mansur yavaş

Haydar baş dgl miydi o ya

Yazdığım 14 maddeyi buraya cevaplamayın kendi iç dünyanızda cevaplasanız yeter zaten

Raporladım...

Troll maaşı alıyorum .. ama sen çok akıllı çıktın kandıramadım tüh seni..

dediğim gibi o ikisini yazmasan samimi ama kafası çok basmayan biri olduğunu düşünebilirdim

ama kanal istanbul savunan birisi samimi olamaz, şu anda ülkeyi esir almış tamamen şuurunu kaybetmiş bi mafyatik güruh tarafından bir daha geri döndürülemeyecek şekilde ülkenin içine ediliyor, sen hala bu güruhun soygunlarına uydurduğu açıklamaları makul gören ve buna vatansever sosu veren bi gerizekalısın, kendini kanıtlamak için de kitap okuyorum falan demişsin trajikomik

Raporladım...

Troll maaşı alıyorum .. ama sen çok akıllı çıktın kandıramadım tüh seni..
Kardes sen niye bu kdr atarlısın. Okudugun o kdr kitap sana sukuneti ogretmedi mi. Insanın bilgisi arttıkca bu atarlı halleri gider. karşı tarafın haklı oldugu noktaları da gorme kabiliyeti, empati yapma özelligi falan kazandirir. Fakat ben senin yazdiklarini okudukca, surekli ben haklıyım, benim soylediklerim gercek dogrular tarzı bi yaklaşım var. Bilgi cogaldıkça bu tur seylerden uzaklaşır insan normalde. Yoruluyorum yazdiklarini okurken. Biraz daha konuşsan butun dunya bize dusman, biz dunyada bir numara olmaya calisiyoruz, bu dunyayi tekrar biz yonetecez gibi soylemler gelecek diye bekliyorum ne yalan soyleyeyim.

Buna kesinlikle katılmadım katılmamda... hertürlü tepkimizi de verdik zaten .. terörle pazarlık olmaz sıkarsın kafasına kurşunu dağa mağarasına gömersin..

Milli Çizgiye Gelen Herkes Baş Tacıdır Dedim..
İktidar olanlar ya milli çizgiye gelir ya da iktidar da kalamaz..

Size birkaç soru ..

1-) Kıbrıs da Türkleri katleden işkence eden Türk katili Rum Makarios'un heykelini İstanbul'a yapan kim ?
2-) Kıbrıs da ailesiyle beraber ellerinde silahla olduğu halde bıçakla işkence yapılıp derisi yüzülen en son banyo küvetine ailecek konulan katledilen Subayımız Cengiz Topel'in heykelini Eskişehir'den kaldıran kim ?
3-) İzmir'de iskeleye yunan kralının ismini veren kim ? Ülkemizde yaşamış emekleri var bu kralın diyen kim ?
4-) Ülkesini fransaya'ya şikayet eden ve müdahale eden diyen kim ?
5-) Ermeni soykırıkımı yapıldı diyenleri baştacı yapanlar kimler ?
6-) ATATÜRK bile diyemeyip Gazi Mustafa Kemal diyenler kimler ?
7-) ATATÜRK'ün heykelini yakıp kurduğu cumhuriyeti de böleceğiz diyen kim ? onlarla gizli ittifak yapan kimler ?
8.) ATATÜRK'ün Kurduğu partide bir İl Başkanı olan ve ATATÜRK'ün ASKERLERİYİZ lafını kesinlikle kabul etmiyorum diyen kim ?
9-) İktidara gelirsek savunma sanayiindeki fabrikaları kapatacağız diyen kim ?
10-) Ypg , Pyd bize mi saldıracak neden sınır dışı operasyon yapıyoruz diyen kim ?
11-) Teröristlerin Şehit Ettikleri Savcımıza yardım yataklık edenler kim ?
12-) Gezi olaylarında Devlet malı yakılıp yıkılırken göstericiler demokratik haklarını kullanıyor diyenler kim ?
13-) İstanbul Boğazından bedava gemiler geçerken bize yılda 30 milyar dolar para kazandıracak kanalı istemeyenler kimler ?
14-) Taciz tecavüz sıkandallarını saklayan kimler ?

Bu liste uzar gider daha yüzde 1'ini bile yazmadım daha..

Kimin İktidar kimin muhalefet kimin cumhurbaşkanı olacağından ziyade yönetenlerimizin Türk Milli şuurunda olmaları daha önemli...

1- o makarios heykeli değil kıbrıs barış antlaşmasının imzalandığı heykel makarios rauf denktaş ve bm sekreterinin antlaşmayı imzaladığı heykel

2- cengiz topel'in heykeli kaldırılmadı

3- iskeleye yunan kralının ismi verilmedi

4- kimse fransa'ya gel ülkeye müdahale et demedi

5-ermeni soykırımı var diyenleri baş tacı eden akp liler

6- ATATÜRK'e gazi diyen ATATÜRK diyemeyen rte nin kendisi.hatta ''AYYAŞ'' dedi

7-ATATÜRK'ün heykellerini yıkan isminde ATATÜRK geçen havaalanı stat vs. gibi yerleri kaldıran akp nin kendisi

8- kadın orada ATATÜRK'ün yoldaşıyım dedi

9- muhalefetten kimse öyle bir şey demedi eldeki tank palet fabrikasını katarlılara peşkeş çeken akp denieln parti

10- ypg başkanı salih müslim'i ankara'da kırmızı halı sererek karşılayan akp nin kendisi

11- kim etmiş açıkla belgesi varsa göster. aksine teröristlerin en büyük destekçisi akp denilen oluşum. pkk nın başındaki itten oy dilenen kim?

12- demokratik haklarını kullananlara şiddetle karşılık verenler olayların müsebbibidir.

13- möntrö anlaşmasına göre gemiler bedava geçiş yapar kimse katarlılara peşkeş çektiğiniz çakma su yolundan geçmez.

14- taciz dediğin olayın failleri partiden atılmış bizzat parti tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş. tacizci tecavüzcü kokocu arıyorsan akp nin içine bakacaksın.

Agamemnon örneği gibi safsatalara cevap verilmesini istiyor. Gerçekten iflah olmaz vatan hainleri bunlar.

O dediği iskelenin de chp ile alakası yok ha, valiliğe bağlı. İzmir Valisi de bu akp ye yakın sayılır :D

Geri
Üst Alt