-Tapatalk-

Taraftar ne isterse O OLUYOR. Galatasaray yönetimi taraftar forumlarının nabzını tutuyor. Herkez Mancini gitsin diyordu ve GİTTİ.

Son Dakika! Fatih Terim görevinden istifa etti!

gibi bir haber 10 numara olmaz mıydı? Kombinemi yenilememiştim, koşarak gider alırım şu an 2 katı bile olsa :)

Daha yeni erdal keser hamlesi yapildi. Aslinda bundan da biseyler cikabilir yeni td hakkinda

Kesin mi ayrıldığı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beyler neye seviniyorsunuz afedersiniz ? Kimi istersiniz Ersun yanal gibi bir davarı mı? Sadece Türkiye liginde şampiyonluğa oynayan bir td mi? 99 yaşına gelmiş 2 sene sonra emekli olacak Lucescu yu mu? Çok komiksiniz kimse kızmasın kusura bakmasın ama çok komiksiniz

mancini ibi futboldan anlamayan birini istemediğimiz kesin.senin 99 yaşında dediğin luce shaktar da harikalar yarattı.ha luce nin oyun tarzını bende beğenmem o ayrı mesele.ama başka bir haberde şenol hocanın bursa ile yolları ayırdığı yazılıyor.bence şenol hoca gayette yerinde olur şayet luce olmazsa.

Ersun'u da şikecilere kaptırdık yeni :( :(

Ya gidecekti bu adam madem neden o 2 Bank Asya futbolcusuyla sözleşme yenilediniz saçma sapan ücretlere? İstemeyecek belki yeni gelen td bu 3. sınıf futbolcuları.

Geri
Üst Alt