Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

Mustafa Denizli gibi biri için gönderildiyse gerçekten yazık olmuş derim. Şu şartlar altında Lucescu dışında bir opsiyon kabul edilemez.

İstifa haberine sevindim Lucescu gelirse coşarım..

Yarışılan her kulvarda alınan sonuçlara göre değerlendirilirse Mancini başarılı bir sezon geçirdi ama kadro tercihleri, transferler, oynanan oyun maç maç değelendirilirse açıkçası Galatasaray ışık vermiyordu. Geldiğinde başarılı olacağına inanmıştım, hatta bir ara gerçekten farklı bir takım oluyor gibiydik ama olmadı.

Yalnız her şeyi geçtim, şu ayrılış şekli çok şık. Kuruş bırakmadan faiziyle tazminatını alıp gidenleri düşününce Mancini'ye saygım bir kat daha arttı. Yolu açık olsun.

Ulan hiç içime sinmiyordu sırf kalacak diye iyidir ya ehe diye takılıyordum, rahatladım.

burada at olan mancini ise kusura bakma ama futbol bilgini bir daha gözden geçir derim.kabul edin artık mancini hoca moca değil.birde utanmadan kendini mourinho ile kıyaslıyordu ya ben utanıyordum onun adına.

Bizi para için satan adamı metin oktay fotoğrafının yanına koyan insandan ne yorum beklersin ki, sen haklısın evet imPARATOR FATİH TEERİİİMM

yahu ne dalgası yaşın 18 değil mi luce o kadar kupa kaldırmıştır diyorum rahat ol başarısız olmaz diyorum bunu dalga geçmek olarak görüyorsun ama sen mancinin gitmesine sevinenleri komik buluyorsun bu saygısızlık olmuyor mu??

Polemiğe girmek istemiyorum seninle boşuna

Bu adam hiçbir şey yapmadı ha? Tamam başarılı olamamış olabiliriz tam olarak ama tamamen fail bir yıl değildi. Lord of the Kebabs gerçek anlamda hiçbir şey yapmadan kaç yıl kaldı acaba Galatasaray'da fail transferleriyle kulübü batırırken onu düşün sen.

lord of kebap dediğin adam senin yaşın kadar kupa kaldırdı bu kulüpte.terbiyesizlik yapmayın adam gibi konuşun.kulübü batırırken derken de adam utanır ya.sadece geçen 2 yıllık dönemde şampiyonluktan ve şampiyonlar liginden kazandırdığı ve buna bağlı olarakta yapılan sponsor anlaşmaları ile kulübün kasasına girenleri yazsam hesap etmekte zorlanırsın.Galatasaray tarihinde ki 19 şampğiyonluğun 6 sında (yani kısaca yüzde 30 diyelim) bu adamın imzası var.zorunuza gidiyor biliyorum bu gerçekler ama siz istemesenizde tarihte benim dediklerim yazıyor.hiç bir şey yapmadan derken bir daha düşün istersen.tamam mı?

İnşallah Mustafa Denizli için Mancini yi göndermemişizdir.Gelecekse tek bir ihtimal olmalı.Oda lucescu.Baska bir isim düşünülemez.

Antu.com Cep Forumları

Antu'da üzülmüşler.Ben de Aykut gittiğinde üzülmüştüm.Başkan doğru olanı yaptı.Şimdi Lucescu ve Denizli'den birini getirmeliyiz.

Fatih terim para için gittiğinde Aysala küfür eden adamlar gelmiş burda para almadan giden Manciniyi davulla zurnayla uğurluyor. Ben Mancini süper bir hoca demiyorum ama çok fazla haksızlık ediyorsunuz adamın ilk sezonuydu. Neyden bahsediyoruz ki burası Türkiye. Vatanımı Bayrağımı her şeyden çok severim ancak şu zihniyeti bir değiştiremiyoruz

brumayı sağ bek deneyen ceyhunu yaya toure sanan her maç farklı kadro işe çıkan rezil fb ye şampiyonlugu kaptırmış mancini tazminatsız kendi istegiyle gitti.sevinmemiz lazım.

Umarım Mancini büyük bir kulüp ile anlaşır.

İyi oldu çokda güzel oldu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla Mancini Hocaya haksizlikta oluyor tamam takimin bir kac dengeleri bozuldu ama o geldiginde Antalya Cup,Ziraat kupasi,6 goller attirdi.Şampiyonlar ligi Ölüm grubundan bizi cikartti.Sirf Sampiyon olamadik diye Hocaya salladiniz ama İnsallah daha iyisini buluruzda manciniyi sonra aramayalim.

bir baska TD gelir, iki gün sonra keske mancini kalsaydi derler, yeni gelen hocayi da kovdurturlar. bu adamin 3 yillik kontrati var. biraz istikrar yahu! 3 sen sonunda bakarsin artilari eksileri nelerdir diye ona göre karar verirsin. cok erken alinmis bir karar. durusuyla karakteriyle de bize cok yakisan klas bir hocaydi. yazik, üzüldüm acikcasi.

Bizi para için satan adamı metin oktay fotoğrafının yanına koyan insandan ne yorum beklersin ki, sen haklısın evet imPARATOR FATİH TEERİİİMM

siz kendinizi böyle tatmin edin bakalım.devam edin.senin gibiler var zaten nasılsa.bir araya gelin pohpohlayın birbirinizi.mancini dediğin adam maçı kulübeden seyretmek için aldı 4.5 milyonu.kim paragöz acaba.aman neyse hadi sana mutluluklar gazlayın durun birbirinizi.kime laf anlatıyorsam.bu arada çok yüksek ihtimalle yaşına bakılırsa o paragöz dediğin adamın kupaları kaldırdığı döneme rast gelmiş çocukluğun.o nedenle sen sürekli olarak Galatasaray böyle üstüste şampiyon oluyor falan zannediyordun.yetişmemeişsin yaş olarak ama en azından aç oku.google diye bir şey var.

Hayırlısı olsun ne çok sev,indim nede üzüldüm. Herkes sezon boyunca manciniden kurtulmak için dua ediyordu fakat takımın son 4-5 haftadaki çıkışı ve oyunuyla biraz düşünceler değişti ama bence son 4-5 maça kanmamak lazım. Takımın lider oyuncularının önderliğinde kenetlenmesiyle son düzlükte iyi oynamasakta iyi mücadele ederek kazandık. mancinin burda etkisi ne kadardır düşünmek lazım. yada bu takım neden bütün sezon yattıda son 4 maçta oynamaya kalktı? Bunu irdelemek lazım. Mancini relax bir hoca bizim fındık kadar profesyonel olan yerli topçulara böyle relax hocalar pek iyi gitmiyor. hayırlsı bakalım.

Geri
Üst Alt