Marcao ile Sözleşme Uzatma Görüşmelerine Başlandı

40-50 koyun da olası bir talibi çıkarsa pazarlık payımız olur.

Lig tarihine niye bakıyorsun? rekorlar kırmak için var sonuçta. O mantıkla uğurcandan bonservis talep etmesinler 20 verilmemiş çünkü hiç

Merak ettiğim için sordum. İstisna hariç kolay kolay yüksek paralara bu ligten oyuncu gitmez diyorum sadece.

Portoya satın 1 milyona ama sonraki satıştan 80% isteyin.

Adamlar 40/50ye satar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

sonra porto aynı takıma 2 oyuncu satsın marcao'yu 1 euro gösterip yanındaki oyunucuyu 59.999 m euro göstersin bizde 0.80 euro alalım

edit: porto bunu daha önce yaptı başka iki oyuncuda :D

25 yapalım 5 kağıt da pazarlık payı olur alacak takım çok tatava yaparsa.

20 uygun bir rakam. 17-18'lik bir teklif gelirse de değerlendirilir muhtemelen.

Her iyi topçuyu satma huyundan kurtulamadı bu forum

Her iyi topçuyu satma huyundan kurtulamadı bu forum

Eğer borcu olmayan ve finansman olarak zarar etmeyen bir takım olsaydık bu yorumuna sonuna kadar katılabilirdim ama değerini bulan herkesi satmak zorundayız mevcut şartlarda ve yenisini bulup onu parlatıp tekrardan onu satıp tekrar tekrar aynı şeyi yapmak zorundayız.

Eğer borcu olmayan ve finansman olarak zarar etmeyen bir takım olsaydık bu yorumuna sonuna kadar katılabilirdim ama değerini bulan herkesi satmak zorundayız mevcut şartlarda ve yenisini bulup onu parlatıp tekrardan onu satıp tekrar tekrar aynı şeyi yapmak zorundayız.

Onları yönetim düşünsün taraftar değil

Cikis opsiyonu 22.5m makuldur, maasida 1.275, 50% zam yeterli

Bence de 1.4 kotu degil ama cikis maddesi 30 milyon olsun. Belki kazara 25 milyona filan satariz. Kendisi 20 milyon istiyorsa yine kabul edelim. Gonlunu hos tutalim.

Geri
Üst Alt