Mancini : "Yeni bir takım inşa ediyoruz"

Geldiğinde de demiştim bu yıl yapılanma olarak görmeliyiz. Gitmesini istersiniz ama her yenilgi Fatih Terim demek beni bile sinirlendiriyor her ne kadar çok sevmemde artık geri dönme olasılığı yok. Acaba M.united taraftarları her maç takımı izlemesine rağmen hiç Fergie diye bağırıyor mudur? Zaten Fatih Hoca gittiken sonra 3.Ligi bile izlerken bizim Juve ve Chelsea dahil hiçbir maçımızı izlemedi. Bu kafayla 1 gr ileri gitmez bu takım

Tr kupasını almasının bir önemi yok ama 2. Lik çok önemli. Direkt cl ye gitmek için 2. Olmak ana hedef

Ben asla Mancini nin hocaligini savumuyorum ve teknik kararlarini desteklemiyorum. Bizde pek tutmayacagini da söylemistim geldiginde. Ve bunu bir City taraftari olarak söylemistim.

Yabanci TDler bu lige uyum saglamasi mümkün degil zaten cünkü bizim ligimiz Avrupa futboluna entegre olmus durumda degil. Yani kisaca, geriden geliyoruz ve sinirlamadan dolayi bu TDlerin istedigini uygulayamayan yeteneksiz yerlileri kullaniyoruz.

Ama sunu söylemek gerekir ki, bu sürecin bas sorumlusu Mancini degildir. Kabul, isler iyi gitmeyince genelde her takimda TDler sorgulanir.

Ama bu kez farkli acidan bakiyorum olaya. Son haftalar bu ciddi düsüsün sebepleri icin teknik bir aciklama olmayacagini düsünüyorum. Baska seyler var.

Bu yüzden simdilik sahip cikma karari aldim.

Iyi bir hoca oldugunu ispatla 2nci ol. Olamassin cünkü hoca falan degilsin.

Dediklerinde haklılık payı var.Evet kendi takımı değil.Ama bu kadarda kötü vurdumduymaz bir futbol olamaz.Sen koskoca Mancinisin yahu şu Selcukla Burakı oynatmaman için daha ne olması lazım.Koy gencleri bu ikisinin yerine yine kaybederiz belki ama savaşarak kaybederiz en azından böyle ruhsuz değil.Bunları göremiyorsan gelecek senede kafalarda soru işareti olur herkezde.

Önce istediğin sistemi bi belirlede sonra inşa edersin takımı Be canimm

her 2 senede bi yeniden yapilanma olucaksa isimiz var

Benim böyle hikayelere karnim tok.

Yeni takim insa etme kardesim.

Zaten bir iskeletimiz var 4 tane takviye yapsaydin yeterdi.

Sanki FM´de reset yapip 5. ligden yeni takim insa edip hersene lig cikacagiz...

Bence bu adama zaman verilmeli futbolcular oynamıyosa adam ne yapsın

Maç seçen, teknik adam seçen futbolcular olacaksa ister mancini olsun ister luce. Bu burakla selçugun durumu sadece formsuzlukla açıklanama adam gol atamıyor diğeri pas atmakta aciz

Sabri ve ceyhunun etrafinda kuruyor sanirim.

Bu adama destek cikmak disinda bi sansimiz yok. Dogrususa budur

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt