- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çatıcı mısınGec kaldik calisiyorduk reis Ekli dosyayı görüntüle 119149
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki pkkyı sınır kapılarında çiçeklerle karşılayanlar Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldık diyenler hakkında ne düşünüyorsun renkdaş?
Buna kesinlikle katılmadım katılmamda... hertürlü tepkimizi de verdik zaten .. terörle pazarlık olmaz sıkarsın kafasına kurşunu dağa mağarasına gömersin..
Milli Çizgiye Gelen Herkes Baş Tacıdır Dedim..
İktidar olanlar ya milli çizgiye gelir ya da iktidar da kalamaz..
Size birkaç soru ..
1-) Kıbrıs da Türkleri katleden işkence eden Türk katili Rum Makarios'un heykelini İstanbul'a yapan kim ?
2-) Kıbrıs da ailesiyle beraber ellerinde silahla olduğu halde bıçakla işkence yapılıp derisi yüzülen en son banyo küvetine ailecek konulan katledilen Subayımız Cengiz Topel'in heykelini Eskişehir'den kaldıran kim ?
3-) İzmir'de iskeleye yunan kralının ismini veren kim ? Ülkemizde yaşamış emekleri var bu kralın diyen kim ?
4-) Ülkesini fransaya'ya şikayet eden ve müdahale eden diyen kim ?
5-) Ermeni soykırıkımı yapıldı diyenleri baştacı yapanlar kimler ?
6-) ATATÜRK bile diyemeyip Gazi Mustafa Kemal diyenler kimler ?
7-) ATATÜRK'ün heykelini yakıp kurduğu cumhuriyeti de böleceğiz diyen kim ? onlarla gizli ittifak yapan kimler ?
8.) ATATÜRK'ün Kurduğu partide bir İl Başkanı olan ve ATATÜRK'ün ASKERLERİYİZ lafını kesinlikle kabul etmiyorum diyen kim ?
9-) İktidara gelirsek savunma sanayiindeki fabrikaları kapatacağız diyen kim ?
10-) Ypg , Pyd bize mi saldıracak neden sınır dışı operasyon yapıyoruz diyen kim ?
11-) Teröristlerin Şehit Ettikleri Savcımıza yardım yataklık edenler kim ?
12-) Gezi olaylarında Devlet malı yakılıp yıkılırken göstericiler demokratik haklarını kullanıyor diyenler kim ?
13-) İstanbul Boğazından bedava gemiler geçerken bize yılda 30 milyar dolar para kazandıracak kanalı istemeyenler kimler ?
14-) Taciz tecavüz sıkandallarını saklayan kimler ?
Bu liste uzar gider daha yüzde 1'ini bile yazmadım daha..
Kimin İktidar kimin muhalefet kimin cumhurbaşkanı olacağından ziyade yönetenlerimizin Türk Milli şuurunda olmaları daha önemli...
Cengiz Topel in heykeli kaldırılmadı.Buna kesinlikle katılmadım katılmamda... hertürlü tepkimizi de verdik zaten .. terörle pazarlık olmaz sıkarsın kafasına kurşunu dağa mağarasına gömersin..
Milli Çizgiye Gelen Herkes Baş Tacıdır Dedim..
İktidar olanlar ya milli çizgiye gelir ya da iktidar da kalamaz..
Size birkaç soru ..
1-) Kıbrıs da Türkleri katleden işkence eden Türk katili Rum Makarios'un heykelini İstanbul'a yapan kim ?
2-) Kıbrıs da ailesiyle beraber ellerinde silahla olduğu halde bıçakla işkence yapılıp derisi yüzülen en son banyo küvetine ailecek konulan katledilen Subayımız Cengiz Topel'in heykelini Eskişehir'den kaldıran kim ?
3-) İzmir'de iskeleye yunan kralının ismini veren kim ? Ülkemizde yaşamış emekleri var bu kralın diyen kim ?
4-) Ülkesini fransaya'ya şikayet eden ve müdahale eden diyen kim ?
5-) Ermeni soykırıkımı yapıldı diyenleri baştacı yapanlar kimler ?
6-) ATATÜRK bile diyemeyip Gazi Mustafa Kemal diyenler kimler ?
7-) ATATÜRK'ün heykelini yakıp kurduğu cumhuriyeti de böleceğiz diyen kim ? onlarla gizli ittifak yapan kimler ?
8.) ATATÜRK'ün Kurduğu partide bir İl Başkanı olan ve ATATÜRK'ün ASKERLERİYİZ lafını kesinlikle kabul etmiyorum diyen kim ?
9-) İktidara gelirsek savunma sanayiindeki fabrikaları kapatacağız diyen kim ?
10-) Ypg , Pyd bize mi saldıracak neden sınır dışı operasyon yapıyoruz diyen kim ?
11-) Teröristlerin Şehit Ettikleri Savcımıza yardım yataklık edenler kim ?
12-) Gezi olaylarında Devlet malı yakılıp yıkılırken göstericiler demokratik haklarını kullanıyor diyenler kim ?
13-) İstanbul Boğazından bedava gemiler geçerken bize yılda 30 milyar dolar para kazandıracak kanalı istemeyenler kimler ?
14-) Taciz tecavüz sıkandallarını saklayan kimler ?
Bu liste uzar gider daha yüzde 1'ini bile yazmadım daha..
Kimin İktidar kimin muhalefet kimin cumhurbaşkanı olacağından ziyade yönetenlerimizin Türk Milli şuurunda olmaları daha önemli...
Mansur başkanı sevilan bir adam Beypazarı döneminden beri bu böyle ayrıca tecrübeli mesela İmamoğlu gibi çaylak değil İmamoğlu oy için her tuzluk gösterene koşuyor Kaftancıoğlu deliğe atilmazsa Ekrem basgan tekrar seçilemez AKP'ye kızıp oy veren akpliler ve milliyetci taban oy vermez Mansur başkan ise sıcak siyasete girmiyor doğru olanı yapıyor benim işim belediye diyor Kılıçdaroğlu gibi birinin mansuru gorebilmeside ilginç tabi
Her kesimden oy alıcak tek isim İmamoğlu
Hoca son iki dönem kötü. Eskişehir i Eskişehir yapan insan olduğu için insanlar seviyor yoksa seçilmezdi.Mansur Yavaş kazanır. Hakkında uydurulan tüm kumpasları bertaraf etti ve her gün malum kesime adeta ders veriyor, tokat atıyor. Tek dezavantajı yaşı diyebiliriz. Gençleştirme imkanımız olsa 1 Mansur Yavaş 2 Yılmaz Büyükerşen hocayı gençleştirirdim siyaset meydanında.
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mansur Yavaş iyi işler yapıyor ancak gene her zamanki gibi borçla 4 milyar tl borç ben alsam benide en iyi başkan seçerler bu ülkenin borçlanma kaderi her zaman devam edecek
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Borcu hizmet için kullanıyor en azından yandaşları beslemek için değilMansur Yavaş iyi işler yapıyor ancak gene her zamanki gibi borçla 4 milyar tl borç ben alsam benide en iyi başkan seçerler bu ülkenin borçlanma kaderi her zaman devam edecek
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapsa bir dert yapmasa bir dert nasıl yaranacak millete ? En temizi kalpazanliga başlasin
Arkadaş o belediyeyi batıran kim bunu da biraz konuşsunlar yaw. Dinozor parkın işlevi ne mesela biri anlatsın da bilelim.Borcu hizmet için kullanıyor en azından yandaşları beslemek için değil
Şu anki sistem filmlerde gördüğümüz köy ağalığı sisteminin bir benzeri ..İnsanlar korkutuluyor ağa olmazsa biz ne yaparız insanların kendine olan güveni yok edilmeye çalışıyor..Kötünün iyisiymis o giderse en az 10 sene toparlanamazmisiz bak sen ulan bu millet kurtuluş savaşından çıkıp 10 seneden daha önce toparlanmış bunlar bize vız gelir tırs gider..Zaten istedikleri de tam olarak bu insanları olumsuzluğa surukleyip kendine bağımlı hale getirebilmek..
Hafıza kaybıArkadaş o belediyeyi batıran kim bunu da biraz konuşsunlar yaw. Dinozor parkın işlevi ne mesela biri anlatsın da bilelim.