Marafona: "Kulübümüzün prestij ve onurunu korumak için çalışmaya devam edeceğim"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Marafona: "Bazen profesyonel bir futbolcunun, özellikle de kalecinin korkunç ve anlaşılmaz maçları olur. Bugünkü de benim gurur duymayacağım maçlardan biriydi. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Kulübümüzün prestij ve onurunu korumak için çalışmaya devam edeceğim"

senin şerefini onurunu seveyim ben. ghezal in ilk dk da çektiği topu görmemiştim onda da benzeri bir şey yapmış. rezillik. dün ki olayları sanssızlıkla yorumlamak için çok iyi niyetli olmak lazım.

babakar denen karaktersize bi bukle sövmek isterdim ama yapamıyorum. onun ben gelmişini geçmişini diyeyim siz tamamlayın. bizim maçlarda ronaldo kesiliyor basımıza. bjk ye karşı 3 mt den boş kaleye topu atamadı. sezonun en trajikomik anıydı.

senin şerefini onurunu seveyim ben. ghezal in ilk dk da çektiği topu görmemiştim onda da benzeri bir şey yapmış. rezillik. dün ki olayları sanssızlıkla yorumlamak için çok iyi niyetli olmak lazım.

babakar denen karaktersize bi bukle sövmek isterdim ama yapamıyorum. onun ben gelmişini geçmişini diyeyim siz tamamlayın. bizim maçlarda ronaldo kesiliyor basımıza. bjk ye karşı 3 mt den boş kaleye topu atamadı. sezonun en trajikomik anıydı.
babacar ayakta durup rahat vurabilecegi topu , birden kayarak atmaya calisti sok oldum gorunce ve topu auta gonderdi.

babacar ayakta durup rahat vurabilecegi topu , birden kayarak atmaya calisti sok oldum gorunce ve topu auta gonderdi.
o pozisyondan sonra izlemeyi bıraktım ya kapadım çıktım dükanı. bu ufak detaylar şampiyonluğu belirleyecek işte. fb nin hataya karşı aldığı 3 puan da çok tuhaftı mesela.
tamam bjk nin pozisyonu var ama alanya maçı kazansa kimse sesini çıkaramazdı. yatmayı tercih etti onursuzlar. futbol şansı falan değil bu. baska bir seyler var.

fb sampiyon olsa da rahatlasak yav
tüm forum dördüncü yildizi kutlariz cok güzel bir sekilde

su saatten sonra bjknin rakipleri her mac kendi kalelerine gol dahi atsa burada bir kisi cikip konusmamali

tepki vermek istiyorsaniz eger, gidin eline bir milyon tane firsat gecip, hicbirini degerlendiremeyen, ftye verin

basimizda az biraz iyi bir td olsaydi her seye ragmen, puan farkiyla liderdik su anda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

fb sampiyon olsa da rahatlasak yav
tüm forum dördüncü yildizi kutlariz cok güzel bir sekilde

su saatten sonra bjknin rakipleri her mac kendi kalelerine gol dahi atsa burada bir kisi cikip konusmamali

tepki vermek istiyorsaniz eger, gidin eline bir milyon tane firsat gecip, hicbirini degerlendiremeyen, ftye verin

basimizda az biraz iyi bir td olsaydi her seye ragmen, puan farkiyla liderdik su anda

Fenerbahce ile aramizda 1 puan fark var , fenerbahce bizden daha mi iyi top oynuyor?
Fenerbahce ile bizim sampiyonluk sanslarimiz esit , hayir neden sanki biz komple yaristan kopmus gibi davraniyorsun ya besiktas yada fenerbahce sampiyon olacakmis gibi. Henuz bitmis hic birsey yok. biz degilde evinde gelene gecene yenilen fenerbahce mi sampiyon adayi , fener bizden daha kotu.

bak şikeci ite bak bir de özür diliyor, karaktersiz.

Fenerbahce ile aramizda 1 puan fark var , fenerbahce bizden daha mi iyi top oynuyor?
Fenerbahce ile bizim sampiyonluk sanslarimiz esit , hayir neden sanki biz komple yaristan kopmus gibi davraniyorsun ya besiktas yada fenerbahce sampiyon olacakmis gibi. Henuz bitmis hic birsey yok. biz degilde evinde gelene gecene yenilen fenerbahce mi sampiyon adayi , fener bizden daha kotu.
cok samimi sekilde soruyorum sana

bana en son ne zaman 3 puan kazandigimizi söyleyebilir misin?

hicbir yere bakmadan söyleyeceksin bana bunu

bak ben cidden hatirlamiyorum

cok samimi sekilde soruyorum sana

bana en son ne zaman 3 puan kazandigimizi söyleyebilir misin?

hicbir yere bakmadan söyleyeceksin bana bunu

bak ben cidden hatirlamiyorum

Kayseri maci , araya milli mac filan girdi hatirlamaman normal .Besiktas sampiyonlugun en buyuk adayi onu kimse inkar edemez ama sanki sampiyonluk yarisi iki takim arasinda geciyor gibi algiliyorsun.Fenerbahcenin denizlispordan once fenerbahce en son ocakda evinde yenmis evet yanlis duymadin ocakda , hayir onlarin sampiyonluk sansi bizden cok ise ben birsey bilmiyorum besiktas puan kayip ederse sampiyonluk yarisinda biz fenerbahcenin onundeyiz.

şerefinle hakkınla efendi şikeci, efendi hırsız

Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissetti acaba ?

Matchfixing club

Beşiktaş Jimnastik Kulübü

Fbjk kardesler Bu sezon birbirini yiyecek iyi izleyin. Yaristan uzaklasmamizin güzel bir yan etkisi

Bu açıklamayı yapma ihtiyacı duymak çok enteresan.

Dünden sonra iyiki sampiyonluk sansimiz bitti de, bu nasil aciklama ?

Kayseri maci , araya milli mac filan girdi hatirlamaman normal .Besiktas sampiyonlugun en buyuk adayi onu kimse inkar edemez ama sanki sampiyonluk yarisi iki takim arasinda geciyor gibi algiliyorsun.Fenerbahcenin denizlispordan once fenerbahce en son ocakda evinde yenmis evet yanlis duymadin ocakda , hayir onlarin sampiyonluk sansi bizden cok ise ben birsey bilmiyorum besiktas puan kayip ederse sampiyonluk yarisinda biz fenerbahcenin onundeyiz.
Renktaşim, biz kuşları daha şanslı görmemizim belli nedenleri var yoksa bizden üstün oldukları için değil.

1.Biz berbat ötesi top oynuyoruz ve hiç bir maçı almayı istemiyoruz gibi bir hava var ve bu hava düzelecek gibi değil ( kısaca oyun anlamında tünelin ucunda ışık yok)
Buna istinaden kuşlar da bir halt oynamıyor ama bir şekilde duran top filan maçı bağlıyorlar.

2.kuslarin kalan maçları hep kendi dost takımlarıyla ve kolay rakiplerle.( Bizde ise bjk,ts, ve Antalya ile Göztepe deplamsnalari var.

3.hakem ve fenerasyonun kuşların arkasında olması ki bana göre bu çok büyük bir etken.

Yoksa bir halt oynadıkları yok.

Geri
Üst Alt