- 10 Nisan 2013
- 53.431
- 33.261
- 2.993
Geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle denilmez bence. Öndeki araba (corolla) hayvan gibi önüne kirmis da olabilir veya bakmadan fren vs.suclu marcao gibi gözüküyor arkadan girmis corollaya tutanagı kim tuttu acaba gecen bende birine girmistim arkadan
twitlerde o degil deniliyorcorollayı kullanan kendisi
bizde arkadan vuran suclu oluyor sizin orda bilememÖyle denilmez bence. Öndeki araba (corolla) hayvan gibi önüne kirmis da olabilir veya bakmadan fren vs.
marcaonun içinde olduğu araç toyota be üstadımtwitlerde o degil deniliyor
önden vurmus hava yastığı acılmıs
ft istifası sonrası futbolcular ftnin evine gitti diye bi haber vardı aç videoya bak 2 tane arka arkaya corolla giriyor. kiralık araçlar belli kitwitlerde o degil deniliyor
önden vurmus hava yastığı acılmıs
o zmn tost yapmışlar araya almıs iki arabamarcaonun içinde olduğu araç toyota be üstadım
twitin devamına bak rtaş birinin arkadasınn arabasına vurmusft istifası sonrası futbolcular ftnin evine gitti diye bi haber vardı aç videoya bak 2 tane arka arkaya corolla giriyor. kiralık araçlar belli ki
keşke benim arabama çarpsaymış o zamantwitin devamına bak rtaş birinin arkadasınn arabasına vurmus
twitin devamına bak rtaş birinin arkadasınn arabasına vurmus
Duruma bagli. Seriti kim nasil geciyor, sagdaki daha hizli felan sürdüyse o otomatikmen gg oluyor zatenbizde arkadan vuran suclu oluyor sizin orda bilemem
corolla değilmiş bunlar pardon marcao meganela çarpmış belli ki