Marca: Arda Turan Kilolarıyla Çok 'Formda' Gözüktü

Cimbomun özçocuğuna body shaming yapmayın

Ömer başka seviye ya. Adamda koordinasyon yok. beyniyle ayakları ters hareket ediyor herifin
Beynini bilmiyorumda bunlar mutfak tüpü gibi vücüda sahip topçular 28 inden sonra dehlemek icap eder

Parantez açarsak adamın tek işe yaradığı iç de oynatmak harici boklar denedik
Stoperde bile daha çok iş yapacak adamı bek yapıyoruz falan filan

Takımı eleştirmekten vazgeçtim zaten
🤯🤮

Beynini bilmiyorumda bunlar mutfak tüpü gibi vücüda sahip topçular 28 inden sonra dehlemek icap eder

Parantez açarsak adamın tek işe yaradığı iç de oynatmak harici boklar denedik
Stoperde bile daha çok iş yapacak adamı bek yapıyoruz falan filan

Takımı eleştirmekten vazgeçtim zaten
🤯🤮
Zaten yediğimiz golde önceden kossa gol olmazdı yine geç kaldı tabiki

adam sezon sonu futbolu birakacagi icin göbek çok fazla gözüme batmiyor. nuri sahinde mesela o da teknik direktör oldu

FT ile Arda birbirini yaglayip, kendilerini bekleyen sondan kurtulacaklarini saniyorlar. Arda genc profesyonellere ders olarak gosterilmesi gereken ibretlik bir kariyer fiyaskosudur. FT bugun baska iyi bir klup, milli takim vs den tekluf alternatifi olsa, yuz kere proje vs demeden birakip kacmisti. Adam bizi sampiyonlar liginde yuzustu birakip kacti Tupcuye. Ancak Salaklar inanir onun Galatasarayi egosundan cok sevdigine. Biz yasadik, tanidik.

Çok ızdırap çekti yazık en büyük Galatasaraylı kardeşimize

Şu hali ile sahaya alması hocanın inanılır gibi değil.

bu nasıl galatasaraylılık arda efendi?

lafa geldiği zaman mangalda kül bırakmazsınız. klübü yeniçeri ocağına çevirdin millete elini öptürüyorsun. florya'da yeniçeri ağası gibi dolaşıyorsun. elde tespih, dar takımlar...

siz kimsiniz ya? cehaletinizi, görgüsüzlüğünüzü alet ettiniz bu klübe... yok mu bu mafyözlerin saltanıtını bozacak bir adam??? yetiş ya ünal aysal

bu nasıl galatasaraylılık arda efendi?

lafa geldiği zaman mangalda kül bırakmazsınız. klübü yeniçeri ocağına çevirdin millete elini öptürüyorsun. florya'da yeniçeri ağası gibi dolaşıyorsun. elde tespih, dar takımlar...

siz kimsiniz ya? cehaletinizi, görgüsüzlüğünüzü alet ettiniz bu klübe... yok mu bu mafyözlerin saltanıtını bozacak bir adam??? yetiş ya ünal aysal

bu yeniceri olaylari tekrar yasanmisti. cassio lincoln zamaninda. takimda yerliler, yabancilara(lincoln) karsi ic savas acmislardi.

arda'da yenicerilerin basini cekiyordu. allahtan ozaman athletico'ya transfer oldu ve ardadan ve yenicerilerden kurtulmustuk.

ua forumund ilk ve tek banimi arda yüzünden yemistim. hakliymisim.

Marcao he

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ft: eyy marca...

Karakteri bakımından en çok eleştirenlerden biriyimdir; iki kez yakından görmekle yaşadığım hayal kırıklığını paylaşmıştım ki o zamanlar severdim kendisini, takım kaptanıydı, yetenekliydi filan...

Takıma dönmesine futbol içi ve dışı sebeplerle şiddetle karşı çıkmış olsam da bu kadar kötü performans göstermesine şaşırdığımı itiraf etmeliyim. İnsanda biraz utanma olur, sağlığı için bile şu halde olmaz yahu...

FT in, ''8 şampiyonluğum var, kredim sonsuz olmalı'' tavrı ile Arda' nın, ''13 milyon bonservis kazandırdım, lütfedip döndüm'' tavrı aynı çarpık zihniyetin ürünleridir...Galatasaray sayesinde böyle kariyer yapabildiklerini ille birilerinin hatırlatması gerekmemeli...

Haftada 6 gun pirzola ve iskender kebapi goturursen normal bunlar.

Buna forma vermez Torrent bence.

Geri
Üst Alt