Marcao'dan Fatih Terim'e Teşekkür

+15e gitmeyecekse hiç gitmesin, uzun yıllar bizde kalıp kaptanımız olsun.Çok seviyorum Marcao'yu maç sonunda ben evde ne kadar üzüldüysem onun da sahada öyle çöktüğünü görüyorum çünkü, ruhuyla oynuyor.

Çözemedim yav baya baya veda mesajı gibi. Sanki kendi için değil de hocaya veda mesajı yayınlamış gibi olmuş. İlginç.

sansürlenmemiş ki yav hoca hakkında dedikleri. ben mi bişey kaçırdım? 25. sn den sonra hoca hakkında dedikleri duruyor.

marcaonun fatih hocayla ilgili söyledigi kısımları gs tv ve resmi site kesınce marcaoda haşırt the blackboard yapmış cengiz ve sürüsüne

İyi çalışan takımlar biraz top oynar. Mesela biraz pozisyon üretir. Hiç olmazsa biraz duran top kullanabilir. İyi çalışan bir takım kaç tane maçı uzatma dakikalarında vermez. Oynanan futbol ortada. Bu çalışılmış bir şey mi gerçekten? Bir çuval incir nasıl berbat edilir iyi çalışmışız.
Yav bende diyorum calisanlar son haftalar. gorduk Besiktasa 3-1 gecidik temposu yanimiza bile yaklasamadi.Gedson ilk geldiginde olu gibiydi.Ligin son haftalsri deli gibi tempo yapti.Gecen Senede tam tempo yakalayacaktik pandemi araya girdi.

Yav bende diyorum calisanlar son haftalar. gorduk Besiktasa 3-1 gecidik temposu yanimiza bile yaklasamadi.Gedson ilk geldiginde olu gibiydi.Ligin son haftalsri deli gibi tempo yapti.Gecen Senede tam tempo yakalayacaktik pandemi araya girdi.
Yav senenin dörtte üçüne leş gibi geçirip son çeyreği iyi geçirmenin ne anlamı kalıyor? Kondisyonu geçtim hadi. Teknik taktik olarak bir şey çalışılmadığı net belli oluyor. Çalışılmış gol pozisyonu üretemiyoruz. Duran toplar direkt bize tehlike yani. Kullanmasak daha iyi. 50 tane pas yapıp rakip ceza sahasına giremiyoruz bile. Pandemi bir bize mi vardı? Diğer takımlar nasıl çalışıyorsa sende çalıştırsaydın. Vay alçak virüs vay. Görüyor musun şu hınzırın bize ettiğini diye oturup dert yanalım istersen!

Yav senenin dörtte üçüne leş gibi geçirip son çeyreği iyi geçirmenin ne anlamı kalıyor? Kondisyonu geçtim hadi. Teknik taktik olarak bir şey çalışılmadığı net belli oluyor. Çalışılmış gol pozisyonu üretemiyoruz. Duran toplar direkt bize tehlike yani. Kullanmasak daha iyi. 50 tane pas yapıp rakip ceza sahasına giremiyoruz bile. Pandemi bir bize mi vardı? Diğer takımlar nasıl çalışıyorsa sende çalıştırsaydın. Vay alçak virüs vay. Görüyor musun şu hınzırın bize ettiğini diye oturup dert yanalım istersen!
Tamam sensin

1621721056133.webp

Pöffff 5 oyuncu degistirebildigin sezonda kondusyon bi zahmet yerlerde olmasin.

O sana teşekkür etmeli be Marcaom, 2 yıldır idmanına maruz kalmana rağmen ayaktasın..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt