- 11 Kasım 2012
- 13.455
- 3.276
- 1.198
Mustafa Denizli gibi biri için gönderildiyse gerçekten yazık olmuş derim. Şu şartlar altında Lucescu dışında bir opsiyon kabul edilemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burada at olan mancini ise kusura bakma ama futbol bilgini bir daha gözden geçir derim.kabul edin artık mancini hoca moca değil.birde utanmadan kendini mourinho ile kıyaslıyordu ya ben utanıyordum onun adına.
yahu ne dalgası yaşın 18 değil mi luce o kadar kupa kaldırmıştır diyorum rahat ol başarısız olmaz diyorum bunu dalga geçmek olarak görüyorsun ama sen mancinin gitmesine sevinenleri komik buluyorsun bu saygısızlık olmuyor mu??
Bu adam hiçbir şey yapmadı ha? Tamam başarılı olamamış olabiliriz tam olarak ama tamamen fail bir yıl değildi. Lord of the Kebabs gerçek anlamda hiçbir şey yapmadan kaç yıl kaldı acaba Galatasaray'da fail transferleriyle kulübü batırırken onu düşün sen.
Polemiğe girmek istemiyorum seninle boşuna
Valla Mancini Hocaya haksizlikta oluyor tamam takimin bir kac dengeleri bozuldu ama o geldiginde Antalya Cup,Ziraat kupasi,6 goller attirdi.Şampiyonlar ligi Ölüm grubundan bizi cikartti.Sirf Sampiyon olamadik diye Hocaya salladiniz ama İnsallah daha iyisini buluruzda manciniyi sonra aramayalim.
Bizi para için satan adamı metin oktay fotoğrafının yanına koyan insandan ne yorum beklersin ki, sen haklısın evet imPARATOR FATİH TEERİİİMM