Marcao Kalsın, Luyindama Satılsın

Marcao'ya göre tek eksisi pası ve fazla risk alması.
Tekniği ve zekası yani. Fazla risk alması tamamen zekayla orantılı.
Atletik olarak orta düzey bir stoper, teknik ve mental olarak iyiyse hertürlü bu Kongoludan daha çok iş yapar.
Marcao tanıma uyuyor.

Ikiside satilsin Zulcao kalsin. Malum en azindan maasini oderiz.

Acikcasi Muslera, Marcao ve Luyindama uclusunun bozulmasini bir taraftar olarak hic istemiyorum.

Ikisi de elden cikarilmali ve bu tarz transferlere devam edilmeli

Marcao ve lyu karsilastirlma yapilmayacak tipde stoperler ,marcao daha cok pas futbolunda lyu defans futbolunda goze carpar ,goze hos gelen marcao dur ama zamanla daha kotu takimlara gider,lyu reisdir 34 une kadar ust liglerde ceza keser.
Geldiginden beri marcaocuyumdur.

cok para edecegi zamana daha var(bizden sonraki takimina bagli)

Ligin en iyi stoperinin iq seviyesi kaç sizce? Ne açıdan en iyi stoperi?
Sadece atletik diye bir insan futbolcu olabilir mi ya :D
Bu adam kalasın önde gideni. Marcaonun sağ ayağı dahi etmez.
Kademeye girmez, pozisyon almayı bilmez, topla deli dana gibi çıkar, muhtemelen markaj yapmayı bile beceremez. Çünkü bunların hepsi için mental gereklidir.
Bak hala dvm ediyor

Luyindama'yi surekli kotuleyen zihniyeti forumdan uzaklastiracagiz bu gidisle. Futbol bilmiyorsaniz izlemeyin kardesim, illa futbolu iyi bilecem diye zorlamanin anlami yok.

Yemin ediyorum bazılarına Donk denen gamsız sahtekâr müstehak.

sent via GSC

Trabzon macinda Canini kac hava topu indirdi sayamadim.
Marcao ayakla ne kadar iyiyse hava topunda o derece kotu. Sadece karsilamakta degil, topa kafayla dokunsa bile ya tehlike bolgesinden uzaklastiramiyor ya da her kafa topu rakipte.
Luyindama'nin tek ihtiyaci olan dayak. Topla risk almamayi ogrendigi an gayet ideal stoper.

Mina daha iyi stoper diye bir şey gördüm sanırım konuda.

Utanmadan hala devam ediyor bir de yazmaya.
Neden? Luyindama bu kadar yüceltilirken, Donk ve Mina yüceltilemez mi?
Bu adamın diğerlerini göre tek artısı hızı mı?
Bu ikiliden önce vasatın altında stoperlerle oynamamız , Luyindamanın vasat olduğunu değiştirmiyor.

Luyindama'yi surekli kotuleyen zihniyeti forumdan uzaklastiracagiz bu gidisle. Futbol bilmiyorsaniz izlemeyin kardesim, illa futbolu iyi bilecem diye zorlamanin anlami yok.
Bir futbolcunun kötü olduğunu söylemek, eleştirmek ban sebebi mi :D
Birşeyi zorladığım felan da yok, bende tabi ki çok daha iyi olmasını isterim fakat ne yazık ki adam vasatın teki.

Servet gibi oynuyor son zamanlarda .Satılsın 10-12 ye .4-5 tane oyuncu alırız kaan ayhan varmı 3_4 e gitti yazık

Bu ikiliden önce vasatın altında stoperlerle oynamamız , Luyindamanın vasat olduğunu değiştirmiyor.

Birşeyi zorladığım felan da yok, bende tabi ki çok daha iyi olmasını isterim fakat ne yazık ki adam vasatın teki.
Hala cok vasat diyor yav.

Bir futbolcunun her zaman form kaybi olabilir, bu onu kotu yapmaz ama. Sen kotu diyorsun, form kaybina ugramis lafini gormedim cunku yorumlarda. Hala kotu futbolcu diyorsan ya maclari izlemiyorsundur ya da izleyip futbolu bildigini zannediyorsun. Bunun baska bir izahi yok.

Sen git Başakşehir'in Fener maçındaki 2. golünü beklemeye devam et, sana verilecek her cevap vakit kaybı.

Luyi'yi satan şampiyonluğu satar.

Geri
Üst Alt