Maradona: "Messi'nin lider olabilecek bir karakteri yok"

Üstad hala anlamadınız mı yahu?

Adamın kendine has kimsenin görmediği bir dünyası var ve biz orada yaşamıyoruz. Adamın verdiği bilgilerin çoğu yalan.

Şizofreni de olabilir.

Bence yaşı doğru,gerçekten o maçları falan izlemiş ama yanlış hatırlıyor skorları da sonuçları da.Ama şundan eminim,hiç mackolik falan girmemiştir hayatında doğru dürüst.

Bence yaşı doğru,gerçekten o maçları falan izlemiş ama yanlış hatırlıyor skorları da sonuçları da.Ama şundan eminim,hiç mackolik falan girmemiştir hayatında doğru dürüst.
Yaşı doğru olabilir ki emin değilim de bundan ama hani savunulan tezlerin hepsinde açıklar var.

Ben 20 dakikalık özetlere bile inanmıyorum mesela. Hagi örneği de net gösterdi bence yani kendi kafasındaki dünyada her şey farklı. Hatırlamazsan hatırlamıyorum dersin bu kadar net olarak yanlış savlarda bulunmazsın. Şahsen ben emin olmadığım konuda kesin konuşmam.

Nasılsa millet bakmayacak araştırmayacak diye sallıyor kafasından belki de :)

Yaşı doğru olabilir ki emin değilim de bundan ama hani savunulan tezlerin hepsinde açıklar var.

Ben 20 dakikalık özetlere bile inanmıyorum mesela. Hagi örneği de net gösterdi bence yani kendi kafasındaki dünyada her şey farklı. Hatırlamazsan hatırlamıyorum dersin bu kadar net olarak yanlış savlarda bulunmazsın. Şahsen ben emin olmadığım konuda kesin konuşmam.

Aynen emin olmadan konuşmamak lazım,hayal meyal hatırlanan şeyler yanlış olabiliyor.Dediğim gibi mackolik girse,orada geçmiş sezonlara bir göz atsa bile onları yazmaz zaten.Tamamen eksik bilgiyle yazmış cevaplarını,orada katılıyorum sana.

Napoli napoli demiş de,şampiyonluğu örnek vereceğine UEFA Kupası'nı daha çok ön plana çıkarabilirdi mesela,Münih'i yarı finalde eleyip aldıkları UEFA Kupası'nı.O daha mantıklı bir argüman olabilirdi.Maradona da gerçi 3 gol atmış o sezon UEFA'da,kaç asist yaptı bilemiyoruz.

Tartışmayı takip eden aklı başında her insan senin haklı olduğunu gördü zaten adam aynı şeyleri yalan yanlış söyleyip durdu. Ama sen de çok küfrettin şimdi hiç hoş olmadı.

Tartışmayı takip eden aklı başında her insan senin haklı olduğunu gördü zaten adam aynı şeyleri yalan yanlış söyleyip durdu. Ama sen de çok küfrettin şimdi hiç hoş olmadı.
Mizac meselesi, rahat konuşuyorum burada ama evet dışarıdan kötü gözüktüğünün farkındayım.

Tartışmayı takip eden, o dönemi hem maradonayı hem messiyi seyreden kimse messiyi maradonanın önüne koymaz.

Siz Maradonayı seyretmeden işkembeden sallarsınız.

İş 1 kişinin bir takıma katkısı ise adam napoli gibi tarihi boyunca şampiyon olmamış napoliyi platinilerin, sacchininmilanı önünde şampiyon yapmış adamdır.

Messi yokken Barca battı mı ? Yooo !! Gitti Reale madridde 4 attı. Liderdi. Messi sağlam döndü barcelonada reali yenebildiler mi ? Yo yenildiler.

Messi madem büyük Maradonadan neden dünya kupasını arjantine getiremiyor ? Hani maradonadan büyüktü ???

Çok basit, Diego 1 numaradır. Messi 2 !

Tartışmayı takip eden, o dönemi hem maradonayı hem messiyi seyreden kimse messiyi maradonanın önüne koymaz.

Siz Maradonayı seyretmeden işkembeden sallarsınız.

İş 1 kişinin bir takıma katkısı ise adam napoli gibi tarihi boyunca şampiyon olmamış napoliyi platinilerin, sacchininmilanı önünde şampiyon yapmış adamdır.

Messi yokken Barca battı mı ? Yooo !! Gitti Reale madridde 4 attı. Liderdi. Messi sağlam döndü barcelonada reali yenebildiler mi ? Yo yenildiler.

Messi madem büyük Maradonadan neden dünya kupasını arjantine getiremiyor ? Hani maradonadan büyüktü ???

Çok basit, Diego 1 numaradır. Messi 2 !

Yahu futbol bu,bu maç kaybedersin öbür maç yenersin,Messi ile ne alakası var bu durumun?İki maç da birbirinden çok farklı,biri daha ilk yarıda şampiyonluk yarışı devam ederken yapılmış bir maç,diğeri de puan farkı 10'lara çıkmışken yapılmış bir maç.

Şimdi Messi'nin hiç katkısı olmadı mı Arjantin milli takımına?Takımı oynatan adamdı bence Messi bir önceki Dünya Kupası'nda,Messi olmasa biraz zor çıkarlardı finale.Her şey gol-asist-istatistik de değil,sahadaki futbolu iyi gözlemlemek lazım.O takımda pozisyon hazırlayan,şut atan,golü koklayan en büyük adam Messi.Finalde 46. dakikadaki pozisyonu Messi atabilseydi belki kupayı da alacaklardı ama olmadı,bu Dünya Kupası'nda alamadı belki bir sonrakinde alır.Maradona da iyidir kötü diyen yok ama öyle bir anlatıyorsun ki Messi değil de Burak Yılmaz'dan falan bahsediyoruz.

Yahu futbol bu,bu maç kaybedersin öbür maç yenersin,Messi ile ne alakası var bu durumun?İki maç da birbirinden çok farklı,biri daha ilk yarıda şampiyonluk yarışı devam ederken yapılmış bir maç,diğeri de puan farkı 10'lara çıkmışken yapılmış bir maç.

Şimdi Messi'nin hiç katkısı olmadı mı Arjantin milli takımına?Takımı oynatan adamdı bence Messi bir önceki Dünya Kupası'nda,Messi olmasa biraz zor çıkarlardı finale.Her şey gol-asist-istatistik de değil,sahadaki futbolu iyi gözlemlemek lazım.O takımda pozisyon hazırlayan,şut atan,golü koklayan en büyük adam Messi.Finalde 46. dakikadaki pozisyonu Messi atabilseydi belki kupayı da alacaklardı ama olmadı,bu Dünya Kupası'nda alamadı belki bir sonrakinde alır.Maradona da iyidir kötü diyen yok ama öyle bir anlatıyorsun ki Messi değil de Burak Yılmaz'dan falan bahsediyoruz.

Diger gruplar cok sertken arjantin en kolay rakiplerle oynadi. Ben fifanin onu finale cikartma cabasi diye gordum.

Maclarda Messinin katkisi di mariadan az degilmiydi sence?

Diger gruplar cok sertken arjantin en kolay rakiplerle oynadi. Ben fifanin onu finale cikartma cabasi diye gordum.

Maclarda Messinin katkisi di mariadan az degilmiydi sence?

Kesinlikle değildi,o maçları izleyen herkes de görmüştür adam tek başına takımı pozisyona sokuyordu çoğu zaman.En büyük şanssızlıkları finalde bu kadar kuvvetli Almanya'nın olması oldu,yoksa kesin alırlardı kupayı.

Ya her şeye bir bahane bulabiliriz,en kolay rakipler vs.,Kerim açıklamış Serie A'da 3 takım tarihinin ilk şampiyonluğunu elde ettiği bir dönem.

Maradona daha yetenekli olabilir ama iyi futbolcu olmakla yetenekli olmak çok farklı şeyler,yeteneğini de çalışarak,kendini geliştirerek taçlandırmak lazım.Messi net olarak daha iyi futbolcu bana göre Maradona'dan.Maradona değişik işlere bulaşmasaydı çok daha fazlasını başarabilirdi.

Messi turnuvanin acik ara en etkili oyuncusuydu WC2014'te. Istatistiklerle sabit bu. Di Maria 3 yaptiysa 5 sicti.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Eger konu turnuvanin etkili oyuncusu ise tek isim vardi James Rodriquez !! Herhalde artik burdada cogunluk hemdikirdir.
Hyr.
James ve Kolombiya'dan beklenene oranla James'in etkisi, Messi ve Arjantin'den beklenene oranla Messi'nin etkisinden daha fazlaydi diyebiliriz belki.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Geri
Üst Alt