Marcao Kalsın, Luyindama Satılsın

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
ee529f2103f24a3aa16603d08b19eecf.jpg

Birden fazla bölgeye takviye için kolları sıvayan Aslan, önce bonservis geliri elde etmek zorunda. Marcao’dan daha yüksek gelir bekleyen Cimbom, Luyindama için teklifleri ise kabul edecek

Orta saha ve kanat transferinin yanı sıra Aslan artık sağ bek ve forvet de arıyor
FFP yüzünden oyuncu satmadan bonservis harcaması yapamayan Galatasaray, devre arasında en az 4 takviye yapmayı düşünüyor. Orta saha ve kanat arayan sarı-kırmızılı kulüp, Omar'ın kazası sonrasında listeye sağ beki de eklerken, Falcao'nun sakatlığı forvet transferini kaçınılmaz hale getirdi. Yazın Etebo dışında tüm transferlerini serbest oyunculardan yapan Galatasaray, devre arası takviyesine bütçe oluşturmak için oyuncu satmak zorunda.

HEDEF 20 MİLYON EURO İNGİLİZLER

Luyindama'yı, İtalyanlar Marcao'yu uzun süredir takip ediyor. Teknik heyetin raporunu dikkate alan yönetim, bu iki stoperden Luyindama'ya gelecek teklifleri değerlendiremeye alacak. Sezon başında Marcao'ya Roma'dan gelen 13 milyon Euro'luk teklife 'Hayır' diyen Galatasaray, Brezilyalı stoperi için yine tok satıcıyı oynayacak. Takımda kalması ve sözleşmesinin uzatılması planlanan Marcao hakkında "Sezon sonunda 20 milyon Euro'yu görür" görüşü hakim.

ASLAN'IN YARISI YOK ARDA KONYA'DA!
Galatasaray
net favori çıktığı Antalyaspor maçında iki puanın yanında sakatlanan Falcao ve cezalı duruma düşen Emre Kılınç, Arda Turan ve Marcao'yu kaybetti. Bu 4 as oyuncunun yanı sıra takımdan ayrı çalışan Muslera ve tedavileri devam eden Etebo ile Feghouli de Konya'ya götürülmedi. Bu isimler arasında kaptan Arda Turan kendi isteği ile Konya'ya giderken tribünde olacak. Teknik direktör Fatih Terim de son kez cezalı olarak tribünde oturacak.

Kaynak: Sabah

adamı oturt kulübede, özgüveni sıfırlansın. oynattığında pas atmaya korkar durumdaydı yaw.

sonra satalım bossu. bu haline 10 veren çıkar muhtemelen.

Hocanın gereksiz cezalandırmalarına maruz kalan bir kardeşimiz. Şu haliyle satılırsa zarara gireriz

tam Wolves'luk stoper 17-18'e okutalım

alan varsa direk satın yaşı 27 oldu bidahaki sene alıcı bulamayız.

Doğru ise mantıklı

-Luyindama daha pahalıya alındı
-2 yaş daha yaşlı Marcao ya göre
-Sol ayaklı stoper bulmak zor
-Oyun kurabilen stoper bulmak zor
-Maaşı daha uygun

Luyi satılabilir Marco beklesin az

İlk geldiği günden itibaren bu herifte ne bulunduğunu anlayamadım.
Ne yani hava topu alırken takla atıyor diye mi bu kadar yüceltmeniz? Aynı oyunu Donk oynuyor, sadece takla atmıyor. Arturo Mina var, muhtemelen Luyindamadan da iyi stoper.
Fizik olarak ne kadar iyi olursa olsun, bu kadar düşük iq seviyesiyle İngiltere'ye felan transfer olması mucize.
Bu yazın felan da satamazsak Diagne gibi elimizde patlar.

Ne yani hava topu alırken takla atıyor diye mi bu kadar yüceltmeniz? Aynı oyunu Donk oynuyor, sadece takla atmıyor. Arturo Mina var, muhtemelen Luyindamadan da iyi stoper.
Fizik olarak ne kadar iyi olursa olsun, bu kadar düşük iq seviyesiyle İngiltere'ye felan transfer olması mucize.

Atletizm, hız, ikili mücadele, hava topu vs. mukayese olamaz Luyindama ve Donk.

Kimse satılamaz diye bir şey yok ederini bulan satılabilir benim gözümde Luyindama'nın ederi ~15 mil.€ tutup da 8 mil.€ bonservis ödediğimiz orantısız derecede güçlü ve atletizmi olan bire birde rakipleri büken Luyindama'yı 8-10 mil.€ için satmak mantıksız geliyor

*Ama bana sorarsanız kesinlikle Ocak ayında satılmasın. Mevcut yönetime zerre güvenmiyorum Luyindama'dan gelen para ile Abdürrahim Albayrak anadolu takımlarını zengin eder yeni Emre Akbaba vakaları çıkar Aytaç'a Salih'e filan bonservis öder tutup, ne bileyim Gomis'e yaptıkları gibi satıp forvetsiz, Ndiaye transferinde olduğu gibi orta sahasız bıraktıkları gibi Luyindama'yı satıp stopersiz bırakabilirler 6 ay sonra Galatasaray'ın başında olup olmayacağı belli olmayan bu yönetimin böyle yüklü bir harcama yapmasına karşıyım

O yüzden seçim yapılır yeni gelecek yönetim oturup planlamasını yapar satılması gereken varsa satılır...

lan olm boş yere oturup futbol izlemeyin yaw. ligin en iyi stoperine söylenenlere bak

oğlum ilerde mantıklı bir futbolcu izleyicisi olsun diye jenga oyunu aldım.

altaki taşlara sırasıyla teknik direktörü, kalecileri, stoperleri , ortasaha ve yedekleri falan yazdım.

oğlum kemik kadro kalana kadar jenganın altını törpüledi. devam etsene oğlum bak altta marcao ve luyindama var alsana onları dedim.

baba onları alırsam jenga devrilmez mi dedi.. o an gözlerim doldu aferin evlat sen oldun dedim.

lan olm boş yere oturup futbol izlemeyin yaw. ligin en iyi stoperine söylenenlere bak
Ligin en iyi stoperinin iq seviyesi kaç sizce? Ne açıdan en iyi stoperi?
Sadece atletik diye bir insan futbolcu olabilir mi ya :D
Bu adam kalasın önde gideni. Marcaonun sağ ayağı dahi etmez.
Kademeye girmez, pozisyon almayı bilmez, topla deli dana gibi çıkar, muhtemelen markaj yapmayı bile beceremez. Çünkü bunların hepsi için mental gereklidir.

Sadece atletik diye bir insan futbolcu olabilir mi ya :D Bu adam kalasın önde gideni. Marcaonun sağ ayağı dahi etmez.
Kademeye girmez, pozisyon almayı bilmez, topla deli dana gibi çıkar, muhtemelen markaj yapmayı bile beceremez. Çünkü bunların hepsi için mental gereklidir.
fatih terimin hıncala konuşması gibi

Sadece atletik diye bir insan futbolcu olabilir mi ya :D
Bu adam kalasın önde gideni. Marcaonun sağ ayağı dahi etmez.
Kademeye girmez, pozisyon almayı bilmez, topla deli dana gibi çıkar, az biraz futbol oynayan adam ayağının içiyle öyle laps diye topa vuran herifin kazma olduğunu direk anlar zaten. Muhtemelen markaj yapmayı bile beceremez. Çünkü bunların hepsi için mental gereklidir.

Marcao'ya göre tek eksisi pası ve fazla risk alması.

Geri
Üst Alt