Marcao Tedbirli Olarak PFDK‘ya Sevk Edildi!

10 maç olamaz kırmızıyı gördü sahayı terk etti doğrudan suratına bir darbede yok olay keremin eliyle yaptığı sus hareketinden sonra başlıyor 6-7 maç alır üst sınır ceza ağır olur.

Denayer'in bonservisi ne kadardı
Bundan 1-2 sene önce lyon ile şampiyonlar liginde çeyrek final yapmışlardı yanlış mı hatırlıyorum
Seneye bedava olacak, Lyon 10 kağıda aldı. TM değeri 25 ama o şişirme.

Top class takımlarda oynayacak yeterliliği hala yok, net maaşı yüksek tutup alınabilitesi fazlasıyla mümkün eğer hala bize olan sevdası devam ediyorsa.

Seneye bedava olacak, Lyon 10 kağıda aldı. TM değeri 25 ama o şişirme.

Top class takımlarda oynayacak yeterliliği hala yok, net maaşı yüksek tutup alınabilitesi fazlasıyla mümkün eğer hala bize olan sevdası devam ediyorsa.
Yukarıda sonradan eklemişsin 5 maç bile çok ya, yok yani ligde 5-6 maç kaçırmak demek ilk yarıyı resmen kapatmak demek.

Şu an ki form durumuna gelemez 2021 içinde bitti o iş

Yukarıda sonradan eklemişsin 5 maç bile çok ya, yok yani ligde 5-6 maç kaçırmak demek ilk yarıyı resmen kapatmak demek.

Şu an ki form durumuna gelemez 2021 içinde bitti o iş
5 maçın altı imkansız, sevk maddesi değişirse anca.

bu arada medyanın yangına benzinle gitmesine bakmayın siz. Max 5-6 maç verilmeli. Benim üst düzey futbolda gördüğüm en gaddarca olay pepe'nin bu yaptığı hareketlerdi. Pepe bu hareketleri sonrası 10 maç ceza aldı ve terapiste gitti. Ama bu olay sonrası da bildiğiniz gibi pek çok çirkefliği oldu ama 2017 yılına kadar yani 7 yıl daha real madrid forması giymeye devam etti. Koskoca real madrid bu hareketler sonrası feshetme, oyuncuyu satma yoluna gitmedi. Marcao büyük hata yaptı ama akil kafayla düşünmek gerekiyor

bu arada medyanın yangına benzinle gitmesine bakmayın siz. Max 5-6 maç verilmeli. Benim üst düzey futbolda gördüğüm en gaddarca olay pepe'nin bu yaptığı hareketlerdi. Pepe bu hareketleri sonrası 10 maç ceza aldı ve terapiste gitti. Ama bu olay sonrası da bildiğiniz gibi pek çok çirkefliği oldu ama 2017 yılına kadar yani 7 yıl daha real madrid forması giymeye devam etti. Koskoca real madrid bu hareketler sonrası feshetme, oyuncuyu satma yoluna gitmedi. Marcao büyük hata yaptı ama akil kafayla düşünmek gerekiyor

Bu ne gaddarlık be

Bu ne gaddarlık be

valla marcao bunun 10'da 1'i bir şey bile yapmadı. Pepe bunu bizim ülkede yapsa muhtemelen hapse atılırdı. Bizde özellikle yabancı olunca inanılmaz bir linç ortamı oluşuyor. Futbolcu, teknik direktör farketmez

nasıl olsa türk ile karşılarız, arkadaşımdır falan filan diye geçiştiriyorlar ama yabancı biri olduğu zaman en ağza gelinmeyecek sözler ediliyor medyada. Bu yüzden hiç marcao konusuna bu saate kadar girmedim, girersem linç edilecektim çünkü her türlü

Umarım on maç ceza verilir burada Marcao sözleşmesi feshedilsin diye avucunu ovuşturan Tinerciler sevinsin ne de olsa tiner besleme yuvasına döndü forum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi algı yaptılar, saldırıdan sevk etmişler. Şiddetli hareketten sevk etseler 3-5 maç bişey alırdı. Adamın attığı kafa değil, vurduğu yumruk değil. Sadece o kafa çarpışması olsa kırmızı kart olmazdı. Yönetim hakkımızı korumadı, büyük hata yaptılar. Marcao çok önemli oyuncu. Rakip futbolcuyla bu şekilde olay yaşasa, saldırıdan cezaya sevk etmezlerdi. Birbirini bogazlayan, tokatlayanlara bu cezaları vermediler.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi takım oyuncularımız arasındaki kavgaya ne karışıyor bu TFF şeroları Galatasaray Fenerbahçe maçındaki kavgada bile 44. Madde uygulanmamıştı 10 maç ceza ne demek oluyor Marcao'ya bu TFF iyice çığrından çıktı derhal Avrupa İnsan Hakları Mahkeme'sine başvurmalıyız

Kafa buluyorsun degil mi ?

Geri
Üst Alt