Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

burada at olan mancini ise kusura bakma ama futbol bilgini bir daha gözden geçir derim.kabul edin artık mancini hoca moca değil.birde utanmadan kendini mourinho ile kıyaslıyordu ya ben utanıyordum onun adına.

Mancini Hoca Geldiginde Antalya Cup,Senelerdir alamadigimiz Ziraat kupasi,Sampiyonlar liginde ölüm grubunda n cikartan,Ligde 5-6 goller attiran babammiydi hakkini yeme hocanin devre arasinda gelmesi yanlisti hocanin.Sampiyon olamadik diye hocaya salliyorsunuz bu sene sinirlama darbe vurdu bizd terimde olsaydi sampiyon olamazdik.Maclarda sistem oyuncu degisikligi hatalari oldu ama hakkkini yeme hocanin romaya gidip Favori takim yaparsa hic sasirma.

bir baska TD gelir, iki gün sonra keske mancini kalsaydi derler, yeni gelen hocayi da kovdurturlar. bu adamin 3 yillik kontrati var. biraz istikrar yahu! 3 sen sonunda bakarsin artilari eksileri nelerdir diye ona göre karar verirsin. cok erken alinmis bir karar. durusuyla karakteriyle de bize cok yakisan klas bir hocaydi. yazik, üzüldüm acikcasi.

Anlatamazsın. Anlatırsın da anlamazlar gerçekten. Yarım sezonda adam fena işler yapmadı ama uzlaşılabilirdi. Nerdee.. Forza denizli hadi bakalım Sneijder muslera da gider ama ligde şamp. oluruz merak etmeyin

muhtemelen transfer konularinda anlasamadilar. yönetim (aysal-tulun) kendi istedigi adamlari transfer etmek istedi. mancini ise kendi istedigi adamlarin transfer edilmesini istedi.

taraftar ile arası hep kopuktu, kalsaydı ilk kötü sonuçta fatura kendisine çıkacaktı doğru olanı yaptı,zaten istediği bütçeyi de yaratmamız mümkün değildi ligi tanıyan bizi kısa vadede başarıya götürebilecek hocalar şart artık

Yerine geleceği görelim de sonra bakarız iyi mi oldu kötü mü .Bu kadroyu Fener'in 10-15 puan gerisine düşürmek gerçekten başarıydı onu da kabul etmek gerekir. Deplasmanda tek maç kazanamadan sezon bitirdik, Bjk'yi de zorla geçtiğimizi de hatırlayınca çok üzülmüyorum açıkcası.CL konusuna gelince de grupta tek rakibimiz vardı onu da son 3 dk'da 'attığımız golle geçtik evet geçtik belki ama içerde yarım saatte 3 attığımız Kopenhag'a bile dışarda yenildik. Aynı mentalite bu sene de devam edecekti ayrıca eldeki kadroyu doğru şekilde kullanan biri gelirse zaten arkamıza yaslanır tüm maçları rahat rahat izleriz.

Anlatamazsın. Anlatırsın da anlamazlar gerçekten. Yarım sezonda adam fena işler yapmadı ama uzlaşılabilirdi. Nerdee.. Forza denizli hadi bakalım Sneijder muslera da gider ama ligde şamp. oluruz merak etmeyin

denizli/ gerets gelirse benim icin vizyon acisindan cok büyük bir gerileme anlamina gelir.

tek aday benim icin luce suan. eger onunla anlasmadan mancini ile yollari ayirdilarsa REZALET.NET

siz kendinizi böyle tatmin edin bakalım.devam edin.senin gibiler var zaten nasılsa.bir araya gelin pohpohlayın birbirinizi.mancini dediğin adam maçı kulübeden seyretmek için aldı 4.5 milyonu.kim paragöz acaba.aman neyse hadi sana mutluluklar gazlayın durun birbirinizi.kime laf anlatıyorsam.bu arada çok yüksek ihtimalle yaşına bakılırsa o paragöz dediğin adamın kupaları kaldırdığı döneme rast gelmiş çocukluğun.o nedenle sen sürekli olarak Galatasaray böyle üstüste şampiyon oluyor falan zannediyordun.yetişmemeişsin yaş olarak ama en azından aç oku.google diye bir şey var.

Yaşına bakılırsa ben teknolojik çağın direkt içine doğdum. Taş devrinden gelip de ipin ucunu son adnan tutup öğrenmedim google' ı rahat ol. O dönemler çoktan geçti. Senin yanıp tutuştuğun adam şimdi bizim ayağımızı her kaydırmaya çalışan tüpçünün yanında. Keşke bize bu kadar başarı yaşatmasaydı ama bizi satmasaydı. Pehh.. Metin Oktaya yazık yan yana koymuşsun. Söyle terimin mehmet topaldan emre belözoğlundan ne farkı kaldı. Benim gözümde hepsi bizi sattı. NET

Mancini Hoca Geldiginde Antalya Cup,Senelerdir alamadigimiz Ziraat kupasi,Sampiyonlar liginde ölüm grubunda n cikartan,Ligde 5-6 goller attiran babammiydi hakkini yeme hocanin devre arasinda gelmesi yanlisti hocanin.Sampiyon olamadik diye hocaya salliyorsunuz bu sene sinirlama darbe vurdu bizd terimde olsaydi sampiyon olamazdik.Maclarda sistem oyuncu degisikligi hatalari oldu ama hakkkini yeme hocanin romaya gidip Favori takim yaparsa hic sasirma.

gitsinde yapsın bakalım favori takımda görelim.kimse ona city de olduğu kadar transfer bütçesi vermez.öyle bir konuşuyorsun 5-6 atıyorduk falan diye.sanırım unuttun ama 2. yarı deplasmanda galibiyet yok ya.bilmem farkındamısın.bu utanç bile yeter sanırım.

denizli/ gerets gelirse benim icin vizyon acisindan cok büyük bir gerileme anlamina gelir.

tek aday benim icin luce suan. eger onunla anlasmadan mancini ile yollari ayirdilarsa REZALET.NET

En iyi aday yine de Luce dir. Adamın vizyonu var. Ama burda ciddi ciddi Şenol Güneşe Mustafa Denizliye sevinecek olan adamlar var.

OHAAAAA

ŞOK OLDUM

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

lord of kebap dediğin adam senin yaşın kadar kupa kaldırdı bu kulüpte.terbiyesizlik yapmayın adam gibi konuşun.kulübü batırırken derken de adam utanır ya.sadece geçen 2 yıllık dönemde şampiyonluktan ve şampiyonlar liginden kazandırdığı ve buna bağlı olarakta yapılan sponsor anlaşmaları ile kulübün kasasına girenleri yazsam hesap etmekte zorlanırsın.Galatasaray tarihinde ki 19 şampğiyonluğun 6 sında (yani kısaca yüzde 30 diyelim) bu adamın imzası var.zorunuza gidiyor biliyorum bu gerçekler ama siz istemesenizde tarihte benim dediklerim yazıyor.hiç bir şey yapmadan derken bir daha düşün istersen.tamam mı?

Zor bir gruptan çıktık Cl'de. İyi kötü Ziraat'i aldık. İkinci olduk. Ha sen sanıyorsan ki Ft kalsaydı biz bu yıl şampiyon olabilirdik buna katılmam mümkün olmaz. Çünkü Fenerbahçe ekstra bir yıl geçirdi. Yani ciddi anlamda başarısız olmamış birine hiçbir şey yapmadı dersen seninle ciddi olarak konuşamam. Neyse onu bunu bırak da kebap istermin?

Yaşına bakılırsa ben teknolojik çağın direkt içine doğdum. Taş devrinden gelip de ipin ucunu son adnan tutup öğrenmedim google' ı rahat ol. O dönemler çoktan geçti. Senin yanıp tutuştuğun adam şimdi bizim ayağımızı her kaydırmaya çalışan tüpçünün yanında. Keşke bize bu kadar başarı yaşatmasaydı ama bizi satmasaydı. Pehh.. Metin Oktaya yazık yan yana koymuşsun. Söyle terimin mehmet topaldan emre belözoğlundan ne farkı kaldı. Benim gözümde hepsi bizi sattı. NET

teknolojik çağın içinde doğmak bir şey değiştirmez.onu kullanacak beyin ve vziyonda olması lazım.bilmem anlatabildim mi?

Anlaşmadan bu hamle yapılmaz. Başkan zaten ipuçları veriyordu karar hocamızın, biz devam etmek isteriz ama başarı garantisi isterim vb vb.

Fazla transfer yapmadan Luce ile bu takım şampiyon olur.

Mancini 'yi istemeyen oyuncularımız var, bu sorun illa biryerde patlayacaktı. Yönetim büyük operasyon yaptı. Takdir ediyorum.

bir baska TD gelir, iki gün sonra keske mancini kalsaydi derler, yeni gelen hocayi da kovdurturlar. bu adamin 3 yillik kontrati var. biraz istikrar yahu! 3 sen sonunda bakarsin artilari eksileri nelerdir diye ona göre karar verirsin. cok erken alinmis bir karar. durusuyla karakteriyle de bize cok yakisan klas bir hocaydi. yazik, üzüldüm acikcasi.

Hocanin Devre Arasinda gelmesi yanlisti Sinirlama darbe vurdu bu sene Sampiyonlugumuz terim zamaninda da elimizden hepimiz biliyorduk Sinirlamadan Unal baskanda yerlileri toplayamadi zaten Sampiyonluk coktan gitmisti ama Mancini Hoca Romaya gidecekmiss herhalde Manchesterr City gibi favori olursa şasirmam.

Mancinisporlular isyan bayrağı açtı yahu nedir bu körü körüne inat bu adamın oynattığı topu forumdan birini seçip takımın başına getirsek oda oynatırdı nesini savunuyorsunuz yok karizmaymış bilmem neymiş devre arası yaptığı transferleri saymıyorum bile Mancini dev bütçelerde dev isimlerle başarılı olacak bir hoca bu çok net belli en ufak bir umut ışığı yoktu zorlamanın alemi yok başkan bulur getirir birini rahat olun Mancini gibi klas ismi getirende başkan

Geri
Üst Alt