Marcao, Napoli Yolunda

Elmas’ın 17 milyona gittiği bir takımdan bahsediyoruz. 11-12 çok az marcao için. 25% olsa anca satılır, ki ben kalmasından yanayım ya da direk 15+ milyon artı pay versinler. O zaman razı olurum.

Satılmamalı şu an ucuza gidecek. Yerine gelecek adam minimum 7 - 8 milyon. Nelsonu 7 ye aldık ucuza aldık dedik yönetimi tebrik ettik. 16 ve üstü bir teklif yoksa durmalı. Yukarıdaki tespite katılıyorum. Adam Brezilyalı milli takıma çağırıldığı anda değeri 20 üstü.

Marcao kiralık gideceğini hiç düşünmüyorum eğer zorunlu satın alma opsiyonu yoksa. Krasnodar'ım teklifi için 8+bonus+ sonraki satıştan pay diyorlar. Tahminim Napoli kiralığa zorunlu satın almaya okey derse Napoli'ye yoksa 10+ bomus+ paya Krasnodar'a gider. Bu gün ya da yarın az çok belli olur giderse önümüzdeki hafta içi de yerine gelecek oyuncuda belli olur.

Marcao artık kendiside gitmek isteyebilir.

Lakin gidince değerinin 20m€'yu geçeceğini bilmemiz pek zor değil. Sonra başka takıma 20+ ya transfer yapınca sövmeyelim pls
Orası belli olmaz. Manolasla Kolibaly'e 150 istediler toplam, ikisi de satılamayacak doğru düzgün.

8-9 falan ayiptir. Adami aldigimizda emre gungor ayarindaydi. Herif inanilmaz gelisim kaydetti. Aldigimiz paranin biraz uzerine mi satacagiz? Degerini bulduysa satilsin ancak degerinin 8-9 olmadığı kesin.

Marcao nun mevcut durumundan dolayı duyumcuların kolpaladığı haberler.

Hoca Marcao’nun takımda kalmasını istediğini ve kuracağı takımın omurgalarından biri olduğu için vazgeçmeyeceğini d
üşünüyorum. Lig başlasın bir kaç ay geçsin herşey unutulur.

Aldığı cezanin satılma esnasında bonservisine etkisi olmamasi kayidiyla ve Marcaonun degerinde satilmasi gerekir. Napoli şerefsizlik yapip bunu gorusmelerde kullanabilir. Adamin degeri neyse odur. Sakat degil sonuçta. Gayet fit şuan.

Elmas'ın 17 ye gittiği takım diyip durmayın bence çünkü orada Ali koç faktörü var.

Aldığı cezanin satılma esnasında bonservisine etkisi olmamasi kayidiyla ve Marcaonun degerinde satilmasi gerekir. Napoli şerefsizlik yapip bunu gorusmelerde kullanabilir. Adamin degeri neyse odur. Sakat degil sonuçta. Gayet fit şuan.
keske sakat olsaydı en fazla birkac hafta oynamazdı. sekiz hafta cezalı herif.

Bildigim kadariyla Marcao'nun cezasi gidecegi ulkenin federasyon kararina bagli veya FIFA karar veriyor.

Geri
Üst Alt