mansur yavaş

Forumda imamoğlu güzellemesi ile mansur güzellemesi yarışır..

Bol bol laf sıfır icraat ikisinde de...

Değil habertürk 24 saat yayın yapsalar milletin gözünü boyayamazlar
Bilerek mi yapıyon rdash?

Eskiden ülkücüler böyle değildi yav ben mi kaydım görüşümden acaba diye düşünüyorum

Anket denen saçmalığa inanmıyorsun herhalde, 10 larca şirketten 1 tanesi doğru çıkyor onada büyük başarı diyorlar o da büyük başarı değil aslında attırıp tutturma sanatı sadece.

Benim fikrim bu konjektürde zaten açık ara önde cikacagiydi anketleri gormeden once de. Anketler sadece ek bir teyid oldu o kadar

RTE’nin hikayesiyle benzer zaten. Olur bence bu is, kendisi istemez ya da Kilicdaroglu sacmalarsa baska tabii

Şükür kanımı akıtsalar kanım dile gelip aaauuu diye bağırır

Demek zamanında kafa tasçıydın sende hae.
mqdefault.jpg

Bilerek mi yapıyon rdash?

Eskiden ülkücüler böyle değildi yav ben mi kaydım görüşümden acaba diye düşünüyorum
Doğru ben Ülkücüyüm ve Türk Milliyetçisiyim ..

Bu Ülkeyi seven menfaatleri için çalışan kuru siyaset yapmayan milli çizgilerden çıkmayan herkes başımın tacıdır...

Teöristlerle organik bağını inlar etmeyen hdpkk ile ittifak yapanlar yeniden ülkeyi inşaa etselerde benim açımdan bi kıymeti yok..

Siz renktaşlarıma tavsiyem 4 oğuldan uzak durun...

İmamoğlu...kılıçdaroğlu...
karamollaoğlu..kaftancıoğlu..😅

Birileri de trol demiş.. ben x partinin y muhalefetin adamı olmam ..derdim günüm Türk Milletidir dünyanın neresinde olursa olsun..

Trol diyen arkadaş ben haftada 2 kitap bitirmeye çalışıyorum..paramı telefona kıyafete veya yemeye içmeye değil kitaplara harcıyorum..

Umarım o arkadaş da kendini geliştirmek için kitap okuyordur öyleyse sevinirim.. diğer türlü klavye bebesine döner

Geri
Üst Alt