Marcao, Napoli Yolunda

Luyindama'nın Marcao'suz bazı maçları gözümün önüne geliyor
Şu aşamada hata gibi duruyor
Sezon başladı vs
Kadroda 3 tane belli seviyede stoperde şartken heleki kelepir bir fiyata satılmamalı

20210826_072154.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Krasnodar'ın başkanı bizim sakal reyiz değil mi yahu.
Ateşletsin 20 milyon Euro da kulüp yolunu bulsun

12 + sonraki, satıştan pay ile anlaşalım. Marcao her ne kadar yanlış yapmış olsa bile belli bir seviyede bir stoper. Sadece bir milli takım yapması değerini 20-30 yapmasına yeter.

Bana da üniversite 2. Sınıfta Erasmus’la Napoli çıkmıştı. Bir dönem. Bir nevi kiralık. Gitmemiştim.

Umarım Marcao da gitmez.

Köylerde lazım olur diye tutulan eşyalar gibi bi köşeye atmamak lazım
Bu oluşum bu şekil devam ediyorsa satacaksın ,mt ye gidecek olsa beklesin diyelim ama oda zor gözüküyor şimdilik
Şu olay olmasa sene sonu satardık çok rahat

Marcao artık kendiside gitmek isteyebilir.

Lakin gidince değerinin 20m€'yu geçeceğini bilmemiz pek zor değil. Sonra başka takıma 20+ ya transfer yapınca sövmeyelim pls

Yönetimin "Yaptıkları yapacaklarının teminatı" ise Marcao konusunda çok rahatım.
Marcao giderse bile iyi bir gelir elde edileceğini düşünüyorum.

Hocanın da dediği gibi "değerini bulan her oyuncu gider".
Bizi endişelendiren aslında Marcao'nun gitme ihtimali değil, önceki yönetimin satarken sürekli beklentilerin altında şartlarda satış yapmasıydı.
Bu yönetime güveniyorum:
Yoksa iyi fiyata satılırsa Marcao gider X gelir.

Yönetimin "Yaptıkları yapacaklarının teminatı" ise Marcao konusunda çok rahatım.
Marcao giderse bile iyi bir gelir elde edileceğini düşünüyorum.

Hocanın da dediği gibi "değerini bulan her oyuncu gider".
Bizi endişelendiren aslında Marcao'nun gitme ihtimali değil, önceki yönetimin satarken sürekli beklentilerin altında şartlarda satış yapmasıydı.
Bu yönetime güveniyorum:
Yoksa iyi fiyata satılırsa Marcao gider X gelir.
Siddikaya bile opsiyon koyabiliyorsa başarili satiş yaparlar diye düşünüyorum.

Son paragraf hariç katılıyorum, Taffarrel kaç yıldır milli takımda bir kez olsun çağırttırmadı, acayip uyuz oluyorum Tafo’ya

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Tafo ile ne ilgisi var konunun. Havuz zaten çok geniş olmasının yanısıra karar veren kişi Tite. O istemediği sürece Tafo kapısında yatsa nolur?

Geri
Üst Alt