Mancini : "Yeni bir takım inşa ediyoruz"

ben küfür etmedim hem.. heykelini diktir ve (sonra da) git dedim :D

Sana güvenemiyorum Mancini.Ama biz mümkünse 1-2 sene beklemeyelim.Her sene üstüne koyarak gidelim...Umarım beni yanıltırsın ve başarılı olursun.Şu sezonu nasıl kaptırdık hala aklım almıyor :(

Şu sezonu nasıl kaptırdık hala aklım almıyor :(

burak_yilmaz_.jpg

;) ''In Mancini we trust''

Mancini'ye güveniyorum ama yabancı sınırı kalkmadan istediğini yapabileceğine inanmıyorum. Keko yerli futbolcular dinamitleyecektir hangi sistem olursa olsun.

Eğer bir gün yeniden Avrupa’da çalışacak olsanız yanınızda götüreceğiniz Türk oyuncular olur muydu?

Semih, Selçuk ve Burak…

:crushed::crushed::crushed:

Burak’tan sağ kanatta, sağ forvet ya da sol forvet olarak oynamasını istiyorum.

:crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed:

Hala ordan burdan cümle kesip eleştirmeye çalışanlar var. Ama genel olarak bakarsak bu röportaj müthiş bir kapak olmuş. Hani bu adam yenilgilerden sonra bahane uydurmak için konuşuyordu? Noldu bak aynısını daha tüm hedeflerin devam ettiği zaman da söylemiş.

Four Four Two dergisinden Ahmet Yavuz'un yaptığı ve Barış Tekin'in görüntülediği randevu sırasında henüz Chelsea maçı oynanmamış, Galatasaray evinde ligin son sırasında bulunan Kayserispor’a kaybetmemişti.

Mutluyum… Burada çok iyi bir ekiple çalışıyorum. Oyun formatımızı değiştirme konusunda çok çalıştık ve bence şimdiye kadar iyi iş çıkardık. Elbette hâlâ almamız gereken çok yol var.

Elbette her şeyi kontrol eden biri olmak istemiyorum. Benim görevim takımı yönetmek. Ama her teknik direktör gibi ben de kendi takımımı kurmak isterdim. Tabii ki başka bir teknik direktörün kurduğu takımı devralmak zordur. Üstelik başka bir ülkeden geldiyseniz… Ülkenin kültürünü tanımanız, kulübü, oyuncuları anlamanız gerekir. Çok fazla problem var ve bunlarla kısa zamanda başa çıkmak kolay değil.

Reportajını okudum. Güzel konuşmuş genelinde. En azından zero hoca olmadığını gösterdi bana en azından.

Ha adamda acayip ego var bu arada.

Gelecek olan Lucescu olmayacaksa gönderilmesinden yana değilim demiştim daha önce. Artık Lucescu Türkiye de tekrar çalışabilirim diye açıklama yapsa bile gönderilmesini istemiyorum. Adam geleceğe dair bir planının olduğunu söylüyor. Türkiyeye gelen yabancı, kariyeri olan başka bir TD'den duyamayacağınız bir cümledir bu. Umarım yönetim sabır gösterir.

Türkiye Kupası'nı da kaybedersek ligin en iyi kadrosuyla 3'te 0 yapan rezil hoca olarak tarihimize geçeceksin.

adami bir rahat birakmadiniz ki isini yapsin. her mac öncesi "zimparator fatih terim" diye tempo tutuyorsunuz. her macta ya islik ya istifa ya bilmem ne.

Gelecek olan Lucescu olmayacaksa gönderilmesinden yana değilim demiştim daha önce. Artık Lucescu Türkiye de tekrar çalışabilirim diye açıklama yapsa bile gönderilmesini istemiyorum. Adam geleceğe dair bir planının olduğunu söylüyor. Türkiyeye gelen yabancı, kariyeri olan başka bir TD'den duyamayacağınız bir cümledir bu. Umarım yönetim sabır gösterir.

lucescu'nun gittigi gün, daha dogrusu terim'in geldigi gün hepiniz bayram etmistik. sonuc? hüsran!

lucescu ilk sezonunda 2. olmustu, 2. sezonunda sampiyon. elindeki malzemeyle basarili sayilabilecek olmasina ragmen oynattigi ruhsuz ve bayik futbol ile cok fazla elestiri almisti. suan mancini'nin oynattigi futbol ile o zaman lucescu'nun oynattigi futboldan ne farki var?

çok güzel inşa ediyorsun burak selçuk ceyhun sabri felan hmm iyi niyetci çocuklar dimi yani mancini doğru yolda

Bu sene kotu bir yil geciriyoruz ama bazen boyle sorunlar olabiliyor. Seneye artik insallah

lucescu'nun gittigi gün, daha dogrusu terim'in geldigi gün hepiniz bayram etmistik. sonuc? hüsran!

lucescu ilk sezonunda 2. olmustu, 2. sezonunda sampiyon. elindeki malzemeyle basarili sayilabilecek olmasina ragmen oynattigi ruhsuz ve bayik futbol ile cok fazla elestiri almisti. suan mancini'nin oynattigi futbol ile o zaman lucescu'nun oynattigi futboldan ne farki var?

O dönem çok enteresan aslında. 2000-2001'de Şampiyon olması gereken kadro ikinci olmuştur. 2001-2002'de ikinci olması bile zor olan kadro (kağıt üzerinde tabi) Şampiyon olmuştu. Lucescu olmaz denilen kadroyla senin de söylediğin gibi bayık futbolla, defans yaparak şampiyon yaptı takımı. Defans olayını o dönem Türkiye'ye getiren adam Lucescuydu ve tuttu. Hatırla o zamanları. Hangi takımlar, kimleri eleriz diyordu. Ne atak futbolları oynanıyordu. FT zamanında maçı rakip sahada izlemeye alışık olan taraftar Luce zamanında defans yaparak maç kazanmaya alıştı. Göze güzel gelmeyen ama sonuç veren bir durumdu. Şimdi ise sadece isimler farklı. Benzer bir dönemden geçiyoruz. FT sonrası daha defansif bir hocayla anlaşıldı. Aralarında pek fark yok. Zaten Lucenin yaptığı yorumdan da bu sonucu çıkarabiliriz. Galatasaray yapabileceği en iyi tercihi yaptı demişti. Umarım ikinci sezonunda (eğer kalırsa) Luce gibi bir başarı yakalar. Ben Mancininin başarılı olmasını çok istiyorum.

O dönem çok enteresan aslında. 2000-2001'de Şampiyon olması gereken kadro ikinci olmuştur. 2001-2002'de ikinci olması bile zor olan kadro (kağıt üzerinde tabi) Şampiyon olmuştu. Lucescu olmaz denilen kadroyla senin de söylediğin gibi bayık futbolla, defans yaparak şampiyon yaptı takımı. Defans olayını o dönem Türkiye'ye getiren adam Lucescuydu ve tuttu. Hatırla o zamanları. Hangi takımlar, kimleri eleriz diyordu. Ne atak futbolları oynanıyordu. FT zamanında maçı rakip sahada izlemeye alışık olan taraftar Luce zamanında defans yaparak maç kazanmaya alıştı. Göze güzel gelmeyen ama sonuç veren bir durumdu. Şimdi ise sadece isimler farklı. Benzer bir dönemden geçiyoruz. FT sonrası daha defansif bir hocayla anlaşıldı. Aralarında pek fark yok. Zaten Lucenin yaptığı yorumdan da bu sonucu çıkarabiliriz. Galatasaray yapabileceği en iyi tercihi yaptı demişti. Umarım ikinci sezonunda (eğer kalırsa) Luce gibi bir başarı yakalar. Ben Mancininin başarılı olmasını çok istiyorum.

seninde dedigin gibi iki dönem birbirine cok benziyor. sadece isimler farkli. taraftar luce'nin degerini luce gittikten sonra anladi ve hic bir zaman tam olarak kabullenmemisti :)

simdi aynisi mancini icin de gecerli. taraftar - terim'in ayrilis tarzindan dolayi - mancini'yi de hala kabullenmis ve desteklemis degil. ben bir kez olsun mancini'ye stadda destek verildigini hatirlamiyorum. zaten ilk 4-5 mac öncesi hep imparator fatih terim tezahüratlari vardi. akabinde 3-5 mac sustular. takim biraz kötüye gitmeye basladiginda hemen türüyorlar. ha bunlarin derdi fatih terim degil, ünal aysali koltuktan indirmek. cünkü bunlar bence siyasi mamalanmis kisilerdir.

mancini'nin hatalari yok degil. tabi ki var. özellikle cift forvette ve burakta israr etmesini aklim almiyor. lakin suan bu adami destek olmamiz lazim köstek degil, ki gidisati daha da olumsuz etkilemeyelim. maalesef bizim taraftarlar cok fazla skor taraftari olmus. özellikle arena'ya gectigimizden beri.

er gecen mac hocaya ınancım ne yzık kı bıttı Veysel salıh gıbı ıkıadam alıp hala sabrıyı oynatan hala bıtık selck ve Ceyhun gıbı bır futbolfakırını oynatan mancını hayal kırıklgıdır

Yazının vurucu cümlesi orası başlık için alınması normal. Ki kötü bir şey söylememiş espri yapmış zaten.

Sabır gösterelim ya. Seneyede bir şey yapamazsa bu takımdan, buz dolabından buzlu pizzayı çıkartıp ülkesine kadar vura vura kovalarız

Geri
Üst Alt