Marcao, UEFA Avrupa Ligi Haftanın İlk 11'ine Seçildi

Kerem-Marcao ikilisinden minimum 30 Milyon€ kazanırız. 40 olma ihtimali de içten bile değil.

Maaşları düşük, yaşları çok uygun, ikisinin de minimum 2 sene kontratı var daha, performansları ise muhteşem. Ikisi de iki Barcelona maçında müthişti.

Oyuncular gelişecek takımlara teknik direktörlere gitmek ister. Torrent kalmalı gençleri takıma çekmeli ve sömürmeliyiz

Haber degeri taşimiyor. 8 haftanin 7sinde girmis haftanin 11ine. Hatta ortalama en yuksek ratingi olan defans oyuncusu kendisi diye bi haber cikmisti

Ucmayin falan deniyor ama marcao-kerem ikilisinden ort. 40 milyon gelir elde edemeyen yönetim gerçekten beceriksizdir..
Kerem için koca barça gönderme yaptı marcao desen her hafta 11e seçiliyor ..Bu herifler bjknin elinde olsa abartisiz 45-50 civarına bile satar bizimkiler bilmiyor pazarlamayı..

Ucmayin falan deniyor ama marcao-kerem ikilisinden ort. 40 milyon gelir elde edemeyen yönetim gerçekten beceriksizdir..
Kerem için koca barça gönderme yaptı marcao desen her hafta 11e seçiliyor ..Bu herifler bjknin elinde olsa abartisiz 45-50 civarına bile satar bizimkiler bilmiyor pazarlamayı..
Para konusunda katılıyorum minimum 25

Geri
Üst Alt