Marcao ve Kerem, Takım Arkadaşları Önünde Barıştı

RKwlb09.png

Kerem Aktürkolu ve Marcao'nun barışma fotosunun altında yorum yapan Mbaye Diagne: "Kapayın çenenizi. Biz bir aileyiz. "
belhandanin dogum gününü, tartistiklari bir pozisyondan olan bir kareyle kutlamisti, bu ruh hastasi

ERpijFFXUAEVevI.jpg

Birde samimi bulmadım diye ağlayan fazla dizi film izleyen duygusal tipler yok mu. Esas onları darp etmek gerek

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gel et kalpakoğlu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kurulan mizansene göre, son olarak Kerem' in de birkaç cümle sarfetmesi hoş olurdu; ''Bu olayı hiç yaşanmamış sayıyorum, unuttum bile, canın sağolsun'' gibisinden...Ancak belli ki buna hazır değil, zamanla aralarının düzeleceğini umacağız artık...

Marcao da, Kerem de muhtemelen sosyokültürel bakımdan gelişkin olmayan, genç sporcular sonuçta. Profesyonel futbolcuların entelektüel ortalaması malum...

Yabanci siniri olmasa keremmi marcaomu ? Ulan kerem

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem iyi performans gösteriyor ben memnunum ama barışma olayında ki surat ifadesi zoraki olduğunu göstergesidir. İkisi de işini yapsın

Belkide kendi aralarinda 200 sefer helallesmislerdir bu gune kadar. Sadece kamera onunde olunca biraz awkward kacmis olabilir ve bu yüzden yapmacik gorunmus olabilir

Kurulan mizansene göre, son olarak Kerem' in de birkaç cümle sarfetmesi hoş olurdu; ''Bu olayı hiç yaşanmamış sayıyorum, unuttum bile, canın sağolsun'' gibisinden...Ancak belli ki buna hazır değil, zamanla aralarının düzeleceğini umacağız artık...

Marcao da, Kerem de muhtemelen sosyokültürel bakımdan gelişkin olmayan, genç sporcular sonuçta. Profesyonel futbolcuların entelektüel ortalaması malum...

Eskiden daha yuksekti sanirim. Cok ornek var aklima gelen, hepsi degil elbette ama artik bir elin parmagini gecmez.

Olaya gelince, gonulsuz oldugu belli ama yapacak birsey yok. Ikisi de profesyonel sozlesme altinda isini yapmalilar. Bence Marcao'yu sene sonu parlatip elden cikarmaliyiz. Cok ustune giderler bu ulkede ki yaptigi cok agir bir durum. Tarihimizde kotu bir sekilde anilacak bunu geri alamayiz. Klup menfaatleri dogrultusunda en optimal cozumu uyguladik buna saygi duyuyorum. Kerem'de biraz daha yapici ve normal davranmaya calismali. Sevmek zorunda degiller birbirlerini ama is sirasinda (mac, idman, kamp vs..) birbirlerine kin gutmemeliler. Islerine bakmalilar.

Herkes kendi işini yapsa sorun kalmayacak sanki avrupa takimlarinin tüm oyuncuları birbirine bayiliyor.

Goruntuleri simdi izledim.
1- Bu tarz bir ozur dileme merasiminin hele de medyatik bir hale getirilerek yayinlanmasi gercekten rezalet bir fikir olmus. Hem marcao hem de Kerem icin asagilayici bir durum olmus. Bu yapilacaksa bile medyaya servis edilmemeliydi.
2- Kerem ve Marcao'nun vucut dilleri barismanin hic de samimi olmadigini gosterdi bana. Bu da hic hosuma gitmedi.

Geri
Üst Alt