Maradona: "Messi'nin lider olabilecek bir karakteri yok"

birader bu ne sinir böyle? sakin ol azıcık.alt tarafı bir spor dalı için birbirinizi kırmayın.eminim arjantinliler bizim kadar tartışmıyordur bu konuyu:)
Ben sinirlenmiyorum tarzım o, karşımdaki adam sürekli yalan söylediği için de kasıtlı sert yazıyorum.

Benle Maradona'nın başarılarını düzgün ve doğru argümanlarla tartışan herkesi dinlerim zira artıları eksileri de konuşuruz ancak sırf kendi fikrini empoze etmek için uydurma argümanlarla biri karşıma çıkarsa onun üstüne oynamak için her şeyi yaparım zira bu tip durumlar gereksiz. Forumun amacı farklı fikirleri savunup çıkarımlar yapmaktır ancak DOĞRU VE DESTEKLEYİCİ argümanlarla.

Seviye ye gel, istediği gibi küfür ediyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Noldu spor yorumculuğunu bıraktın mı?

Olum sen de az soyadın gibi delikanlı ol lan, derdin varsa alıntıla çık karşıma öyle konuş.

Yüzüme bakacak cesareti olmayan ödleğin tekisin, git klavye arkasına saklanmaya devam et ya da adam ol ne derdin varsa bana anlat ortaya değil.

Olum sen de az soyadın gibi delikanlı ol lan, derdin varsa alıntıla çık karşıma öyle konuş.

Yüzüme bakacak cesareti olmayan ödleğin tekisin, git klavye arkasına saklanmaya devam et ya da adam ol ne derdin varsa bana anlat ortaya değil.

sen köpeğin uçmasını istemişsin be abi

George-Costanza.gif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cumaya mı gittiniz? Ortalık sessizleşti.

Allah kabul etsin m8

Yanlız bu durumda da konuya bakan ve inceleyen insanların gözünde haklı iken haksız duruma deüşebilirsin.

Ben sinirlenmiyorum tarzım o, karşımdaki adam sürekli yalan söylediği için de kasıtlı sert yazıyorum.

Benle Maradona'nın başarılarını düzgün ve doğru argümanlarla tartışan herkesi dinlerim zira artıları eksileri de konuşuruz ancak sırf kendi fikrini empoze etmek için uydurma argümanlarla biri karşıma çıkarsa onun üstüne oynamak için her şeyi yaparım zira bu tip durumlar gereksiz. Forumun amacı farklı fikirleri savunup çıkarımlar yapmaktır ancak DOĞRU VE DESTEKLEYİCİ argümanlarla.

Yanlız bu durumda da konuya bakan ve inceleyen insanların gözünde haklı iken haksız duruma deüşebilirsin.
Kimseye haklılık ispat etme derdinde değilim,benim derdim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlarla ya da göz göre göre insanları kandırmaya çalışanlarla.

Zaten konuşmaların tamamı okunduğunda karşıdaki kişinin sürekli yanlış bilgi verdiği anlaşılıyor.

Edilen küfürleri zaten tasvip emiyorum kendim de, bu tarz bir üslupla da kimseyle tartışmam zaten ancak bakıyorum karşıdaki insanın amacı boş, kendi fikrini yalan yanlış ifadelerle empoze etmekse ben de sallamıyorum, alaycı üslupla aşağılıyorum.

Sen biraz realite'ye dön, su an sende herkes gibi klavye arkasinda yazip duruyorsun, mal mal konusmayi birak.
Eger delikanli olmak senin gibi küfür etmek ise, evet delikanli degilim.

Senin tek yaptigin tanimadigin üyelere sosyal yasantidan bahsedip kendin admin olmadigin halde rütbenin arkasina saklanip otorite kozunu sosyal medyada kullanmak. Kisi kendinden bilirmis isi diye bir söz var, senin psikolojik durumunu özetliyor.

Argümanlardan bahsedip ayni ortamda cevap verenlere küfür etmekte ayri bir ironi.

Hadi simdi 15-20 yasinda ki cocuklardan like toplamaya devam et. Veya üstüne bi küfür daha cak, bu tip seyleri ciddiye almadigimi biliyorsun. Sidiki yarisina girecek degilim, sende girme, hani sosyal yasanti fln diyorsun ya, gerek yok forumlarda bunlara.

maradona kiskanclik etmis burada
messinin altinda ezilmeye devam et sisko

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Messi>Maradona kesinlikle.3 km koşulan dönemler geçti artık savunmalar çok sert ve defans oyuncuları hantal değil.

Maradona bu dönemde oynasa hiçbir şey yapamazdı.Şımarık ve tembel adam futbolcu zor olur 2000 sonrası.

dönemine bakacaksın.

bakın 1989-1990 şampiyon kulupler şampiyonu kim olmuş ? UEFA Champions League 1989/9 - History – UEFA.com

Bakın kadrosu nasılmış ?

Goalkeepers[edit]

Defenders[edit]

Midfielders[edit]

Attackers[edit]

Bakın 1989-90 da napoli kadrosu

Goalkeepers[edit]

Defenders[edit]

Midfielders[edit]

Attackers[edit]

Van basten 18 golle gol kralı, 2. maradona 16 golle !!

Şimdi şu kadrodan Maradonayı çıkarın , Dünyanın o zaman en iyi liginde gitsin Baresili, Costacurtalı , Maldini li, Tasottili, Rijkaardlı, Gullitli, Van bastenli, Donadonili, Massarolu şampiyonlar ligi şampiyonu AC milanın önünde şampiyon olsun mümkün müdür ?

Barcadan messiyi çıkarın gider Reali 4-0 madridde yenip şampiyon olur ( Messi sakat değilken noucampde 2-1 yenilebilirler hatta! :) ama diegoyu o napolinin kadrosundan çıkarın kümede kalmaya oynar.

Konu kişinin 1 takımın kaderini ne kadar değiştirebileceği ise tarihte Maradonanın yanına kimse yaklaşamaz.

o zamanın futbolu bu zamanın futbolu diyenler 30 yıl sonra bugünkü messi standart bir oyuncu olabilir bunu unutmayın!! Dolayısı ile devrine göre kim ne yaptı ise ona göre değerlendirin.

Messi muhteşem bir orkestranın(Barcelona) en değerli enstrümanıdır. O olmadan da muhteşem orkestra olduğunu messisiz maçlarda kanıtlamıştır.

Maradona ise sokak bandosunu muhteşem bir orkestra haline getiren orkestra şefidir! ;) O olmadan Napoli sokak bandosudur!! ;)

O olmadığı 92-93 sezonunda 2 sene öncesinin şampiyonu ligi 11. sırada bitirmiş ve nerede ise tüm kadro onun dışında aynıdır!!

Son düzenleme:
Hadi simdi 15-20 yasinda ki cocuklardan like toplamaya devam et. Veya üstüne bi küfür daha cak, bu tip seyleri ciddiye almadigimi biliyorsun. Sidiki yarisina girecek degilim, sende girme, hani sosyal yasanti fln diyorsun ya, gerek yok forumlarda bunlara.

Kime cocuk diyorsun olum sen ? Kerimin mesaji like almasi biryerine batmisda bu kadar laf atiyorsun. Adam ol biraz, adam.

Geri
Üst Alt