Mancini Yorumcu Oluyor

Göktuğ Demirbağ

10 Numara!
G.Saray'da sıkıntılı günler geçiren ve Kayseri yenilgisi sonrası istifası istenen Mancini bugün oynanacak Real Madrid-Barcelona maçını yorumlayacak.

Fatih Terim sonrası büyük umutlarla takımın başına getirilen Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'ndeki zorlu gruptan takımı çıkararak takdir toplamıştı. G.Saray ligde ise evinde coşarken deplasmanlarda sürekli sıkıntı yaşıyordu. F.Bahçe'nin puan farkını açmasıyla Mancini üzerindeki eleştiriler yoğunlaşırken son olarak lig sonuncusu Kayseri'nin Cimbom'u TT Arena'da yenmesi bardağı taşırdı. 90 dakika bitiminde tribünlerden "Mancini istifa" sesleri yükselmişti.

Mancini sıkıntılarının yine futbolla aşacak. İtalyan teknik adam Real Madrid ile Barcelona'nın karşı karşıya geleceği El Clasico'yu FoxSport kanalı için yorumlayacak. Mancini'nin İstanbul'dan canlı yayına katılacağı ifade edildi. (3puan.com)

Salı maçımız var farkındadır umarım.

lucescu lucescu lucescu

Fatih Terim'in de Fiorentina'yi calistirirken her hafta CNN Turk'te program yaptigini hatirlayan yoktur tabii. Yaptigi cok anormal birseymis gibi bir de burdan vurmayin adama.

3.5 aldı 5 6 da tazminat alır kafadan 1 senelik maliyeti bize bu yaz 10 milyon euro olacak :(

Anormal bir durum değil.Abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.

doymadı paraya.

o müthiş ingilizcesiyle rıdvan dilmenden öte yorum yapamaz

Çeptalk

o müthiş ingilizcesiyle rıdvan dilmenden öte yorum yapamaz

Ne olursa olsun Rıdvan ile aynı cümlede olması talihsizlik olmuş ,, sportif açıdan sonuna kadar eleştiri yapalım ama böyle şikeci GS düşmanlarıyla aynı kefeye koymayalım derim ben .

Ne kadar yabanci düsmani bir ülke oldugumuzu her firsatta bir kez daha görüyoruz. Hangi yabanci TD olursa olsun, yorumlar hep ayni oluyor. Hep böyle olmustur ve hep böyle devam edecektir.

Ne olursa olsun Rıdvan ile aynı cümlede olması talihsizlik olmuş ,, sportif açıdan sonuna kadar eleştiri yapalım ama böyle şikeci GS düşmanlarıyla aynı kefeye koymayalım derim ben .

ben rıdvan dilmenin el classicolarda yaptığı papağanvari aynı yorumlardan öteye gidemeyeceğini kastettim fenerli olması falan aklıma bile gelmedi

mancini futbolu çok daha iyi bilir tabi ama ingilizcesi bildiklerini anlatmaya yetersiz duruyor

Çeptalk

Yorumdan sonra spiker sorsun kafasini sevdiğim iyi konuşuyon da sen niye yapamiyon bu söylediklerini

Ne kadar yabanci düsmani bir ülke oldugumuzu her firsatta bir kez daha görüyoruz. Hangi yabanci TD olursa olsun, yorumlar hep ayni oluyor. Hep böyle olmustur ve hep böyle devam edecektir.

Yabancı düşmanlığı ile ne alakası var. Aynısı Terim'ee de yapılıyor. Yılmaz Vural'a da. Kaldı ki yabancı düşmanı diyorsunuz o adam seni sallamıyor bile. Para.

Geri
Üst Alt