Mancini'nin Scout Ekibine Verdiği Liste

Emre Can'ı isterdim fakat gelmez.

Tolgay

Hakan Ç.

Bilal

Bu 3ü mantıklı geliyor.Yabancı stoperi de hiç duymadım.Diğerleri yaramaz.

Twitter'da son dönem transferlerde yüzdeli tahminler yapan 3-4 kişiye göre Mancini kalırsa istediği isimler

STOPER

1. Doria (Botofago)- En az 10 Milyon Euro

2. Astori (Cagliari)- En az 9-10 Milyon Euro

3. Balanta (River Plate)- 6-8 Milyon Euro

ORTA SAHA

1. Youri Tielemans (Anderlecht) : Devler peşinde. Belçika'lı wonderkid. İmkansıza yakın bana göre. En az 12-13 Milyon Euro bonservis o da rekabet kızışırsa 20'ye kadar çıkabilir.

2. Hakan Çalhanoğlu (Hamburg) : 10 Milyon Euro. En çok istediği yerli futbolcu diyorlar. Olabilir ama yine de kolay bir transfer değil gibi.

3. Olcan Adın (Trabzonspor) : Türkiye Ligi'nden en çok istediği oyuncu diyorlar. Olma ihtimali var.

FORVET

1. Ciro İmmobile (Turin) : Bize yedirmezler. 20 Milyon'dan aşağı başlamazlar pazarlığa bu kadar pik yapmışken.

2. Manola Gabbidiani (Sampdoria) : 8 Milyon Euro gibi bir bedele getirilebilir. Pek bildiğim bir isim değil açıkçası.

3. Ezequiel Lavezzi (PSG) : İlgilendiğimiz söylenen bir başka isim de kendisi. Kanatlarda oynabildiği için istediğini düşünüyorum.

İsimlere baktığımda ben en az 40 Milyon Euro bonservis görüyorum ama o kadar harcayabileceğimizi sanmıyorum seneye.

Bütçe de kısıtlamaya gidilecek gibi duruyor mali fair-play sebebi ile.

Mancini'nin takımda genç isimlerin ağırlıkta olduğu bir takım istediğini ve bu yüzden bu benim takımım değil dediğine inanmaya başladım son zamanda.

Ama hoca bence iletişim olarak iyi değil hiç bir şekilde. Sırf bu tarz ifadeleri bile takım üzerinde ki etkisini etkiler. Neyse konuyu dağıtmadan kapatayım.

Listeden Doria-Tielemans-Hakan-Gabbi 4'lüsünü bence öncelikli olarak istiyor kendisi.

Ama bu 4'ünü aynı anda almak dediğim gibi inanılmaz bir maliyet getirir, ikna etmekte cabası.

YABANCI TEKNİK DİREKTÖRLERİN TRANSFER LİSTELERİNDE Kİ OYUNCULAR ALINMADIĞINDA DÜŞEN MOTİVASYONLARI DA AYRICA DÜŞÜNDÜRÜCÜ.

RİJKAARD'IN 2.SEZONUNDA HOCANIN İSTEKLERİNE ZIT YAPILAN TRANSFERLER İLE TARİH DİBİ YAPIŞIMIZI HALA UNUTAMAMIŞ BİRİ OLARAK EĞER BU TRANSFERLERİ YAPAMAYACAKSAK MANCİNİ İLE DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNMEK BİLE bence iş bilmezlikten başka bir şey olmayacaktır.

Bonservisini eline alırsa bize yâr etmezler diye düşünüyorum

Doria daha cocuk, 19 yasinda, yabanci ulkeye tek basina gidemez, zor olur. Monaco'da fazla Brezilyali yok, yalnizlik ceker. Bize gelirse Taffarel amcasi var, Melo abisi var, Telles abisi var, rahat eder. Gelsin. :D

Doria daha cocuk, 19 yasinda, yabanci ulkeye tek basina gidemez, zor olur. Monaco'da fazla Brezilyali yok, yalnizlik ceker. Bize gelirse Taffarel amcasi var, Melo abisi var, Telles abisi var, rahat eder. Gelsin. :D

bencede butun yabancilarimiz brezilyali olmali

meloyla birlikte gol sonrasi dans ederler :)

Yerli kanat olarak ; Olcan Adın + Bilal Başacıkoğlu / Hakan Çalhanoğlu + Bilal Başacıkoğlu hamlelerinden biri bizi gerçekten çok rahatlatır diye düşünüyorum.

Yerli orta saha olarak ; Emre Can + Tolgay Arslan / Emre Can + Tolga Ciğerci transfer hamlelerinden biri çok güzel olur diye düşünüyorum.

Tolgay benim bildiğim kadarıyla daha iyi bir oyuncu sanki ancak tam bilgi sahibi değilim Emre Can + Tolgay / Tolga hangisi daha iyiyse alınabilir.

Eder Alvarez Balanta'ya ise gerek yok , Doria'yı kovalamalıyız kesinlikle.

Kevin Kampl konusuna gelirsek menajerinin açıklaması falan varmış tam bilgim dahilinde değil ancak alınabilirse gerçekten takıma hareket katacak bir isim 6+2 yabancı sınırlaması sisteminde +2 kısmında çok çok iş yapar.

Birde ek olarak yerli bir oyuncu monte etmek gerekli sağ beke birçok alternatif var ancak hangisi daha iyi kestiremiyorum ancak ben Tarık'ı çok beğeniyorum.

Yerli sağ bek olarak ; Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı / Koray Altınay / Tolga Ünlü başlıca isimler bunlarında dışında nasıl oynadıklarını bilmesem de Kamil Çörekçi ve Cüneyt Köz'de var aralarından en iyisi alınmalı diye düşünüyorum , yerli kalitemizi olağanca arttırmalıyız ve bunun yanı sıra yabancı forvet ve yabancı stoper (Doria) içinde gerekli bütçeyi bulmalıyız bu nasıl olacak bilmiyorum ancak güzel ve çok uzun boylu olmasa da küçük bir revizyon şart.

Elimizdeki oyuncuları iyi fiyata göndermeliyiz diye düşünüyorum bütçe yaratmak için ;

Chedjou (Minimum 5 Mn €)

Dany (Minimum 3 Mn € - Ligue 1'den taliplileri var sanırım Toulouse başta olmak üzere)

Eboue (Minimum 1 Mn € veya 2 Mn €'ya kadar çıkabilir fiyat)

Hajrovic (Ortalama geçirdiği ve genelde as takımda oynadığı bir DK'nın ardından minimum 5 Mn €)

Amrabat (Gösterdiği performanstan ötürü minimum 5 Mn €)

Çok büyük bir bütçe değil ancak yinede kötü bir rakamda değil diye düşünüyorum. Ek olarak İnşallah Burak yine gol kralı olur ve 10 Mn € (minimum) gibi bir fiyata bir Avrupa kulübüne (Rusya dahil ki Rusya olursa fiyat daha da artar) göndeririz.

Gökhan Zan , Hakan Balta , Aydın Yılmaz vs. gibi yerlileri de yurt için takasta kullanabiliriz , kullanmalıyız.

Scout ekibi ve olcan adin (29)

Hahahahahahhahahahah

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt