Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

Mancini kusura bakmasın ama tek kelimeyle kötü bir hoca. Nasri'nin der ki: Mancini'nin başarılı olmasının tek sebebi çok iyi futbolcularla çalışmasıdır. Kesinlikle öyle. Yeni hocanın takımı ve yerli piyasayı iyi bilen biri olması gerekir. Adayım kesinlikle mustafa denizlidr. Yabancı sınırı varken yerli hocadan başkası fanteziye kaçıyor.

nasriye gore deschamps 4cu sinif TD

o sahtekarin lafini ciddiye almayin

pa-galalucescu517199.jpg

USTA ORDAN Bİ YILDIZ EN PARLAĞINDAN.

adam gibi adam mancini

paratorlara selam olsun

herkes tazminata takmış dediğin gibi.ama kimse sormuyor.bu adam 1 sene içinde takıma hiç bir şey vermeden dünbya para aldı zaten diye.ama hakkı olanı aldı derler değil mi?nasıl bir haksa.

Bu adam hiçbir şey yapmadı ha? Tamam başarılı olamamış olabiliriz tam olarak ama tamamen fail bir yıl değildi. Lord of the Kebabs gerçek anlamda hiçbir şey yapmadan kaç yıl kaldı acaba Galatasaray'da fail transferleriyle kulübü batırırken onu düşün sen.

Lucescu ile 1 ay once anlasildi arkadaslar, amac tazminatsiz gondermekti oldu, bikac gune aciklanir.

Bu bilgiyi 1 ay once de vermistim yine veriyorum.

Neyse, Mircea Lucescu hayırlı olsun.

medyanin ve bazi parali askerleri taraftar gruplarinin ilk günden beri yaptigi linc kampanyasina kurban gitti. yazik oldu bence bir sene daha kalmaliydi.

tff ve devlet eliyle yönetilen GS ilerlemesin kampanyasi basariyla sonuclanmistir. önümüzü engellemek icin yabanci kisitlamasi, spk olaylarindan dolayi gelisimimiz durdurulmus, bir hocamizin bize ihanet etmesi saglanirken, bir digerini kovdurtmuslardir.

Valla Mancini Hocaya haksizlikta oluyor tamam takimin bir kac dengeleri bozuldu ama o geldiginde Antalya Cup,Ziraat kupasi,6 goller attirdi.Şampiyonlar ligi Ölüm grubundan bizi cikartti.Sirf Sampiyon olamadik diye Hocaya salladiniz ama İnsallah daha iyisini buluruzda manciniyi sonra aramayalim.

Yaşım küçük olabilir ama ben burda kimseye saygısızlık yapmadım. Hiçbir zaman cıvıklık yapmadım. Sen gelip de burda benim yaşımla dalga geçeceksen akıl yaşından şüphe duyarım

yahu ne dalgası yaşın 18 değil mi luce o kadar kupa kaldırmıştır diyorum rahat ol başarısız olmaz diyorum bunu dalga geçmek olarak görüyorsun ama sen mancinin gitmesine sevinenleri komik buluyorsun bu saygısızlık olmuyor mu??

Lucescu veya Denizli gelmeyecekse yanlış bir hamle olur.

Umarim daha onceden planlanmistir ve yeni hocamiz belli olmuştur yoksa 1 ay hoca aramayalim.

★★★》☆

Geri
Üst Alt