Marcao Affedildi!

Hakemlerin bu saatten sonra kendisine karsi tutumunu cok merak ediyorum

Galatasaray Futbol Takımı, 2021-2022 Süper Lig Sezonu dördüncü haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri ve yüksek şiddetli koşular gerçekleştirildi.

Antrenmanın devam eden bölümünde yediye yedi hedefsiz pas oyunu oynandı.

Ana bölümde ise sınırlı alanda dayanıklılığa yönelik çift kale maç yapıldı.

Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Milli takım kamplarında bulunan Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Victor Nelsson, Alpaslan Öztürk, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicâldău, Sofiane Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed antrenmanda yer almadı.

Marcão Teixeira antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Arda Turan'ın tedavisine devam edildi.

Galatasaray Futbol Takımı, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek

Avrupada OS yok diye her mac üc stoperle oynariz.

cezasına da itiraz etseydik keşke show yapmayıp

Vasat dengesize maaş ödemeye devam. Spor kulübü değil hiçbir halta yaramayacak vasıfsızları koruma derneği

Avrupada OS yok diye her mac üc stoperle oynariz.
En son 3 stoperle oynadığımızda 5 yedik lazio falanda aynı tarifeyi rahatlıkla uygular ,

ne kadar çok forvet oynarsan o kadar fazla atamayacağın gibi ne kadar çok defans koyarsan o kadarda az yemezsin
bambaşka dinamiklere sahip bir oyun kurgun olması lazım ama bizde o olmadığı için ne oynarsak oynayalım çokta farketmiyor

cezasına da itiraz etseydik keşke show yapmayıp
Show dan ziyade TFF ve diğer klüplere Rest ti o bence. Marcao gerçekten severim ama hala inanılmaz kızgınım hatta büyük oranda da haklı idi kızmaya ama olmaz kardeşim, çar çakal a malzeme edemezsiniz takımı da kendinizi de artık anlasınlar nerede olduklarını, bence eskisinden daha iyi dönecek kendini göstermek ve affettirmek için

Ekşi'de 'kerem aktürkoğlu'nu dövmenin 150 bin eur olması' diye başlık açmışlar.

Ne kadar ayıp ya. Olay olmuş bitmiş, taraflar barışmış, adam hem disiplin cezası hem de para cezası almış. Daha ne olsun?

Ben kerem'in yerinde olsam, dava ederdim o başlığı da, altında yazılan birkaç entryi de.

Futbol fanatizmi yüzünden hiç olmadık şeyler görüyoruz son zamanlarda.

Sırf rakip takım zarar görsün diye üşenmeyip bu kadar uğraşıyorlar. Acaba o kavga Alpaslan ile Aytaç arasında olsaydı bu kadar hassas olacaklar miydi?

Geçen Ferhan Şensoy'un cenazesinde, tabutta GS bayrağını görünce yuhalamış bir kaç BJK'li.

Gerçi bunun FB'si, BJK'si yok. Bütün fanatik futbol taraftarları benzer şekilde.

Caneri her gittiği takımda tokat manyağı yaptılar gündem olmadı, bizim takımımızda tartışma çıkınca ülke gündemi oluyor

yaptığı an çok kızdım da olması gereken buydu. yıllardır bi fasosu olmayan adamı tek hareketiyle gözden çıkaramayız. ciddi bir yatırım söz konusu üzerinde. taraftar umarım bir mallık yapıp kutuplastırmaz meseleyi. giren çıkan galatasaray'a olur çünkü.

Geri
Üst Alt