Mustafa Turkmen
Tecrübeli Üye
- 30 Ekim 2009
- 5.416
- 14
- 1.173
ben küfür etmedim hem.. heykelini diktir ve (sonra da) git dedim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer bir gün yeniden Avrupa’da çalışacak olsanız yanınızda götüreceğiniz Türk oyuncular olur muydu?
Semih, Selçuk ve Burak…
Burak’tan sağ kanatta, sağ forvet ya da sol forvet olarak oynamasını istiyorum.
Türkiye Kupası'nı da kaybedersek ligin en iyi kadrosuyla 3'te 0 yapan rezil hoca olarak tarihimize geçeceksin.
Gelecek olan Lucescu olmayacaksa gönderilmesinden yana değilim demiştim daha önce. Artık Lucescu Türkiye de tekrar çalışabilirim diye açıklama yapsa bile gönderilmesini istemiyorum. Adam geleceğe dair bir planının olduğunu söylüyor. Türkiyeye gelen yabancı, kariyeri olan başka bir TD'den duyamayacağınız bir cümledir bu. Umarım yönetim sabır gösterir.
lucescu'nun gittigi gün, daha dogrusu terim'in geldigi gün hepiniz bayram etmistik. sonuc? hüsran!
lucescu ilk sezonunda 2. olmustu, 2. sezonunda sampiyon. elindeki malzemeyle basarili sayilabilecek olmasina ragmen oynattigi ruhsuz ve bayik futbol ile cok fazla elestiri almisti. suan mancini'nin oynattigi futbol ile o zaman lucescu'nun oynattigi futboldan ne farki var?
O dönem çok enteresan aslında. 2000-2001'de Şampiyon olması gereken kadro ikinci olmuştur. 2001-2002'de ikinci olması bile zor olan kadro (kağıt üzerinde tabi) Şampiyon olmuştu. Lucescu olmaz denilen kadroyla senin de söylediğin gibi bayık futbolla, defans yaparak şampiyon yaptı takımı. Defans olayını o dönem Türkiye'ye getiren adam Lucescuydu ve tuttu. Hatırla o zamanları. Hangi takımlar, kimleri eleriz diyordu. Ne atak futbolları oynanıyordu. FT zamanında maçı rakip sahada izlemeye alışık olan taraftar Luce zamanında defans yaparak maç kazanmaya alıştı. Göze güzel gelmeyen ama sonuç veren bir durumdu. Şimdi ise sadece isimler farklı. Benzer bir dönemden geçiyoruz. FT sonrası daha defansif bir hocayla anlaşıldı. Aralarında pek fark yok. Zaten Lucenin yaptığı yorumdan da bu sonucu çıkarabiliriz. Galatasaray yapabileceği en iyi tercihi yaptı demişti. Umarım ikinci sezonunda (eğer kalırsa) Luce gibi bir başarı yakalar. Ben Mancininin başarılı olmasını çok istiyorum.