Marcao Affedildi!

Kendini affettirmek için ekstra çabalayacaktır. İyi bir ders oldu ama 6 hafta daha oynamayacak olmadı üzücü

Biz mi dedik takım arkadaşını yumrukla diye. Şu dış mihrak kafasından çıkın lütfen.

Olur böyle şeyler. Hem sen hiç hayatında kavga etmedin mi ? Kerem de sütten çıkmış akkaşık değil. Elinle sus işareti yapıyor.

Bu ülkede neler affedildi neler. Bu olay mı affedilmeyecek ? Fener medyası gazına gelme.

Ben bundan sonra pek dikiş tutacağını sanmıyorum.

Her kötü performansında bu olay gündeme gelecek mesela. Sene sonu satılır bence.

Olur böyle şeyler. Hem sen hiç hayatında kavga etmedin mi ? Kerem de sütten çıkmış akkaşık değil. Elinle sus işareti yapıyor.

Bu ülkede neler affedildi neler. Bu olay mı affedilmeyecek ? Fener medyası gazına gelme.
Kendi takım arkadaşını maç içinde döveni görmemiştim. Marcao olayında bariz ikiyüzlülük yapıyor taraftar. Ömer baryam yapsa floryayı basıp tekmelerle kovalamışlardı şimdiye.

Normalde ben de 1 - 1.5 hafta falan gonderilmeli diyordum sinirim hic gecmemisti

Ama görüntüleri adam akilli tekrar izleyince fazla abartildigini düsünüyorum, medyanin gazina geldi benim gibi düsünenler

medyada o yumruk kerem’in yüzüne gelse ölecekti kerem fln denmisti hep bunlarin gazina geldik

herif yumrugu bilerek kola doğru atiyor o sinirle, yüzünü hedef almiyor bile

Kafa atti falan yazildi ama kafa kafaya geldi horoz dovusu seklinde

gereginden fazla abartildi bu olay, tekrar soyluyorum bu abartma olayina ben ve benim gibi düsünenler de dahil

zaten herif maasinin yüzde 10unu verdi, paradan bagimsiz yeterince pisman oldugunu da düsünüyorum. kerem garip adam ne yapacagi belli olmaz ama milli takim arasindan sonra güle oynaya poz vermeleri sart

Normalde ben de 1 - 1.5 hafta falan gonderilmeli diyordum sinirim hic gecmemisti

Ama görüntüleri adam akilli tekrar izleyince fazla abartildigini düsünüyorum, medyanin gazina geldi benim gibi düsünenler

medyada o yumruk kerem’in yüzüne gelse ölecekti kerem fln denmisti hep bunlarin gazina geldik

herif yumrugu bilerek kola doğru atiyor o sinirle, yüzünü hedef almiyor bile

Kafa atti falan yazildi ama kafa kafaya geldi horoz dovusu seklinde

gereginden fazla abartildi bu olay, tekrar soyluyorum bu abartma olayina ben ve benim gibi düsünenler de dahil

zaten herif maasinin yüzde 10unu verdi, paradan bagimsiz yeterince pisman oldugunu da düsünüyorum. kerem garip adam ne yapacagi belli olmaz ama milli takim arasindan sonra güle oynaya poz vermeleri sart
Zaten baştan beri söylüyoruz gaza geliyorsunuz diye bunun aynısını transferde de yapıyorsunuz malesef ama hatanı görmek güzel umarım ilerde aynısını yapmazsınız

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao orda acaba nedemistirde, Kerem ona sus isareti yapti. Simdiye kadar küfürden fazla türkce ögrenmismidir Marcao. Görende Marcao oraya psikolog gibi sakin, degerli kardesim Kerem defansa fazla katki saglamalisin diyerek geldi sanacak.

Rollar ters olsa, Keremin vurdugu yetmedi birde irkcilik falan yapti teshis edenler olurdu...

Bu gidisle bir kac haftaya Marcao az bile yapti ve orda hakkliydi durumuna geliriz.

kin tutan insanlardan hiç haz etmem. marcao'nun art niyetli olduğunu düşünmüyorum.

biz de top oynarken ev arkadaşımızla yaka paça giriştik sonra gidip çayımızı içtik.
samimi şekilde özürünü dilediyse keremin de uzatmaması lazım.

olay günü bizim taraftarlar fb medyasının gazına gelip feshedin felan diyordu. hırslı/agresif oyuncuların böyle defoları oluyor.

yoksa marcao'da babel gibi takımı sallamadan al gülüm ver gülüm topunu oynar, gider.

bir musibet bin nasihatten yeğdir derler. bu olay da marcao'ya iyi bir ders vermiştir. kendisi en değerli oyuncumuz. umarım çok daha iyi dönecek.

aslında haklı fesih sebebi olabilirdi hareketi ama ft affettirmiş olabilir.

Maasindan kesin yeni bir DOS için bütçe oluşsun sonra affederiz. Win-win

Geri
Üst Alt