MARCA:''Fenerbahçe Trabzon'dan Çıkamadı'

Düşünün kardeşim yıllarca beklediğiniz bir kupa.İlk yarı bitmiş Bursa ile 5, Fener'le 9 puan fark.Lig sonun da avarajla kupa elinizden kaçıyor.Sonra şüpheli 18'de 17'nin şikeli olduğu ortaya çıkıyor.

Mahkeme sonucunu bekle sonra Uefa'yı bekle o da bitti, yargıyay... E tamam artık bişey kalmadı, şimdi de yeniden yargılanma.Artık alenen belli ki Aziz çıkıp şike yaptığım için özür dilerim dese bu federasyon yine kupayı Trabzon'a vermez.

Empati yapın.Taş olsa çatlar.

konu kilit ve çöpe atın lütfen.nice gerçek son dklar paylaşıcaz burda.

sikeci yazmiyor arkadaslar,

olaylar yuzunden mac iptal edildi

Maalesef orijinal yazida sikeden bahsedilmiyor. Trabzonlular'in ugrasmasi lazim bence yabanci basinin bu konuda haber yapmasi icin. Hatta biraz calissalar "Sampiyonlugu calinan takim" diye dokumanter film bile yaptirabilirler, hic lobi yapmayi bilmiyorlar. UEFA cok buyuk baski altinda kalir boyle seyler olsa.

Bende twitter'de görüp burda başka başlıkda postaladım._ neyse:DD

Kilit yada başlık değişsin en azından. Antulaşmaya gerek yok yada fotomaca rakipde olmaya gerek yok

şu konuyu çöpe atın Allah aşkına.yoksa küfür edecem birilerine.rezillikmiş.şike yapanlar rezil değilde böyle bi konuyu açanlar rezil oluyo.

olm koca gazete şikeci yazacak değil ya nesine inanıyorsunuz bunların :D

Geçen de tahkim kurulu yok diye birşeyler getirmişti.

Haberler bizi heyecanlandırabilir ama koyun olmak iyi birşey değil.Biraz araştırmacı olmak gereklidir.

onu diyen trabzonlu avukatlar.koyun da sensin.her konuya kilit diyen değişik bi varlıksın.

twitterdaki yüzler,binler cahil ben değil.herkes yazınca doğrudur dedim.o gereksiz lafını da sana yedirtirim.

nasıl yedireceksin abicim

gereksizsin işte

araştırmadan etmeden buraya haber koyuyorsun bin tane insan görüyor galeyana geliyor

sonra biz böyle konuşunca elin fenerlileri de kafa buluyor

koyundan ne farkın var gördüğünü koyuyorsun siteye araştırmadan etmeden

Geri
Üst Alt