Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
sokağa atacak paramız yok tek para eden topcumuz su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz mi dedik takım arkadaşını yumrukla diye. Şu dış mihrak kafasından çıkın lütfen.Bazı taraftarlar yüzünden böyle bir oyuncuyu kaybedecektik. Fener medyasının gazıyla
Biz mi dedik takım arkadaşını yumrukla diye. Şu dış mihrak kafasından çıkın lütfen.
Kendi takım arkadaşını maç içinde döveni görmemiştim. Marcao olayında bariz ikiyüzlülük yapıyor taraftar. Ömer baryam yapsa floryayı basıp tekmelerle kovalamışlardı şimdiye.Olur böyle şeyler. Hem sen hiç hayatında kavga etmedin mi ? Kerem de sütten çıkmış akkaşık değil. Elinle sus işareti yapıyor.
Bu ülkede neler affedildi neler. Bu olay mı affedilmeyecek ? Fener medyası gazına gelme.
Zaten baştan beri söylüyoruz gaza geliyorsunuz diye bunun aynısını transferde de yapıyorsunuz malesef ama hatanı görmek güzel umarım ilerde aynısını yapmazsınızNormalde ben de 1 - 1.5 hafta falan gonderilmeli diyordum sinirim hic gecmemisti
Ama görüntüleri adam akilli tekrar izleyince fazla abartildigini düsünüyorum, medyanin gazina geldi benim gibi düsünenler
medyada o yumruk kerem’in yüzüne gelse ölecekti kerem fln denmisti hep bunlarin gazina geldik
herif yumrugu bilerek kola doğru atiyor o sinirle, yüzünü hedef almiyor bile
Kafa atti falan yazildi ama kafa kafaya geldi horoz dovusu seklinde
gereginden fazla abartildi bu olay, tekrar soyluyorum bu abartma olayina ben ve benim gibi düsünenler de dahil
zaten herif maasinin yüzde 10unu verdi, paradan bagimsiz yeterince pisman oldugunu da düsünüyorum. kerem garip adam ne yapacagi belli olmaz ama milli takim arasindan sonra güle oynaya poz vermeleri sart
Olur böyle şeyler. Hem sen hiç hayatında kavga etmedin mi ? Kerem de sütten çıkmış akkaşık değil. Elinle sus işareti yapıyor.
Bu ülkede neler affedildi neler. Bu olay mı affedilmeyecek ? Fener medyası gazına gelme.