Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Birazdan fatih altaylıya konuk oluyomuş habertürkte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Fatih Celik izle biraz rts. Farklı seyler izlemis olursunBirazdan fatih altaylıya konuk oluyomuş habertürkte
Yav akit a haber gibi medyalar varken neden izleyelim f.altaylı vs@Fatih Celik izle biraz rts. Farklı seyler izlemis olursun
Yav akit a haber gibi medyalar varken neden izleyelim f.altaylı vs
Habertürk olması lazımGta Hile kodlarını darbe şifreleri diye haber yapan kanal hangisiydi
Bilerek mi yapıyon rdash?Forumda imamoğlu güzellemesi ile mansur güzellemesi yarışır..
Bol bol laf sıfır icraat ikisinde de...
Değil habertürk 24 saat yayın yapsalar milletin gözünü boyayamazlar
Bilerek mi yapıyon rdash?
Eskiden ülkücüler böyle değildi yav ben mi kaydım görüşümden acaba diye düşünüyorum
Aaauuuuuuuuuuu
Demek zamanında kafa tasçıydın sende hae.Aaauuuuuuuuuuu
Şükür kanımı akıtsalar kanım dile gelip aaauuu diye bağırırDemek zamanında kafa tasçıydın sende hae.
melih gökçek ikisinden de iyi miydi rtsForumda imamoğlu güzellemesi ile mansur güzellemesi yarışır..
Bol bol laf sıfır icraat ikisinde de...
Değil habertürk 24 saat yayın yapsalar milletin gözünü boyayamazlar
Anket denen saçmalığa inanmıyorsun herhalde, 10 larca şirketten 1 tanesi doğru çıkyor onada büyük başarı diyorlar o da büyük başarı değil aslında attırıp tutturma sanatı sadece.
Ezip geçiyor trolleri kudurtuyor başkanım...
Şükür kanımı akıtsalar kanım dile gelip aaauuu diye bağırır
Demek zamanında kafa tasçıydın sende hae.
Doğru ben Ülkücüyüm ve Türk Milliyetçisiyim ..Bilerek mi yapıyon rdash?
Eskiden ülkücüler böyle değildi yav ben mi kaydım görüşümden acaba diye düşünüyorum